• SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~knut [178.42.70.*]
    JW
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~gaweł [95.175.8.*]
    TUTAJ nikt NIE WYWALA.......z WORA do WORA dla postrachu....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~XXX [83.22.224.*]
    Oczywiście że wywala TFI JEST INFO !!
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~XXX [83.22.224.*]
    Oczywiście że wywala TFI JEST INFO !!Wysypia wszystko i zacznie się źeżń ulicy !!
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~xxx [83.22.224.*]
    Kto wywala macie ?

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Fundusze-Quercus-TFI-maja-mniej-niz-5-proc-akcji-Solara-7637141.html

Fundusze Quercus TFI mają mniej niż 5 proc. akcji Solara
    2019-01-15 15:34

AA+A+

Fundusze zarządzane przez Quercus TFI zmniejszyły zaangażowanie w akcje Solar Company do 4,81 proc. - podała spółka w komunikacie.
    Przed sprzedażą akcji fundusze miały łącznie 5,01 proc. walorów spółki.

Zawiadomienie dotyczy łącznie funduszy: Quercus Parasolowy SFIO, Quercus Global Balanced Plus FIZ oraz Quercus Absolute Return FIZ. (PAP Biznes)
    kuc/ osz/

• Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~polo [83.31.11.*]
    wiekie mi co wywala solara bo teraz z odzieżówki idą w drugą "inwestycję" sfinksa
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~xxx [83.4.63.*]
    wywalja bo wiedzą żę wyniki za styczeń będą tragiczne i co raz bliżej upadłośc !
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~marko [83.26.236.*]
    do xxx- to samo pisałes kiedys na monnari -zbieg okolicznosci można sprawdzić
    do marko -tak pisałem na monnari przy kursie 20 zł żeby nie tykać bo będzie spadać bo wyniki co raz gorsze i co dziś widzisz jaki kurs dziecko na monnari ? 5 zł ile dziś masz wtopy tam ? jak byś słuchał mnie dziś bys miał 3 razy tyle akcji !!! więc nie pisz głupot tylko słuchaj doświadczonych graczy i naucz się cyztać raporty a nie marz o bajkach jak dziecko to samo tutaj na solarze widzisz wyniki ?i co jest super ? co raz gorzej i słabiej więc nie zaklinaj rzeczywistośći tylko się ucz czytać raporty bo tylko one pokazują jak jest a jest co raz gorzej dlatego TFI ucieka bo wie że zaraz może być upałośc !!
    Skoro TFI ucieka to znaczy że tylko patrzeć jak będzie upadłość bo wyniki i strata co raz większe a tak długo nie pociągnie to logiczne dlatego TFI ucieka !
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~marko [83.26.236.*]
    na monnari pisałeś przy kursie około 1 zł ta sama śpiewka
    Nie kłam leszczu pokaż że pisałem przy 1 zł ? !! Oszuscie pisałem przy 20 zł i każdy może sobie odnaleźć moje posty jak ostrzegałem żeby nie tykac akcjoi Monnari przy 20 zł kiedy taki jak ty marko -powodzenia naganiał na kupno a akcje leciały cały czas w dół bo wyniki co raz gorsze i co dziś widzimy ? kurs 5 zł a było 20 zł i kto miał rację ? Ja było tylko słuchac a ni episac o bajkach i marzyć jak dziecko ubrane a wyniki co raz gorsze akcje wysypywane na podbitkach akcje imienne zamienione na zwykłe i również wysypywane dlaczego ? bo wyniki co raz gorsze a co za tym idzie spadki co jest oczywiste !!
    Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari
    Autor: ~xxx [83.27.14.*] 2017-02-24 16:56
    Opublikowano przy kursie:  9,13 zł , zmiana od tamtej pory: -43,59%

Re: Bardzo słabe wyniki - jest gorzej niż można było sądzić

Pelna zgoda Analityk pisalem rowniez ze Wyniki beda slabe i sa tego potwierdzeniem spadek zysku ponad 10 mln zł a wiec jest 50 34% gorzej niz bylo rok temu dlatego kurs zjechal i nie ma co sie spodziewac wzrostow skoro wyniki za 1Q beda rowniez slabe teraz pytanie tylko jak slabe ? dolar / euro bardzo drogie co rowniez dolozy cegielke w slabszych wynikach a wiec nie ma co liczyc ze bedzie dobrze na ta chwile bo bedzie zapewne strata tylko pytanie jak duza ? zobaczymy po lutym marcu i wtedy ocenimy a co dalej czas pokaze na razie jest bardzo slabo ale pisalem o tym rowniez wczesniej spolka pogubila sie bardzo .............slabe kolekcje jakosc pogorszylo wszystko no i nieruchomosci jakies budowlanki itp to wszystko pogubilo ich zamiast inwestowac powiekszac sieci towaru pilnowac jakosci to zeszli na psy i stad teraz te slabe wyniki i to przy wiekszej ilosci salonow gdzie powinno byc duzo lepiej niz bylo rok temu no ale coz jaka polityka firmy takie efekty tego teraz !!A wiec nie ma co sie dziwic ze kurs zjechal i ktos wywalal akcje bo wiedzial ze bedzie duzo gorzej a co bedzie dalej zobacyzmy po wynikach dalszych na razie bardzo slabo i nie ma co oczekiwac poprawy bo na razie jej zapewne nie bedzie oby tylko gorzej nie bylo .......................bo wtedy kurs moze byc nizej jest jest po 1 Q .

A to dowód jak pisałem przy kursie 9,13 zł ile dziś widzisz ? ucz się dziecko marko czytaj raporty wyniki a nie pisz o bajeczkach bo bajki sa dobre dla dzieci które nie mają żadnego pojęcia o giełdzie i temacie !!

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [95.175.8.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Analizer [83.10.218.*]
    Dnia 2019-01-17 o godz. 11:29 ~xxx napisał(a):
    >Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari
    > Autor: ~xxx [83.27.14.*] 2017-02-24 16:56
    > Opublikowano przy kursie:  9,13 zł , zmiana od tamtej pory: -43,59%
    >
    > Re: Bardzo słabe wyniki - jest gorzej niż można było sądzić
    > Zgłoś do moderatora
    >
    > Pelna zgoda Analityk pisalem rowniez ze Wyniki beda slabe i sa tego potwierdzeniem spadek zysku ponad 10 mln zł a wiec jest 50 34% gorzej niz bylo rok temu dlatego kurs zjechal i nie ma co sie spodziewac wzrostow skoro wyniki za 1Q beda rowniez slabe teraz pytanie tylko jak slabe ? dolar / euro bardzo drogie co rowniez dolozy cegielke w slabszych wynikach a wiec nie ma co liczyc ze bedzie dobrze na ta chwile bo bedzie zapewne strata tylko pytanie jak duza ? zobaczymy po lutym marcu i wtedy ocenimy a co dalej czas pokaze na razie jest bardzo slabo ale pisalem o tym rowniez wczesniej spolka pogubila sie bardzo .............slabe kolekcje jakosc pogorszylo wszystko no i nieruchomosci jakies budowlanki itp to wszystko pogubilo ich zamiast inwestowac powiekszac sieci towaru pilnowac jakosci to zeszli na psy i stad teraz te slabe wyniki i to przy wiekszej ilosci salonow gdzie powinno byc duzo lepiej niz bylo rok temu no ale coz jaka polityka firmy takie efekty tego teraz !!A wiec nie ma co sie dziwic ze kurs zjechal i ktos wywalal akcje bo wiedzial ze bedzie duzo gorzej a co bedzie dalej zobacyzmy po wynikach dalszych na razie bardzo slabo i nie ma co oczekiwac poprawy bo na razie jej zapewne nie bedzie oby tylko gorzej nie bylo .......................bo wtedy kurs moze byc nizej jest jest po 1 Q .
    > >
    > >
    > > A to dowód jak pisałem przy kursie 9,13 zł ile dziś widzisz ? ucz się dziecko marko czytaj raporty wyniki a nie pisz o bajeczkach bo bajki sa dobre dla dzieci które nie mają żadnego pojęcia o giełdzie i temacie !!
    > >

widzisz -marko jakiego dostałeś liścia od pana xxx !! ucz się bo pisanie kłamstw to krótkie nóżki ma jak sam widzisz xxx ukarał cie szybko wklejając post gdzie ostrzegał przy kursie około 10 zł dziś kurs 5 zł ! teraz się ucz od Inwestora jak xxx bo jak widzisz ma wiedze gość a nie jak ty wypisujesz kłamstwa niczym nie poparte !! Ja dobrze pamiętam jak pan xxx pisał przy kursie 17 zł na monnari żeby sprzedawać i wtedy sprzedałem dzięki jego Analizie i opinii i za co dziś mu bardzo dziękuje bo zarobiłem dzięki niemu duże pieniądze a jak bym czekał miał bym dziś ogromna stratę !!
    ......TAKICH IXSIAKÓW JEST TU JAK GRZYBY PO DESZCZU.......-------PODSZYWACZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............!!!
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Analizer [83.10.218.*]
    dzieciaku marko-gawełek ucz się a nie wyj rzeczywistości nie pokonasz niestety !!

!! >Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari
    >
    > Zgłoś do moderatora
    >
    > Pelna zgoda Analityk pisalem rowniez ze Wyniki beda slabe i sa tego potwierdzeniem spadek zysku ponad 10 mln zł a wiec jest 50 34% gorzej niz bylo rok temu dlatego kurs zjechal i nie ma co sie spodziewac wzrostow skoro wyniki za 1Q beda rowniez slabe teraz pytanie tylko jak slabe ? dolar / euro bardzo drogie co rowniez dolozy cegielke w slabszych wynikach a wiec nie ma co liczyc ze bedzie dobrze na ta chwile bo bedzie zapewne strata tylko pytanie jak duza ? zobaczymy po lutym marcu i wtedy ocenimy a co dalej czas pokaze na razie jest bardzo slabo ale pisalem o tym rowniez wczesniej spolka pogubila sie bardzo .............slabe kolekcje jakosc pogorszylo wszystko no i nieruchomosci jakies budowlanki itp to wszystko pogubilo ich zamiast inwestowac powiekszac sieci towaru pilnowac jakosci to zeszli na psy i stad teraz te slabe wyniki i to przy wiekszej ilosci salonow gdzie powinno byc duzo lepiej niz bylo rok temu no ale coz jaka polityka firmy takie efekty tego teraz !!A wiec nie ma co sie dziwic ze kurs zjechal i ktos wywalal akcje bo wiedzial ze bedzie duzo gorzej a co bedzie dalej zobacyzmy po wynikach dalszych na razie bardzo slabo i nie ma co oczekiwac poprawy bo na razie jej zapewne nie bedzie oby tylko gorzej nie bylo .......................bo wtedy kurs moze byc nizej jest jest po 1 Q .
    > >
    > >
    > > A to dowód jak pisałem przy kursie 9,13 zł ile dziś widzisz ? ucz się dziecko marko czytaj raporty wyniki a nie pisz o bajeczkach bo bajki sa dobre dla dzieci które nie mają żadnego pojęcia o giełdzie i temacie !!
    > >

widzisz -marko jakiego dostałeś liścia od pana xxx !! ucz się bo pisanie kłamstw to krótkie nóżki ma jak sam widzisz xxx ukarał cie szybko wklejając post gdzie ostrzegał przy kursie około 10 zł dziś kurs 5 zł ! teraz się ucz od Inwestora jak xxx bo jak widzisz ma wiedze gość a nie jak ty wypisujesz kłamstwa niczym nie poparte !! Ja dobrze pamiętam jak pan xxx pisał przy kursie 17 zł na monnari żeby sprzedawać i wtedy sprzedałem dzięki jego Analizie i opinii i za co dziś mu bardzo dziękuje bo zarobiłem dzięki niemu duże pieniądze a jak bym czekał miał bym dziś ogromna stratę !! 
    ...............A co mnie obchodzi jakieś tam MO-N-A-rriiiii.......TUTAJ i teraz liczy sie tylko SOLAR......MĄCENIE.............bo Solarek teraz -nie jednemu się przypomni.......i wtedy to dopiero się ZACZNIE OSTRA JAZDAAAAAAAAAAAAAA.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    No widzisz mareczku -gawełku jak szybko dostałeś lekcję pokory !! ucz się anie pisz bajki bo bajki nikogo nie obchodzą !! Dostałeś liścia od pana xxx i dowód kto co pisał wcześniej i jak sam widzisz zostałeś ukarany !! Pisac każdy może pierdy itd. ale tutaj licza się dowody a nie pisanie pierdów na forum i bajek !! jak sam widzisz pan xxx wkleił swoje analizę i miał rację w 100 % to co pisał poparł to faktami dowodami a nie pierdami na forum jak ty itp. dzieci ubrane na gorce i zaklinające rzeczywistość !! Wyciągnij z tej lekcji pokore i ucz się a nie będziesz musiał potem kłamać i zaklinać rzeczywistość !
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~marko [82.177.202.*]
    znajdz wpisy przy kursie ponizej 1,20 zł monnari
    >Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari
    >
    > Zgłoś do moderatora
    >
    > >
    > >
    > >

• Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~marko [82.177.202.*]
    to ze tak piszesz to dobrze wrózy dla kursu
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.10.218.*]
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.10.255.*]
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Analizer [83.22.226.*]
    Dnia 2019-01-17 o godz. 13:19 ~xxx napisał(a):
    > Dnia 2019-01-17 o godz. 13:18 ~xxx napisał(a):
    > > >Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari
    > > > Autor: ~xxx [83.27.14.*] 2017-02-24 16:56
    > > > Opublikowano przy kursie:  9,13 zł , zmiana od tamtej pory: -43,59%
    > > >
    > > > Re: Bardzo słabe wyniki - jest gorzej niż można było sądzić
    > > > Zgłoś do moderatora
    > > >
    > > > Pelna zgoda Analityk pisalem rowniez ze Wyniki beda slabe i sa tego potwierdzeniem spadek zysku ponad 10 mln zł a wiec jest 50 34% gorzej niz bylo rok temu dlatego kurs zjechal i nie ma co sie spodziewac wzrostow skoro wyniki za 1Q beda rowniez slabe teraz pytanie tylko jak slabe ? dolar / euro bardzo drogie co rowniez dolozy cegielke w slabszych wynikach a wiec nie ma co liczyc ze bedzie dobrze na ta chwile bo bedzie zapewne strata tylko pytanie jak duza ? zobaczymy po lutym marcu i wtedy ocenimy a co dalej czas pokaze na razie jest bardzo slabo ale pisalem o tym rowniez wczesniej spolka pogubila sie bardzo .............slabe kolekcje jakosc pogorszylo wszystko no i nieruchomosci jakies budowlanki itp to wszystko pogubilo ich zamiast inwestowac powiekszac sieci towaru pilnowac jakosci to zeszli na psy i stad teraz te slabe wyniki i to przy wiekszej ilosci salonow gdzie powinno byc duzo lepiej niz bylo rok temu no ale coz jaka polityka firmy takie efekty tego teraz !!A wiec nie ma co sie dziwic ze kurs zjechal i ktos wywalal akcje bo wiedzial ze bedzie duzo gorzej a co bedzie dalej zobacyzmy po wynikach dalszych na razie bardzo slabo i nie ma co oczekiwac poprawy bo na razie jej zapewne nie bedzie oby tylko gorzej nie bylo .......................bo wtedy kurs moze byc nizej jest jest po 1 Q .
    > > > >
    > > > >
    > > > > A to dowód jak pisałem przy kursie 9,13 zł ile dziś widzisz ? ucz się dziecko marko czytaj raporty wyniki a nie pisz o bajeczkach bo bajki sa dobre dla dzieci które nie mają żadnego pojęcia o giełdzie i temacie !!
    > > > >
    > >
    > > widzisz -marko jakiego dostałeś liścia od pana xxx !! ucz się bo pisanie kłamstw to krótkie nóżki ma jak sam widzisz xxx ukarał cie szybko wklejając post gdzie ostrzegał przy kursie około 10 zł dziś kurs 5 zł ! teraz się ucz od Inwestora jak xxx bo jak widzisz ma wiedze gość a nie jak ty wypisujesz kłamstwa niczym nie poparte !! Ja dobrze pamiętam jak pan xxx pisał przy kursie 17 zł na monnari żeby sprzedawać i wtedy sprzedałem dzięki jego Analizie i opinii i za co dziś mu bardzo dziękuje bo zarobiłem dzięki niemu duże pieniądze a jak bym czekał miał bym dziś ogromna stratę !!
    > > >
    > > >
    > > > gdzie jesteś Mareczku gawełku :)
    > > >
    >
    > Czy TFI już wywaliło wszystko czy jeszcze nie ? sądze że powoli wywalają i do wyników za styczeń wszystkiego już się pozbędą !!

Tego również się spodziewam że tak będzie i teraz będą powoli spuszczać reszte akcji aby po jak najlepszej cenie sprzedać bo potem wiadomo że będzie zjazd bo strata w styczniu będzie za pewne solidna .
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Analizer [83.22.226.*]
    Dnia 2019-01-17 o godz. 13:26 ~Analizer napisał(a):
    > Dnia 2019-01-17 o godz. 13:19 ~xxx napisał(a):
    > > Dnia 2019-01-17 o godz. 13:18 ~xxx napisał(a):
    > > > >Zobacz wątki dotyczące Monnari Zobacz profil Monnari
    > > > > Autor: ~xxx [83.27.14.*] 2017-02-24 16:56
    > > > > Opublikowano przy kursie:  9,13 zł , zmiana od tamtej pory: -43,59%
    > > > >
    > > > > Re: Bardzo słabe wyniki - jest gorzej niż można było sądzić
    > > > > Zgłoś do moderatora
    > > > >
    > > > > Pelna zgoda Analityk pisalem rowniez ze Wyniki beda slabe i sa tego potwierdzeniem spadek zysku ponad 10 mln zł a wiec jest 50 34% gorzej niz bylo rok temu dlatego kurs zjechal i nie ma co sie spodziewac wzrostow skoro wyniki za 1Q beda rowniez slabe teraz pytanie tylko jak slabe ? dolar / euro bardzo drogie co rowniez dolozy cegielke w slabszych wynikach a wiec nie ma co liczyc ze bedzie dobrze na ta chwile bo bedzie zapewne strata tylko pytanie jak duza ? zobaczymy po lutym marcu i wtedy ocenimy a co dalej czas pokaze na razie jest bardzo slabo ale pisalem o tym rowniez wczesniej spolka pogubila sie bardzo .............slabe kolekcje jakosc pogorszylo wszystko no i nieruchomosci jakies budowlanki itp to wszystko pogubilo ich zamiast inwestowac powiekszac sieci towaru pilnowac jakosci to zeszli na psy i stad teraz te slabe wyniki i to przy wiekszej ilosci salonow gdzie powinno byc duzo lepiej niz bylo rok temu no ale coz jaka polityka firmy takie efekty tego teraz !!A wiec nie ma co sie dziwic ze kurs zjechal i ktos wywalal akcje bo wiedzial ze bedzie duzo gorzej a co bedzie dalej zobacyzmy po wynikach dalszych na razie bardzo slabo i nie ma co oczekiwac poprawy bo na razie jej zapewne nie bedzie oby tylko gorzej nie bylo .......................bo wtedy kurs moze byc nizej jest jest po 1 Q .
    > > > > >
    > > > > >
    > > > > > A to dowód jak pisałem przy kursie 9,13 zł ile dziś widzisz ? ucz się dziecko marko czytaj raporty wyniki a nie pisz o bajeczkach bo bajki sa dobre dla dzieci które nie mają żadnego pojęcia o giełdzie i temacie !!
    > > > > >
    > > >
    > > > widzisz -marko jakiego dostałeś liścia od pana xxx !! ucz się bo pisanie kłamstw to krótkie nóżki ma jak sam widzisz xxx ukarał cie szybko wklejając post gdzie ostrzegał przy kursie około 10 zł dziś kurs 5 zł ! teraz się ucz od Inwestora jak xxx bo jak widzisz ma wiedze gość a nie jak ty wypisujesz kłamstwa niczym nie poparte !! Ja dobrze pamiętam jak pan xxx pisał przy kursie 17 zł na monnari żeby sprzedawać i wtedy sprzedałem dzięki jego Analizie i opinii i za co dziś mu bardzo dziękuje bo zarobiłem dzięki niemu duże pieniądze a jak bym czekał miał bym dziś ogromna stratę !!
    > > > >
    > > > >
    > > > > gdzie jesteś Mareczku gawełku :)
    > > > >
    > >
    > > Czy TFI już wywaliło wszystko czy jeszcze nie ? sądze że powoli wywalają i do wyników za styczeń wszystkiego już się pozbędą !!
    >
    > Tego również się spodziewam że tak będzie i teraz będą powoli spuszczać reszte akcji aby po jak najlepszej cenie sprzedać bo potem wiadomo że będzie zjazd bo strata w styczniu będzie za pewne solidna .

pierwsze już oznaki są opuszczanie pokładu !
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [195.47.201.*]
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Nie [195.47.201.*]
    kubusiu z czym do ludzi ,zostawcie sobie swoje analizy do poduszki i idzcie do ksiazek.
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~haha [83.22.226.*]
    Ależ będzie kwik młodego narybku ubranego na kolejnej górce :)))) oj będzie ładna żeżń niewiniątek po wynikach za styczeń :)))
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~tomek [83.22.226.*]
    Ładnie ubrali naiwnych znów będzie płacz leszczy haha
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Ktos [83.22.160.*]
    Jak to runie to będzie tylko raz i zacznie się zapewne przed wynikami za styczeń radze uciekać !
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Quba [83.20.82.*]
    Wywaliłem ten syf. Nie na moje siły to, a przynajmniej nie sprzedałem po 40 gr.
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~ccc [95.175.8.*]
    ..... A teraz to se podskocz chubo......i rąbnij se Baarraannaaaaaaaaaaaaaaaa......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~TFI [83.22.160.*]
    Ile jeszcze ubiorą i zacznie się zjazd po wynikach za styczęń !!
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Analazier [83.22.160.*]
    TFI wywaliło bo wiedzą co będzie po wynikach za styczeń i zacznie się armagedon i spadki .Nikt nie kupuje akcji przed najsłabszym kwartałem roku !!Bo strata będzie dotkliwa !
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Stefan [83.22.108.*]
    Jak to runie po wynikach za styczeń to będzie płacz ulicy na maxa tutaj .Nie ma co się łudzić wyniki będą słabe a co za tym idzie będzie ostry zjazd .
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~wpr [185.31.219.*]
    Po jaką chusteczkę siedzicie na tej spółce jeżeli uważacie że to taki gniot ? Przecież jak się czyta te wasze wypociny to się żadnej kupy nie trzyma. Masz dość spólki to ją wywal a nie swoje frustracje wywalasz publicznie. Powodzenia :)
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Prezes [178.235.189.*]
    Prawda jest taka ,że ta spółka jest O ok. 4 razy tańsza od podobnych w branży (wskażnikowo) wycena bankruta .Jak na razie nic nie wskazuje na bankructwo więc w czym problem. Gdyby wyniki poprzednie jak i za grudzień były dobre to cena oscylowałaby w okolicy 2-3 zł. W branży odzieżowej jest zastój sam w tym roku mam spadek sprzedaży O 15%.To trzeci rok spadku wcześniej były przez 2 lata mniejsze spadki 4-7%, ale to jeszcze nie koniec świata , nic nie trwa wiecznie. Która branża ma wzrost rentowności ostatnio?Quercus wywalił solara wzioł Sfinksa. ''Wymienił stryjek siekierkę na kijek''.Dla ciekawoś i sprawdzcie jego zyski!!!
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~Prezes [178.235.189.*]
    Jednego i drugiego
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~mix [185.153.35.*]
    Zgadzam się z Tobą, rozchodzi mi się o osoby psioczące cały czas na kurs i spółkę w ten sposób nie pogonią ją na północ. Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość, Pozdrawiam
  • Re: SOLAR KTO WYWALA TFI ????????????????????????? Autor: ~On [178.36.23.*]
    Bogacki będziesz siedział.
[x]
SOLAR 0,51% 2,80 2024-02-08 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.