A na Marsie takiego urządzenia nie chcą? Człowieku zejdź na ziemię. Gdyby ta technologia była taka super to już dawno ktoś by im ten pomysł skopiowal. W sumie jak poczytałem ostatnio to są takie firmy ale Wy tu robicie wrażenie sytuacji że t2p to geniusze i jedyny podmiot w Europie i na świecie który ma pomysł na taki biznes. Litości. Rok temu też tak pisaliscie i od tego czasu nie zmieniło się nic prócz stanu posiadania Pana Kosinskiego.
Do src człowieku tu jest przełom ,a ty tego nie widzisz , .bierz przykład z Bolka był cały czas na NIE ,TERAZ PISZE SAM ŻE POSIADA AKCJE ZROZUM TO W KOŃCU
Postawa src to ewidentny wyraz frustracji. Biedak został na peronie, więc cóż pozostało. Może, jak się jeszcze ustawi w kolejce, ktoś się zlituje i mu sprzeda? Póki co, smutek i nostalgia...
Przełom w czym? Na czym polega. Używacie gornolotnych słów a nie jesteście w stanie napisać jakie wymierne korzyści spółka odniesie z tej współpracy. Ile w 2019 spółka zyska na tej umowie? Jesteś w stanie napisać? A kupuj jutro po 40-50 gr. Władze spółki tak wierzą że druk po 10 sobie zrobiły. Ja tam ne ryzykuje bo jak okaże się że jest lipa to na K się zrobi taka pustka że 3/4 osób będzie znów wisieć.
Napisz cos dobrego przeciez ludzie tez chca zebyy ich spuscic z 2 letnich hakow .Tp2 najlepsza 2019 roku wiec na zakupy ludziska mysle ze mi sie uda...kupic czy sprzedac zobaczymy.Nadchodza pienkni i bogaci powodzenia wszystkim
Umowa z PGNiG jest przełomem , oni nie podpisują umów bez dokładnego rozeznania .Tam jest od tego sztab ludzi którzy znają temat
Czego ty nie rozumiesz?
Już nie jedna ściema z takimi umowami była np. z Politechniką. Ta umowa przecież nie mówi o konkretnych dostawach za konkretne pieniądze tylko o współpracy.