Otwarty Fundusz Emerytalny PZU „Złota Jesień” posiadał 528.000 głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki, co stanowiło 32,68% udziału w głosach na NWZ
AUGEBIT FUNDUSZ INWESTYCYJNY ZAMKNIĘTY posiadał 447.558 głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki, co stanowiło 27,70% udziału w głosach na NWZ oraz stanowi 4,88% ogólnej liczby głosów
też dobrałem po 1,7 pln w piątek, szkoda że troche za mało, dzis wziołem po 1,8 pln i wiem ze okazje wykorzystałem a jak wedzie tu spekuła bedzie kosmos
Po infach wykazie z walnego nic nie mozna wywnioskowac bo to odnosi sie do ilosci akcji na samych walnym,na jednym mniejsza ilosc akcjonariuszy na drugim wieksza ilosc akcjonariuszy i to nie odnosi sie do akcjonariatu ogólnie wiec nie wymyslajcie głupot.Radze sie troche douczyc zanim zabierzecie głos
info z raportu Marcin Halicki posiadał 152.279 głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki Pielak Grzegorz posiadał 123.077 głosów na Nadzwyczajnym Walnym Zgromadzeniu Spółki
Dnia 2019-01-14 o godz. 16:48 ~Kodziro napisał(a): > Zaden z podmiotow nie musial wykazac ilosci akcji w jej realnej wartosci mogli zarejestrowac tylko jej czesc