• Dla rozwagi!!! Autor: ~niko_kipas_king [109.207.108.*]
    Każdy swój mózg ma i wie że na giełdzie nie ma kolorowo.
    Tutaj temat dla przestrogi:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dziwna-sprawa,30672881.html
    Żeby się tutaj takie posty nie pojawiły.
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Masakra [5.173.40.*]
    Przy takiej postawie zarządu to moim zdaniem nieuniknione. Dystrybucja po cichutku trwa. Dobre 30gr niż 3. A mogło być tak pięknie.
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~stoppoint [165.225.36.*]
    Nikocipas zazdrość Gordonowi zniszczy cie do reszty. Dla nas lepiej, jednego smiecia na giełdzie mniej, ale wez ty idz do jakiegos zamknietego ośrodka dla własnego dobra.
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Lolo [37.248.211.*]
    Po co gadać jeden na drugiego wszystkich nas załatwili na tym gow ie aleja
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Daria [5.173.96.*]
    Mieliście pecha że zainwestowaliście w wała i w między czasie nastąpiły ogromne zmiany całego systemu. Gdyby nie te zmiany to może ktoś by wyszedł z tego gniota po 5 zł ale i tak wał jest wałęm.
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Lolo [79.124.107.*]
    Kiedy jakiś raport ?
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Pawel [79.124.107.*]
    Obroty zdechłego ko n do. Na
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    Bo nikt tego kondo nie chce i tak oddać. Ja wolę sobie ściany wytapetowac. A o premii 550 tys zapomnieli w ostatnim raporcie. Ciekawe kiedy będzie sprostowanie. Przed rocznym?
    I ciekaw jestem czy raport za 4 kwartał będzie znowu opóźniony oczywiście specjalnie
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Pisałem Wam że macie ostatnie podbity, to już wtedy było widoczne na wykresach. Analiza psychofizyczna pokazuje że wiara w tą spółkę spadała z każdą nieudaną próbą wybicia kursu. Infa jak na Mgames, umowy z NASA i inne superbzdety by opchnąć papier..
    Teraz twardziele będą tapetować.
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~ktos [31.0.124.*]
    Dnia 2019-01-19 o godz. 03:19 ~Niko_Kipas napisał(a):
    > Pisałem Wam że macie ostatnie podbity, to już wtedy było widoczne na wykresach. Analiza psychofizyczna pokazuje że wiara w tą spółkę spadała z każdą nieudaną próbą wybicia kursu. Infa jak na Mgames, umowy z NASA i inne superbzdety by opchnąć papier..
    > Teraz twardziele będą tapetować.

Umowy z Nasa zawieraja na twoim stopku.Tu byly zwykle ze wschodem,ktore nie wypalily.Nikus co tam nowego na twoim stopku?Tajemnicze urzadzenie do trzepania konia juz gotowe?
  • Re: Dla rozwagi!!! Autor: ~Alek [31.0.23.*]
    Nikim się przebudzil zawalił i poszedł spać.
    Umowy nie to że nie wypalily, przerzucili działalność na East trade bo wałki kręcą. Tam mogą swobodnie wyprowadzać kasę, tu nie mogli bo musieliby się podzielić z nami
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.