W końcu pożegnałem się z tym gniotem. Życzę Wam spełnienia marzeń :D Mi wystarczy tych kłamstw i dodruków. Po prawie 2 latach wiszenia po 90gr uśredniłem do 57 gr i poszło dziś 100.000,00 po 63-70 gr. Jeszcze kilka zł zarobiłem na tym tworze, ale Wam życzę 10 zł jak co niektórzy marzyciele piszą.
Janusz gratulacje ale aż tak się nie obrażąj na spółke. Warto w nią ponownie zainwestować w granicach 25-30 gr, tym bardziej że masz kapitał i są na ciągłych notowaniach
Sprzedawaj i przestań płakać!! Gorzej niż dwulatek, który nie dostanie zabawki.. Nie bierz się za giełdę, bo tu nie dla ciebie, wsadz lepiej kasę na lokate..
Osobiście gratuluję silnych jąder. Zamiast zaliczyć klikadziesiąt % w plecy zysk. 10%/dwa lata to wyżej niż na lokacie. Rozumiem rozgoryczenie. Życzę powodzenia.
Janusze giełdy są od zawsze, inaczej giełda by nie zarabiała. Ja uciekłem, ale po 2 latach słuchania kłamstw, a nie jako kółkowicz na na ostatniej fali euforii. Nie nabiorę się na kolejne kłamstwo z PGNIG i może dlatego zostanę Januszem, a może zwycięzcą, ale ze śmiesznym zarobkiem, ale zawsze to zarobek.