A co warte byly wszystkie umowy we Włoszech , ktore wybily cene na 1zl. Dlaczego spadlo na 14 gr. Ci co kupili po 1 zl sadza ze sprzedadza lo 2-3 zl a Oni zeby ZREALIZOWAĆ te umowy oglosza że maja aINWESTORA , ktoremu muszw sprzedac akcję po 0.10 zł -i bedzie szal haha
Oj widzę bardzo już wam zależy żeby kupić w dobrej cenie hahaha tak się dziennie staracie pisząc to samo ciągle :) pokaz jeden komunikat, który informuje, że prezes lub jego rodzina sprzedaje :) sprzedawał kosa, który ma inny pomysł na życie i tyle, ale jego już nie ma. Prezes wklada swoją kasa i nie sprzedaje akcji tak wiec typowy blef z twojej strony. Co do wczesniejszego to dopiero poprzednia do wloch to była typowa umowa która dojdzie do skutku, a obecną z PGNiG daje bardzo dobre warunki do rozwoju, ale o tym się przekonacie później, jak już będzie za późno :)
Oj chłopcy nadal jest bardzo bardzo tanio ,czy kupicie teraz czy nie mi to obojętne wasza sprawa wiem jedno że wartość akcji będzie rosnąć bardzo szybko , przecież będzie debiut GNV na głównym ,a GNV ma 10 mil akcji Termo ,przypominam że w konwersji akcje Termo liczyli po 1.5zł..........
Tak tak. 32 mln akcji choćby po 1 zl to 32 mln kapitalizacji. Za co? Za zero przychodów? Matko bosko. Rozwój to tu mamy od 3 lat. I to taki że 2 lata po debiucie 3kw 2018 pokazują zero przychodu. Dynamiczny ten rozwój. ABB, umowy z włoskim partnerem bla bla bla
Jak Wam ta śmieszna umowa wylaczyla czerwoną lampkę to proponuję przyslec to jeszcze raz.
Wszyscy sie ciesza ,to samo bylo przy 1 .80 ,1,30 a teraz 0, 39 to tylko umowa .Wczoraj podpisalem umowa z sasiadem ze jak mi wyrosna druszki na wierzbie to wezmie wszystkie i po kazdej cenie ale czy wyrosna...Dalej twierdze ze to tylko ciekawostka nieoplacalna chodzi o to ze sie nie zwroci ,no dobra niech sprzedaja chodz jedna machine .
Zniewolony serio masz coś z głową i te historyjki, że taki załamany jesteś i tak wisisz, jesteś zwykłym naganiaczem i do tego uzalasz się nad sobą. Src jak tam pl Group? Kiedy kolejne emisję za APORT?