apollo miał możliwość odsprzedaży swojego pakietu akcji w zamian za rezygnację z wykonania weksla czy na pewno weksel topi spółkę Trudno mi uwierzyć że apollo grzebie wartość swojego pakietu akcji nie mówią już o 3 mln zł wynikłego z weksla trudno uwierzyć że większościowy nie uratuje spółki
Jestem przekonany że szczury zdechly, szkoda ze nie oglądali polskiego filmu krótkometrażowego "chomik" tam byłaby dla nich rada, z resztą polecam obejrzeć w internecie
Niedługo trzeba będzie składać raporty, których nie ma kto podpisać, czyli zawieszenie, później pewnie 2 fixy itp. itd. Chyba jednak serio nic już z tego nie będzie.
Czas pokaże kto ma racje . Wybór prezesa nie odbywa się zazwyczaj z dnia na dzień , jeżeli do czasu składania raportów nic się tu nie urodzi , obawiam się , że możesz mieć racje. Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej , ale na tą chwilę licencję na cząsteczkę GLG ma odział w Polsce. Patrząc w poprzednie raporty , wszystko szło zgodnie z planem (chyba , że nas oszukiwali ) Teraz pozostaje pytanie , dlaczego badania zostały przerwane , czy chodziło tylko i wyłącznie o kasę ?? Jeżeli tak , to nie chce mi się wierzyć , że R.G nie znajdzie inwestora , który wyłoży brakującą kwotę . Z drugiej strony , może Apollo dowiedziało się o czymś i zażądali zwrotu pieniędzy . Dla mnie od początku wyglądało to tak , jakby Apollo chciało ugrać coś więcej , była przecież nowa emisja w zeszłym roku , nie wydaje mi się ,że ludzie bez uprzedniego sprawdzenia inwestowali w tą spółkę .
Dzwoniłem do ncbir i babka powiedziala że oni tak łatwą ręką pieniędzy nie dają, czepiają się co do procedur czy są przestrzegane, zauważ że pierwsze wypowiedzenie nie dotyczy tylko pieniędzy......
jak szczury zdechły to dylemat - podstawić nowe, ale jeden ma za długi ogon, drugi inne wąsy, trzeci facjatę jak prezes ka....ski, no nie da się , trzeba się przyznać w ncbir ze coś poszło nie tak.......
Owszem nie dotyczy, ale jzezli bylo cos nie tak to mieli obowiazem wykazac to w raporcie, takze albo ktos gral nie fair (taka sprawa nadaje sie do sadu), albo jakas sila wyzszy spowodowala, ze Ncbir zmienilo zdanie. U nas wszystko mozliwe....
Na pewno ubiegali się o zaliczkę po lutym 18 i czemu nie poinformowali o braku? Oszukali nas moim zdaniem, ja się nie poddam napiszę do ncbir, pamiętacie jakiegoś tu wychodził z akcji w listopadzie chyba, udając głupa, ktoś coś wiedział
Zaleta to - Ponieważ jest to sól już zatwierdzonego leku, nie musimy przechodzić przez 3 etapy zatwierdzania przez FDA. Nie musimy nawet przeprowadzać badań toksykologicznych na zwierzętach. Możemy szybko dostać się do pacjentów o małych wartościach, wyniki badań, a następnie zwiększyć dawki w całej populacji pacjentów.
Wszystkie te czynniki oznaczają, że jeśli odniesiemy sukces, nasze wyjście nastąpi znacznie szybciej niż w przypadku większości innych technologii narkotykowych. Pytanie - czy badania trwają, czy zostały zawieszone ? nie ma żadnej informacji.
Jezeli nie wybiora nowego prezesa i nie przygotuja raportow to i tak czeka nas zawieszenie ... Miejmy nadzieje, ze cos tam sie dzieje i zmierzaja w dobrym kierunku