• Obrót Autor: ~Slawek [10.42.26.*]
    Ale chociaż obroty wzrosły. Jak będzie tak codziennie to można trochę pohandlowac. A nie tylko kisić papier. Pzdr.
  • Re: Obrót Autor: ~Pkpk [10.42.26.*]
    Tak. Obrot to jedyne co cieszy. Zeby jeszcze kolor zielony pojawial sie czesciej to bylaby pelnia szczescia, bo wyzszy obrot przy czerwonym kolorze to marne pocieszenie...
  • Re: Obrót Autor: ~kris [10.42.168.*]
    W koncu cos sie ruszyło. Obroty rzedu 250k, jedenak wciaz nie powalają. Myślę, że jest tu wielu graczy z kapitałem co najmniej 100k.
  • Re: Obrót Autor: ~WK_15PLN [89.64.38.*]
    Wczoraj ochoczo sprzedawali po 6,20, dzisiaj nie chcą sprzedawać 10% wyżej - wariatkowo.pl.
    Dowód na to, jakich tu mamy niezrównoważonych emocjonalnie osobników. Nie wiem czy grają oni swoimi pieniędzmi, czy cudzymi (fundusze), ale na pewno coś z nimi jest nie tak.
  • Re: Obrót Autor: ~Pkpk [31.0.45.*]
    Albo wczoraj sprzedali a dzis juz nie maja czego sprzedac. Ten kto od paru tygodni mial ukryte S po 6.90 to nadal je tam ma. Mysle, ze ciezko bedzie kupic po 6.20 ale po 6.90 mozna brac duzo. Tu jest teraz ustawiony sufit...
  • Re: Obrót Autor: ~Sławek [5.172.233.*]
    Moze faktycznie kurs zbity pod wezwanie. Średnia z 3 miesięcy to ok. 7. Trochę słabo. (:(: Kto wie. Osobiście nie bardzo w to wierzę.
  • Re: Obrót Autor: ~Opal [193.24.246.*]
    Ja se dokupiłem 1000szt po 6,28 <3
  • Re: Obrót Autor: ~Jur [46.169.30.*]
    To się ciesze , ja niestety nie dokupiłem bo nie było mnie w domu. Taki spadek to typowe zbicie ceny pod stop loss teraz czas na odwilż i podjazd do góry no i sam postaram się jeszcze dokupić bo uważam ,że warto ,warto i jeszcze raz warto. Idzie zauważyć również to po mniejszych spółkach ,że coś ruszyło z początkiem roku ;)
  • Re: Obrót Autor: ~Opal [188.147.38.*]
    Polajkowałem Twój post gdyż podoba mi się
  • Re: Obrót Autor: ~Pkpk [31.0.45.*]
    Podjazdu wyzej niz do 6.90 nie bedzie, bo nie ma byc. Tam jest tama. Jak ktos chce sie kopac z koniem to niech probuje. Trzeba na przeznaczyc sporo srodkow. Ja postoje i poobserwuje....
  • Re: Obrót Autor: ~Jur [5.173.152.*]
    Ja trzymam, obserwuję i dokupie. Jestem nauczony cierpliwosci, cierpliwosc w zyciu zawsze po placa, sporzadze sobie harmonogram zakupow wzgledem ceny i zobaczymy ile uda mi sie kupic.
  • Re: Obrót Autor: ~Pkpk [31.0.67.*]
    Mysle, ze po 6.90 mozesz kupic co najmniej kilkadziesiat tysiecy akcji.
  • Re: Obrót Autor: ~Jur [5.173.144.*]
    Tak, ale niestety ryzyko spadku zawsze jest, wiec jak usredniac to z glowa zeby zrobic to sensownie. To juz 3 post moj pod tym watkiem. Ale nie miejcie mnie za zadnego nagabywacza.
  • Re: Obrót Autor: ~Pkpk [31.0.66.*]
    A moj piaty, ale w zadnym z nich nie naganialem na zakup akcji. Swiadczy to jedynie o moim zainteresowaniu ta spolka, ale co do zakupu akcji to niech juz kazdy sam sobie analizuje i decyduje.
[x]
VINDEXUS 1,43% 14,20 2026-04-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.