Tak niesmialo przypomnę ze umorzenia sa wstrzymane do końca lutego,a chętnych na umorzenie było ok 90% wlascicieli jednostek o czym jest komunikat Altusa Czas prawdziwej proby nastapi wiec w lutym Nie będę pisal czy jestem optymista czy nie ,niech każdy sam oceni co się stanie w lutym Obym się mylil,ale chyba wiekszosc zdania nie zmieni i zabierze pieniądze,a jeśli tak to na spolkach w którym jest Altus będzie armagedon nie mowiac już o kursie Altusa
juz prawie nikt nie bedzie umarzał bo widzi ,getin ma sie dobrze ludzie zanosza kase na lokaty ,to kto bedzie tutaj chciał tracic kase ,poczeka na odbicie jednostek przynajmniej do 5zł bo od tego byla duza panika
Czy jest niedoszacowany to się okaze w marcu Do Nobla ludzie nieśli pieniądze bo do 100 euro jest gwarancja państwa Tu nie ma zadnych gwarancji Obys miał racje ,bo sam posiadam Altusa,ale Altusa może uratować tylko uniewinnienie Osieckiego,w co raczej wierze ze tak będzie,ale tez pewności nie ma ,albo PPK ale to za lat kilka Coz pozyjemy zobaczymy
Było jasno powiedziane, że wstrzymanie umorzeń jest do końca lutego. Co nie znaczy, że na ten koniec lutego Altus znów ogłosi, że wstrzymuje na kolejne pół roku... Ale ludzie by teraz nie umarzali, gdyby te fundusze zarabiały, a nie co miesiąc trafiły kilka procent... Nieudacznictwo zarządzających funduszem.
ja i moi znajomi na pewno chcemy umorzyć i to jak najszybciej się da , boimy się że dla tych co później to zabraknie pieniędzy . przykro nam ale nic nas nie przekona , chcemy swoje pieniądze .
Jak będzie dużo umożenia to wstrzymają aby poczekać na właściwa wycenę spółek. Sporo już sprzedali tzn PBKM i kilka innych ale maja jeszce kilka niepłynnych.
Wg mnie tak jak Getin wychodzą z problemów. Ogłoszą skup po 5 zł aby transfer zysku nie był obciążony podatkiem i cena wzrośnie o 30%