Póki co to ładowanie samochodów jako dodatek na stacjach benzynowych ale przecież w każdej chwili może stać się na odwrót i dystrybutory paliw mogą być dodatkiem a stacja będzie się nazywać zasilania i będą stanowiska do doładowań prądu a dla jakichś amatorów staroci jeszcze w wytyczonych stacjach po jednym dystrybutorze benzyny a ropy to już tylko do agregatów prądotwórczych albo nagrzewnic. Taaaak a ile dzisiaj Orlenu akcje kosztują ? no to idziemy na tą cenę
Dnia 2019-01-10 o godz. 19:43 ~Eskimos napisał(a): > Coraz lepiej. > > Niedługo tauron założy bazę na Marsie...
O co Ci Eskimos chodzi ? Czytać nie umiesz ? Stacje zasilania pojazdów prądem miast stacji benzynowych taka kroi sie przyszłość A jeśli nie prądem to bateriami wodorowymi albo jakąś inną energią która będzie napędzać nasze pojazdy piszę nasze ale oczywiście mam na myśli nasze wnuki i prawnuki a na końcu te będą zamieniane na stacje transformacji i bedą tam kabiny do których wejdziesz i teleportujesz się gdzie indziej Ja wiem, że dla takich jak Ty to trudne do wyobrażenia sobie bo tak jak tu kiedyś niejaki endi pisał, że jego przodkowie pochodzą od małpy No więc wyszłoby, że tacy jak Ty już niedługo wrócą na drzewa Co się martwisz co się smucisz, ze wsi jesteś na wieś wrócisz
Póki co może jeszcze za naszych czasów Tauron po 100 zł teleportuj się Eskimos na CDP bo tam tracisz a tu się produkujesz