Tak. Obrot to jedyne co cieszy. Zeby jeszcze kolor zielony pojawial sie czesciej to bylaby pelnia szczescia, bo wyzszy obrot przy czerwonym kolorze to marne pocieszenie...
Wczoraj ochoczo sprzedawali po 6,20, dzisiaj nie chcą sprzedawać 10% wyżej - wariatkowo.pl. Dowód na to, jakich tu mamy niezrównoważonych emocjonalnie osobników. Nie wiem czy grają oni swoimi pieniędzmi, czy cudzymi (fundusze), ale na pewno coś z nimi jest nie tak.
Albo wczoraj sprzedali a dzis juz nie maja czego sprzedac. Ten kto od paru tygodni mial ukryte S po 6.90 to nadal je tam ma. Mysle, ze ciezko bedzie kupic po 6.20 ale po 6.90 mozna brac duzo. Tu jest teraz ustawiony sufit...
To się ciesze , ja niestety nie dokupiłem bo nie było mnie w domu. Taki spadek to typowe zbicie ceny pod stop loss teraz czas na odwilż i podjazd do góry no i sam postaram się jeszcze dokupić bo uważam ,że warto ,warto i jeszcze raz warto. Idzie zauważyć również to po mniejszych spółkach ,że coś ruszyło z początkiem roku ;)
Podjazdu wyzej niz do 6.90 nie bedzie, bo nie ma byc. Tam jest tama. Jak ktos chce sie kopac z koniem to niech probuje. Trzeba na przeznaczyc sporo srodkow. Ja postoje i poobserwuje....
Ja trzymam, obserwuję i dokupie. Jestem nauczony cierpliwosci, cierpliwosc w zyciu zawsze po placa, sporzadze sobie harmonogram zakupow wzgledem ceny i zobaczymy ile uda mi sie kupic.
Tak, ale niestety ryzyko spadku zawsze jest, wiec jak usredniac to z glowa zeby zrobic to sensownie. To juz 3 post moj pod tym watkiem. Ale nie miejcie mnie za zadnego nagabywacza.
A moj piaty, ale w zadnym z nich nie naganialem na zakup akcji. Swiadczy to jedynie o moim zainteresowaniu ta spolka, ale co do zakupu akcji to niech juz kazdy sam sobie analizuje i decyduje.