nie ja nie sypie. Tutaj moim zdaniem nikt nie sypie. Rynek pogrywa bo grubasów nie widać. A ja nikgo nie naganiam każdy ma swój rozum i podejmuje decyzje samodzielnie i na pewno nie w oarciu o wpisy na forum. Tutaj jest miejsce do wymiany poglądów, opinii. CFI i spółki z jej stajni ostatnio się obudziły a co na nich będzie czas pokaże
Fajnie, ze sie jarasz koleczkami, ale czy jestes w stanie mi odpowiedziec na pytanie czy CFI inwestuje w firmy czy moze jednak je niszczy? Wiem jak doszlo do zawieszenia Krezusa, a czy ktos moglby mi powiedziec jak doszlo da zawieszenia Hawe, i czy napewno Work Service nie zawisnie razem z nimi?
kolego jak ty sadzisz ze Krezusem i Hawk zawiesiła z powodu CFI to mogę powiedzieć brawo Ty gratuluję detekcji, masakra. CFI spójrz jaka potęgę zbudowano na paliwie o nazwie Intakusa!!! spójrz na STARHEDGE poczekaj co zrobią Z Workiem i za 2 lata wejdź na GE
A czy nie uważacie że to nie jest już to samo CFi co rok czy dwa lata temu.Pierwszy milion trzeba ukraść aby kolejne zarobić legalnie.I być może w tym kierunku to idzie.I firma jest już dużo bogatsza.Już nie musi dorabiać się na przekręcaniu.Flagowiec jest zawsze największy a tutaj już Starhedge nas przerasta.Spekuła swoje zrobiła i odeszła.Teraz czas żeby wyniki zapracowały na kurs