• Giełda na rekordach... Autor: ~Hi [31.0.70.*]
    Rynek nie uwierzył w przekładanie akcji z wora do wora. Znow podbitka zrobiona przez prezesa kończy się ustaleniem kursu do bazy. Następny tydzień czy obroni 1.2.
    Nowy inwestor (15milionow akcji kupionych od .... za ...) Rynek odebrał jako ściemę i nie ma chętnych na kupno po 1.3.
    Czy to nie dziwne - chyba nie - nawet Janusze nie chcą już się nabrać
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Maxymuss [37.248.162.*]
    Ojejku co to będzie co to będzie :)
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Jakitaki [37.47.13.*]
    Pawełku, tak taku, czy inny idz już sobie stad w piz... i tak nikt cie nie traktuje powaznie. A kompleksów tak se nie wyleczysz.
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Hi [31.182.157.*]
    A kurs traktujesz powaznie?
    Czy wiesz że masz perłę i nie ważne jaki kurs i tak to najlepsza spółka?
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~jakitaki [37.47.13.*]
    Kurs tak, ale nie ciebie. Nie na o czym dyskutować bo to poziom szpadla.
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Hi [31.0.80.*]
    To mnie załamałeś.
    Jakiś giełdowy Janusz nie traktuje mnie poważnie. Wzbił się nad poziom szpadla...
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~jakitaki [83.3.40.*]
    Nawet przenośni ze szpadlem nie umiesz zinterpretować...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.36.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Hi [31.0.82.*]
    Geniusz i filozof, marnujesz się tu na forum..
    Ja kończę dyskusję, ciesz się z potęgi swojego umysłu, nie jestem godzien wymieniać z Tobą postów.
    Zerknij jeszcze na kurs i utwierdź się w swoim geniuszu i nieomylności.
    Pozdrawiam Cię gorąco i życzę abyś spotykał na swojej życiowej drodze samych godnych dyskutantów.
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Jakitaki [37.47.2.*]
    Kolego, przecież ty siejesz wyłącznie własne domysły i to niczym nie poparte. Nawet ten post, piszesz o jakimś tajemniczym przerzucaniu z wora do wora. Jak tu widać gołym okiem ze nastąpiła kumulacja akcji i to z otwarta przyłbica. Freefloat na walnym bedzie ok. 30%. Prezes jak kupował tak kupuje itd. Nic się kupy chłopie nie trzyma. To tylko sianie zamieszania
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Peter [213.205.198.*]
    Ale faktem jest ze nikt tych akcji nie kupuje oprocz prezesa. Namawialem ludzi aby nie Dali sie wyprzedac z papiera tydzien temu przed zakupami prezesa kiedy Pawel krzyczal aby sprzedawac.. jest akumulacja ale jesli nie bedzie kapitalu do kupna poza prezesem to osunie sie znowu n.a. 1.1pln. Jak technicy to widza? Wg mnie kluczowy jest teraz poziom 1,27 jesli to obroni licze n.a. zmiane trendu. Czas pokaze. Pzdr
  • Re: Giełda na rekordach... Autor: ~Jakitaki [37.47.33.*]
    Jak dalej tak będzie ze prezio będzie kupował a reszta finansjery będzie wywalać bez opamiętania to faktycznie będzie 50gr i ani wyniki a nic nie pomoże. Ja i tak się dziwie chłopu ze on tego nie spuści na 30gr i wtedy wyzbiera. Po co mu to ?
[x]
ELEMENTAL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.