• Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Ghost [88.156.130.*]
    Kumulacja. A za chwilę wstępnie 3 zł na tarczy. Mniej nie może być, bo takie są ustalenia bananowego bazaru...
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Eskimos [46.134.51.*]
    Dzisiaj te 3 złote?
    To chyba u ciebie w kapeluszu...
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~fantay [87.204.243.*]
    tak powoli zacznie przyspieszać a prawdziwy odjazd się zacznie jak przebije 2.50
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Butterfly [91.145.179.*]
    Wstęga Bollingera bardzo wąska, powinno być jakieś rozstrzygnięcie. Tylko w którą stronę?
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Ulala [37.47.49.*]
    A jak nie przebije 2,5 a znow sie odbije to co wtedy? Dzisiaj glosowanie nad brexitem. Stany tez niedlugo oddadza to co odbrobili. Bedzie ciekawie, a kazdy gra swoje
    to wtedy poleci maksymalnie na 1.80 ale bardziej prawdopodobne że na 2,06-2.08 po poniżej 2 to raczej historia
    na razie dzióbie grosz po groszu do góry
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~rex [95.41.34.*]
    Dnia 2019-01-15 o godz. 08:59 ~Ghost napisał(a):
    > Kumulacja. A za chwilę wstępnie 3 zł na tarczy. Mniej nie może być, bo takie są ustalenia bananowego bazaru...

Z tym 3 zł to przesadziłeś......, ale 2,99 to jak najbardziej realne
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~kaz [5.173.41.*]
    Realnie to dalej męczymy się z przebiciem 2,20.
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Ulala [37.47.49.*]
    Jak na razie to mi to wyglada na akumulacje eSek. Lop systematycznie rosni. Jak uzbieraja to pojada.
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~WSTYD [217.8.182.*]
    Dnia 2019-01-15 o godz. 11:09 ~Ulala napisał(a):
    > Jak na razie to mi to wyglada na akumulacje eSek. Lop systematycznie rosni. Jak uzbieraja to pojada.

Pojada pojada ale na stos z tym dziadem
    Lotos to jest spolka ktora dala i daje zarobic , a ten gniot tylko straty przyniosl ynwestorom , wstyd sie przyznawac do tego czegos
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~york [79.186.93.*]
    to dlaczego tu siedzisz,zrob sobie wypad
    Może ma S i namawia na sypanie a tymczasem wystraszyli batona na S po .2,20 i do brania zostało tylko 44 kilo
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~WSTYD [217.8.182.*]
    Dnia 2019-01-15 o godz. 11:54 ~york napisał(a):
    > to dlaczego tu siedzisz,zrob sobie wypad

Bo kilka miesiecy temu kiedy Lotos byl po 48 zl ,a ten mul mulasty Tauron po 2, 8 zl to wiekszosc analitlukow na tym forum i nie tylko zachecali do kupna tego gniota taurona , a ja bejdok ich posluchalem i kupilem tego tam tego nic

Lotos teraz 95 zl , a ten mul bagienny 2 ,19
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Kapiszon [83.21.130.*]
    Bo słuchałeś dawców kapitału. Sensem inwestowania takich ludzi jak badziewiak/bruce/filozof jest odzyskiwanie swojej własnej kasy. Nigdy nie graj tak jak oni.
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Badziewiak [95.108.47.*]
    Dnia 2019-01-15 o godz. 13:39 ~Kapiszon napisał(a):
    > Bo słuchałeś dawców kapitału. Sensem inwestowania takich ludzi jak badziewiak/bruce/filozof jest odzyskiwanie swojej własnej kasy. Nigdy nie graj tak jak oni.

Wypraszam sobie takie insynuacje
    Ja tutaj się pojawiłem przy cenie 2 zł
    i mam w tym miejscu gdzie słońce nie dochodzi takich jak Ty z takimi popierdółkami
    Trzymać akcje przy medalach i czekać co najmniej do 1 lipca
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Tak [37.47.73.*]
    Ta kupulacja to już trwa dobre kilka lat ,prawda guru tego forum badziewieku
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Filozof [93.181.146.*]
    Oj Kapiszon Ty to faktycznie jestes Kapiszon :D Pudlo! Ja tu bylem od 5,15 do 6,50 i teraz srednia 2,05, wiec pudlo Kapiszoniku :D Chcialbys byc takim inwestorem jak my.. Uwierz mi, ze Ci ktorych wymieniles nie inwestuja tu paru groszy..
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Kapiszon [83.23.91.*]
    Pudło czy nie, wszystkie moje eLki zbierane od 2.10 zostały dzisiaj zamknięte. Dziękuję Tobie i twoim sługusom. Zróbcie mi teraz jakąś euforię.
    Dnia 2019-01-15 o godz. 18:18 ~Kapiszon napisał(a):
    > Pudło czy nie, wszystkie moje eLki zbierane od 2.10 zostały dzisiaj zamknięte. Dziękuję Tobie i twoim sługusom. Zróbcie mi teraz jakąś euforię.

To teraz przeproś
    Yyyy? Za co? Ja wciąż Was uważam za zwykłych dawców i troli.
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~czekamy [83.31.58.*]
    dzisiaj kierunek UK -> zobaczymy co z tego wyjdzie i jak sie jutro rynek otworzy
    Dnia 2019-01-15 o godz. 18:29 ~Kapiszon napisał(a):
    > Yyyy? Za co? Ja wciąż Was uważam za zwykłych dawców i troli.

Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~Kapiszon [83.21.130.*]2019-01-15 13:39 Bo słuchałeś dawców kapitału. Sensem inwestowania takich ludzi jak badziewiak/bruce/filozof jest odzyskiwanie swojej własnej kasy. Nigdy nie graj tak jak oni.

ano za to, że Twój wpis był w celu a nie nasze
    My informujemy rzetelnie a Ty tylko dla swojego zysku
    Wyszło (sam się przyznałeś), że jesteś zwykłym naganiaczem
    Dobra Badziewiak zostaw tego Kapcia. On nawet jak TPE bedzie po 4-5zl to bedzie uwazal ze mial racje.. Tak samo plakal pewnie na kghm jak bylo po 60, i pzu jak bylo 27.. to najblizsze przyklady. Tam tez gral na 3 eLki a co gorsza eSki.. W takim momencie grac tylko na eLki na tauronie to trzeba byc po prostu golodupcem.. Kapiszonku problem tez jest w jego wiarygodnosci. Poniewaz ta seria kontraktow byla tylko przez chwile po 2,10. I musialby je kupic na doslownym dolku, w co watpie wnioskujac po jego ignoranctwie. Takze zwykly dawca kapitalu jak to sam okreslil.. Ja lubie byc takim dawca kapitalu jak ja :D Pozdrawiam optymistow!
    Nigdzie nie napisałem, że mam po 2.10, tylko od 2.10. Naucz się czytać. A to, że Ty nie potrafisz wyznaczyć szczytów i dołków to nie znaczy, że ja tego nie potrafię:
    https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=6527435&strona=1
    Nie masz zielonego pojęcia o grze na kontraktach, jesteś zwykłym zgadywaczem. Nie graj tu bo cie całkowicie ogolą. Na osłode dodam Ci, że ja też czasem wtapiam. Wziąłem eSki na H (choć wciąż było grane Z) po 2.27 i oddałem je po 2.37 dzien przed felernym zjazdem. Takich błędów od grudnia miałem zaledwie 1. Być może jutro będzie kolejny. Będziesz mógł se poużywać do woli.
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~mmm1212 [37.47.5.*]
    Ale żeś wyznaczył szczyt i dołek...... Normalnie nic tylko w samozachwyt wpaść i wszystkich obrażać na forum. Ten link to po co? Próbujesz komuś udowodnić, że ubiłeś 0,09zł na sztuce? Nie wiem, liczysz na burzę braw? Staniki mają fruwać? Czego oczekujesz? Może będzie łatwiej, jak po prostu o tym napiszesz. Opowiesz rodzinie w niedzielę przy obiedzie to wszystko i będą dumni. Ja Ci dodam tylko tyle, że jestem na forum bankiera już "parę" lat (różne spółki) i wiem, że powiedzenie "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" sprawdza się tutaj, jak nigdzie indziej. No i prawda jest taka, że tutaj 90% piszących to golasy. Dlatego wyluzuj stary :p
    Jak chcą mogą bić brawo albo po prostu się zamknąć, zamiast pisać bzdury o pompkach i lukach na lokalnych szczytach. Potem jeszcze piszą, że to oni mieli racje.
  • Re: Kumulacja. A za chwilę... Autor: ~mmm1212 [37.47.5.*]
    Pisać sobie każdy może. I tak tutaj nie wiadomo, kto pisze prawdę, a kto sciemnia. Liczy się, co robisz samemu w rzeczywistości i można się rozliczać przed samym sobą. Nie ma się co rzucać :) Pozdrawiam.
    Ty Kapiszonku, odszukaj jeszcze moje posty jak kupowalem eLki od 1,73 jak jestes taki skrupulatny :D Bo uwierz mi ze strata tych kilkunastu groszy na ostatnich elkach to jakies 20% zyskow z elek ktore poprzednie zamknalem po 2,35 lol. Ale dobra olac ten watek. Niech bedzie, jestesmy dawcami kapitalu. I ten kapital plynie wlasnie do twojego portfela zapewne!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.181.146.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
TAURONPE 0,99% 9,62 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.