najfajniej wygląda podział akcji jeste ich 225mil w których widnieje też waldemar kokosinski czyli tak jak bym podejrzewał ustawka miedzy panami do przewidzenia
o w koncu stronke maja GNV ciekawe kiedy debiut i jak wysoko Termo bedzie wtedy bo jak nisko to inaczej GNV im nikt nie kupi, sam nie kupie chbya ze mi wzrosnie Termo to czesc kasy zamierzam wpompowac wlasnie w GNV, pozdro :)
GNV ma kilka spolek w swoim portfelu to moze byc drugie MCI jak za dawnych lat kiedy uroslo od bessy do szczytu hossy w kilka lat z 20gr na 40zl! Wszystkie spolki z Termo2power beda powiazane jak widac maja plan, niech go teraz wdroza w zycie :) GNV napewno tez kupie mniejszy lub wiekszy pakiecik akcji na dluzej jak tylko wprowadza go na gielde(oby cena byla niska jak teraz na T2P to da sowicie zarobic) :D
Instalacje Termo2Power zawsze będą wymagały chłodzenia cyklu = firma 2Cool Sp zoo W2E ma potrzebę ekspandera - technologii generatora z Termo2Power oraz chłodzenia procesu zgazowania / spalania. Ponadto Aqua-Nano opracowuje kultury bakterii, które można wykorzystać do szybszego - lepszego przetwarzania strumieni odpadów. 2Cool Sp zoo potrzebuje ejektorów. Mogłyby być produkowane przez T2P, również technologia z płytowymi wymiennikami ciepła jest zgodna z instalacjami ORC Domcogen potrzebuje małych ekspanderów produkowanych przez T2P dla swoich mikro-ORC oraz rozwiązań chłodzących z 2 CoolSp zoo. Micro ORC firmy Domcogen i agregaty chłodnicze 2Cool Sp. Z oo mogą być wdrażane w projektach budowlanych projektów "+ House"
Rzeczywiscie cudo wynalazki, bo maja nawet urzadzenia ktorych nikt w Polsce nie ma! :D Poczytaj troche o spolkach co GNV ma w portfelu same wynalazki jednym slowem, i bedzie je wprowadzac na NC pozniej na Glowny rynek z tego co o sobie pisza, ja tam biore wszystkie ich spolki w tym GNV bo to przyszlosc, tylko wszystko zalezy od ceny nie zamierzam przepalacac - kupilbym najlepiej po kurs x gr w mocnej bessie i czekal x lat na zl by opchnac papier tak sie zarabia grubo kase, kazdy to wie kto siedzi ponad 10lat na gieldzie jak ja. Poki co T2P niech wzrosnie, pozniej przyjdzie czas na inne perly ze stajni GNV :)
Trochę licha stronka. Te grafiki na tym samym kiepskim poziomie co strona t2p i microsystemfuel.
Zakładka portfolio najbardziej zabawna. Opis t2p mnie rozbawil
Zgadzam się unikać tego perpetum mobile drukowania i wciskania akcji. Zero fundamentów tylko same pogłoski i obiecanki. Nic jeszcze nie zostało spełnione od lat.
Nie mam nic. Czekam na konkrety. Wolę zarobić mniej niż grać w rultke i liczyć na fart. Ograniczać ryzyko straty to na giełdzie podstawa. Ta prosta zasada uchronilaby sporo osób które łykały kolo zeta.
Zaczniesznltjac po 1zl? Teraz jest tanio? Też raczej nie bo nominal 10gr. A czy jest drogo? Ile warte ta pieśń przyszłości której nikt jeszcze nie widział, nie kupił? Ktoś śpiewał że będzie za 5 grennow 1 termo nie mniej niż 10gr? To ile ta termo warta? Ano właśnie 10gr. 10x5=? Czy to możliwe? To tylko zapisy nic nie znaczące ale kto wie lepiej mieć niż nie mieć?
Ta strona jest bardzo mocno nieaktualna. Kosa nie ma udzialow w gnv (wg wstepnych planow mial miec, ale pozniej go wykluczyli). Dane na tej stonie sa jeszcze sprzed konwersji, czyli ostatnio akrualizowane byly prawdopodobnie w połowie 2017.