Każdy swój mózg ma i wie że na giełdzie nie ma kolorowo. Tutaj temat dla przestrogi: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-dziwna-sprawa,30672881.html Żeby się tutaj takie posty nie pojawiły.
Nikocipas zazdrość Gordonowi zniszczy cie do reszty. Dla nas lepiej, jednego smiecia na giełdzie mniej, ale wez ty idz do jakiegos zamknietego ośrodka dla własnego dobra.
Mieliście pecha że zainwestowaliście w wała i w między czasie nastąpiły ogromne zmiany całego systemu. Gdyby nie te zmiany to może ktoś by wyszedł z tego gniota po 5 zł ale i tak wał jest wałęm.
Bo nikt tego kondo nie chce i tak oddać. Ja wolę sobie ściany wytapetowac. A o premii 550 tys zapomnieli w ostatnim raporcie. Ciekawe kiedy będzie sprostowanie. Przed rocznym?
I ciekaw jestem czy raport za 4 kwartał będzie znowu opóźniony oczywiście specjalnie
Pisałem Wam że macie ostatnie podbity, to już wtedy było widoczne na wykresach. Analiza psychofizyczna pokazuje że wiara w tą spółkę spadała z każdą nieudaną próbą wybicia kursu. Infa jak na Mgames, umowy z NASA i inne superbzdety by opchnąć papier.. Teraz twardziele będą tapetować.
Dnia 2019-01-19 o godz. 03:19 ~Niko_Kipas napisał(a): > Pisałem Wam że macie ostatnie podbity, to już wtedy było widoczne na wykresach. Analiza psychofizyczna pokazuje że wiara w tą spółkę spadała z każdą nieudaną próbą wybicia kursu. Infa jak na Mgames, umowy z NASA i inne superbzdety by opchnąć papier.. > Teraz twardziele będą tapetować.
Umowy z Nasa zawieraja na twoim stopku.Tu byly zwykle ze wschodem,ktore nie wypalily.Nikus co tam nowego na twoim stopku?Tajemnicze urzadzenie do trzepania konia juz gotowe?
Nikim się przebudzil zawalił i poszedł spać.
Umowy nie to że nie wypalily, przerzucili działalność na East trade bo wałki kręcą. Tam mogą swobodnie wyprowadzać kasę, tu nie mogli bo musieliby się podzielić z nami