Marcin Dukaczewski - syn gen. Marka Dukaczewskiego, szefa Wojskowych Służb Informacyjnych został przewodniczącym Rady Nadzorczej Petrolinvest S.A. Wystarczy poczytać posłuchać dziennikarza śledczego Wojciecha Sumlinskiego czym zajmuje się WSI i niech nikt nie myśli że Wojskowe służby informacyjne zostały zlikwidowane. A co może mieć z tym petrolinvest niech każdy sam sobie odpowie na pytanie mając wiedzę na temat WSI i jacy ludzie są z tym wszystkim powiązani
Dnia 2019-01-08 o godz. 18:25 ~Neron napisał(a): > Marcin Dukaczewski - syn gen. Marka Dukaczewskiego, szefa Wojskowych Służb Informacyjnych został przewodniczącym Rady Nadzorczej Petrolinvest S.A. Wystarczy poczytać posłuchać dziennikarza śledczego Wojciecha Sumlinskiego czym zajmuje się WSI i niech nikt nie myśli że Wojskowe służby informacyjne zostały zlikwidowane. A co może mieć z tym petrolinvest niech każdy sam sobie odpowie na pytanie mając wiedzę na temat WSI i jacy ludzie są z tym wszystkim powiązani
oczywiście że tak - dlatego komi (w rosji0 zostało sprzedane za przysłowiowego dolara
tym samym wiecie już że to interes pewny - nikt nie może stracić - rosja dała zielone światło najwcześniej a bez jej infrastrukturytransport na zachód kiepsko by wyglądał
ps - chiny?? oczywiście że tak ale oni nie są w spółce celowej - nie mają udziału - -dla nich będzie shyrak
jeszcze chwilę trzeba poczekać, definitywne zakończenie rozmów kpo / kazachstan ruszy temat, do końca stycznia już tylko 22 dni :DDD do piątku być może gdzieś podadzą o przesunięciu terminu raportów
nie chcieliście sprzedać po decyzji knf , nie sprzedaliście na novej to teraz po adresie ip pewnej nocy akcyjki znikną z rachunków tych piszących na forum, tak to widzę , nikt nie może mieć akcji, ostateczne wyleszczenie będzie
Ludzie bo wyladujecie w domu bez klamek. wszedzie widzicie petrolinvest i wszedzie spisek ale nie wiem jakim tokiem myslenia - psychoza. Forum wskazuje jedno ip a wy widzicie tutaj sami przeczytajcie co wasze mozgownice wymyslaja.
Dnia 2019-01-08 o godz. 21:04 ~hugo napisał(a): > Ludzie bo wyladujecie w domu bez klamek. wszedzie widzicie petrolinvest i wszedzie spisek ale nie wiem jakim tokiem myslenia - psychoza. > Forum wskazuje jedno ip a wy widzicie tutaj sami przeczytajcie co wasze mozgownice wymyslaja. > > STRACH SIE BAC!!!
Czy prezes jest aż tak zajęty że nie może napisać choć zdania że umowa ramowa została odwołana albo że całość się przedłuży o kilka miesięcy? Jesteśmy właścicielami spółki i to dla nas pracuje prezes więc pora go wy.dolic z krzesełka zrobić porządek z zarzadem. Wytoczyc im proces zbiorowy i niech się tłumacza.
Czy prezes jest aż tak zajęty że nie może napisać choć zdania że umowa ramowa została odwołana albo że całość się przedłuży o kilka miesięcy? Jesteśmy właścicielami spółki i to dla nas pracuje prezes więc pora go wy.dolic z krzesełka zrobić porządek z zarzadem. Wytoczyc im proces zbiorowy i niech się tłumacza.
Magik. Nie rozumiem Cię Z jednej strony wg. Ciebie już tuż, tuż i ile tam nie ma, a zdrugiej strony co jakiś czas podajesz kurs na NG. Czy mam rozumieć - naga iasz na sprzedaż u spoconego? Przecież wiemy, że przyjechał na ostatnie Walne - on twierdzi że został zaproszony, a za chwilę Francuz zaprzeczył, i stwierd, il, że sam się wprosil (chyba musiał kupić 10 akcji by się zarejestrować jako akcjonariusz - tak ktoś z obecny h zauważył na liście akcjonariuszy) Skoro nie przekonał nieprzekonanych, więc chyba nie ma sensu podawać tu kursu na NG. Ci co chcą niech idą i nie zwracają głowy. A Francuz niech ma świadomość, że nie wszystkich uda mu się splawic, by mieć - spokój. Szkoda, że nie ma polskiego obywatelstwa, może zaczął by inaczej myśleć i lepiej poznać Polaków. Dowiedział by się, że jesteśmy cierpliwi - do czasu.
@Magik . Chyba o wiatrakach powinieneś już zapomnieć
Sprawdz aktualne wpisy w KRS . Jeżeli coś ciekawego znajdziesz pisz tutaj . Zwróć uwagę kiedy podawali ostatnie raporty z działalności i kto zasiada w zarządach i radach nadzorczych . No i czy tam już tylko wiatr hula , bez nakręcania prądu.
Pomogę Ci byś to szybciej zrobił 1/ Pomorskie Farmy Wiatrowe - 100% udziałow Petrolinvest- prezes Francuz KRS 0000387625 + Farma Wiatrowa NOWOTNA II /chyba już zamknięta/ 2/ Tuja Farma Wiatrowa - udziałowcy Prokom/, Petrol prezes -Francuz , wice prezes Krok KRS 0000388819
Oj bladzicie :) sprawdź sobie dokładnie powiązania kto z kim dla kogo cala ośmiornica plus polskie banki sądy nocne posiedzenia wniosek petrol nie może paść :) do następnego infa czary mary
Dnia 2019-11-11 o godz. 14:38 ~andy napisał(a): > Witamy na stronie petrolinvest.pl > Aby zmienić tę stronę, prześlij swoją witrynę do katalogu public_html > Data utworzenia: Mon Nov 11 13:28:39 2019
pisałem to w 2016 roku ze petrol jest nie do ruszenia - eskimos i karolek z bolo, chudym, krk, pakerem i innymi śmiali się ze mnie a tu czas bliski jak bedziemy obserwowac wykup posypki na zad nieudaczników - zarobią nieliczni gdyż spocony już się nie poci
Anonse może nie, ale może liczy na bogata odsprzedaż. Tyle, że wg. mnie może się przeliczyć. Wg. tego co pisał Anon. ) gdyby przyjąć za pewnik) Petrol, może znaleźć się w innej strukturze organizacyjnej, więc nazwa domeny Petrolinvest. pl nie musi ich interesować. Zobaczymy. kto miał rację.
Dokladnie tak jest jak piszesz Zośka, bo domenę petrolinvest zarejestrował teraz taki cwany podmiot z Michau Enterprises Ltd. To jest taka firma co rezerwuje rozne domeny, zeby je potem z jakims zyskiem odsprzedac. Widocznie petrol nie przedluzyl, a ma jakas wartosc komercyjna dalej i ja wzieli.
To , że nie przedłużył , nie opłacając , to wiem - sprawdzałam już dawno :)
A tak nawiasem mówiąc , podobnie dzieje się z domeną każdej firmy - nie płacisz w terminie , to przypominają wyznaczając kolejny termin opłaty ! . Nie płacisz - wypad ! Domena idzie na sprzedaż .
Magik, nie bądź taki magiczny i pisz tu o co Ci chodzi, a nie wrzucasz jakieś tajemnicze daty. Może na randce byłeś i miłe ja wspominasz. Tyle, że to nie tu.
Dnia 2025-01-31 o godz. 20:13 ~Kasa napisał(a): > Czekamy
---------- Dokładnie czekamy aż RM puści bąka (a nie johnnowe bąki), a my wszyscy po wieloletniej informacyjnej głodówce będziemy go z radością wdychać.