zgodnie z raportem spolka zmienila nazwe na reino capital z koncem roku kiedy sad zatwierdzil zmiany w statucie, na forum bankier pewnie niepredko zmieni
jak widzimy wszystko co miało być a jest, się opoznia, grawiton capital to już reino, kilka miesięcy i skończy się zabawa z akcjami, kolejne wezwanie, kolejne objecie emisji G, w trakcie tego "przejecia" reino pracuje jak pracowalo, wlasciciele musza zarabiać, musza inwestować, musza szukac możliwości zarobku, żeby to osiagnac musza zgromadzić luz zgromadzać kapital, najtańszym kosztem pozyskania kapitału jest gpw.
nie wiem kiedy ta stagnacja się skończy, do końca marca inwestorzy maja objac emisje G
czekam tak prawde mowiac to czekam na info o wezwaniu, chyba na przelomie lutego i marca musieliby zamknac temat zeby inwestorzy po wezwaniu objeli emisje g, a wtedy powinien nastapic dynamiczny rozwój firmy, wg mnie polegajacy na sciaganiu kapitalu potrzebnego wlasnie do tego rozwoju, rozwoj wg mnie polegac bedzie na zwiekszaniu stanu posiadania nieruchomosci ktorymi zarzadzaja, zreszta przed przejeciem gravi o tym pisali, kibicuje im