• w co grają Autor: ~benek [83.11.149.*]
    apollo miał możliwość odsprzedaży swojego pakietu akcji w zamian za rezygnację z wykonania weksla czy na pewno weksel topi spółkę Trudno mi uwierzyć że apollo grzebie wartość swojego pakietu akcji nie mówią już o 3 mln zł wynikłego z weksla
    trudno uwierzyć że większościowy nie uratuje spółki
  • Re: w co grają Autor: ~Slim [188.146.132.*]
    Zostawiając na boku weksel, to od roku nie ma płatności z ncbir czyli coś tu nie tak z badaniami
  • Re: w co grają Autor: ~Slim [188.146.112.*]
    Jestem przekonany że szczury zdechly, szkoda ze nie oglądali polskiego filmu krótkometrażowego "chomik" tam byłaby dla nich rada, z resztą polecam obejrzeć w internecie
  • Re: w co grają Autor: ~Lipa [37.201.192.*]
    Niedługo trzeba będzie składać raporty, których nie ma kto podpisać, czyli zawieszenie, później pewnie 2 fixy itp. itd. Chyba jednak serio nic już z tego nie będzie.
    Rysiek nawet nie ma na pensję by zatrudnić prezesa, chyba ze się podda i apollo zacznie tu rządzić
    Tak myślę, czy rychu nie zwinie się stąd i wycofa licencję dla glg polska i dokonczy badania w USA z precision terapeuticals
  • Re: w co grają Autor: ~Eszkebareszke [188.121.0.*]
    Czas pokaże kto ma racje . Wybór prezesa nie odbywa się zazwyczaj z dnia na dzień , jeżeli do czasu składania raportów nic się tu nie urodzi , obawiam się , że możesz mieć racje. Nie wiem jak to wygląda od strony prawnej , ale na tą chwilę licencję na cząsteczkę GLG ma odział w Polsce. Patrząc w poprzednie raporty , wszystko szło zgodnie z planem (chyba , że nas oszukiwali ) Teraz pozostaje pytanie , dlaczego badania zostały przerwane , czy chodziło tylko i wyłącznie o kasę ?? Jeżeli tak , to nie chce mi się wierzyć , że R.G nie znajdzie inwestora , który wyłoży brakującą kwotę . Z drugiej strony , może Apollo dowiedziało się o czymś i zażądali zwrotu pieniędzy .
    Dla mnie od początku wyglądało to tak , jakby Apollo chciało ugrać coś więcej , była przecież nowa emisja w zeszłym roku , nie wydaje mi się ,że ludzie bez uprzedniego sprawdzenia inwestowali w tą spółkę .

• Re: w co grają Autor: ~Eszkebareszke [188.121.0.*]
    poza tym czy ktoś zauważył , że zbierają kasę , dokładnie 250k $ (póki co niecałe 38k) link poniżej

https://wefunder.com/glg.pharma
  • Re: w co grają Autor: ~Slim [188.146.111.*]
    Dzwoniłem do ncbir i babka powiedziala że oni tak łatwą ręką pieniędzy nie dają, czepiają się co do procedur czy są przestrzegane, zauważ że pierwsze wypowiedzenie nie dotyczy tylko pieniędzy......
  • Re: w co grają Autor: ~slim [185.47.65.*]
    jak szczury zdechły to dylemat - podstawić nowe, ale jeden ma za długi ogon, drugi inne wąsy, trzeci facjatę jak prezes ka....ski, no nie da się , trzeba się przyznać w ncbir ze coś poszło nie tak.......
  • Re: w co grają Autor: ~Eszkebareszke [94.254.240.*]
    Owszem nie dotyczy, ale jzezli bylo cos nie tak to mieli obowiazem wykazac to w raporcie, takze albo ktos gral nie fair (taka sprawa nadaje sie do sadu), albo jakas sila wyzszy spowodowala, ze Ncbir zmienilo zdanie. U nas wszystko mozliwe....
  • Re: w co grają Autor: ~Slim [188.147.101.*]
    Na pewno ubiegali się o zaliczkę po lutym 18 i czemu nie poinformowali o braku? Oszukali nas moim zdaniem, ja się nie poddam napiszę do ncbir, pamiętacie jakiegoś tu wychodził z akcji w listopadzie chyba, udając głupa, ktoś coś wiedział
  • Re: w co grają Autor: ~Slim [188.147.101.*]
    A wycena tu jest 6 mln, trzeba przyznać ze sie trzyma.....
  • Re: w co grają Autor: ~Kalipso [83.25.1.*]
    Zaleta to - Ponieważ jest to sól już zatwierdzonego leku, nie musimy przechodzić przez 3 etapy zatwierdzania przez FDA. Nie musimy nawet przeprowadzać badań toksykologicznych na zwierzętach. Możemy szybko dostać się do pacjentów o małych wartościach, wyniki badań, a następnie zwiększyć dawki w całej populacji pacjentów.

Wszystkie te czynniki oznaczają, że jeśli odniesiemy sukces, nasze wyjście nastąpi znacznie szybciej niż w przypadku większości innych technologii narkotykowych. Pytanie - czy badania trwają, czy zostały zawieszone ? nie ma żadnej informacji.
  • Re: w co grają Autor: ~Eszkebareszke [94.254.248.*]
    Jezeli nie wybiora nowego prezesa i nie przygotuja raportow to i tak czeka nas zawieszenie ... Miejmy nadzieje, ze cos tam sie dzieje i zmierzaja w dobrym kierunku
[x]
GLGPHARMA -1,02% 0,58 2019-06-03 15:53:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.