Wesolowski odpuszcza rezygnuje z rady nadzorczej.Dziwi mnie,ze dopiero teraz.Facet niby umie zainwestowac.Czy poszedl(pojdzie) za tym sprzedaz papiera?
PZU tez moze objąc i Chinczycy. Urzadzenie moze byc refundowane. Prezydent własnie podpisał ustawe walki z rakienm a Braster to telemedycyna czyli wielka przyszłosc w medycynie i wielka kasa do zarobienia
Dzis jest jakas awaria na Bankierze. Wszyscy mają dzis to samo IP a ty twister, eo, arek,skarpetaITP. to jedna i ta sama osoba. Pisałem juz o tym wczesniej.
Bafania, uruchomienie produkcji itd. Na to było potrzeba duzo kasy. Dzis jest gotowy produkt i łakomy kąsek dla inwestora. Ciekawe kto nim bedzie. Według mnie jest już znany i wkrótce sie okaze kto to
Dnia 2019-01-08 o godz. 21:28 ~Kl napisał(a): > Dzis jest jakas awaria na Bankierze. Wszyscy mają dzis to samo IP a ty twister, eo, arek,skarpetaITP. to jedna i ta sama osoba. Pisałem juz o tym wczesniej.
Zgadza się. Myślałem, że to ktoś z jednego IP pisze tylko zmienia nicki, a to Bankier zrobił prezent dla podszywaczy i dla tych co zmieniają nicki. Nie wiadomo kto jest kim.
Pragne przypomniec ze bylem JEDYNYM ,ktory przed IPO i raz po tym ( spory dotyczyly przy bodaj 28 zeta ,czy i jak szybko bedzie stowka hihi, no i na co wydadza forse zarobieni; bylo ferrari, chata w tropikach, ogolnie duzo samochodow) uwazal ,ze urzadzenie to wg. kryterow diagnostyki raka nie ma racji bytu.Poza tym wg.kryteriow ekonomicznych bylo karkolomne: budowa linii produkcyjnej foliiere cieklokrystalicznej gwarancje odbioru ogromnej ilosci urzadzen od producenta bez praktycznie zadnych badan potwirdzajacych....to schemat wypisz wymaluj niejakiego Nikosia Dyzmy. Nie wiem ,kto to przejmie ale jezeli jacys Chinczycy ...byl ktos z was w Chinach biznesowo? Ja bylem, tamci chochsztaplerzy polskich zjedza na deser jezeli by sie przytrafilo. Slowem wg. mnie przekret pieciolecia a prawdziwym skandalem jest to ,ze gpw na to pozwala ,ale coz to maly pikus w porownaniu do GetBack Swiss ten prawdziwy...w ogole ten watek byl chory od poczatku
jaki był, jaki jest to jedno ale nie jeden, łacznie ze mną mógł zaoszczędzić/ocalić sporo kasy słuchając swiss=a. kto jednak może być pewny; raz ktoś racjonalnie kadzi a raz to zwyczajny trolling spekulandzki. swiss też nie musi mieć stale rację, bo co do winy innych niż zarządzających, to nieuzasadnione twierdzenie. Pan Premier RP Mateusz Morawiecki na konwencji biznesowej otworzył okno wspierania pl biznesu/start up-ów ale akurat przy tych drugich wspominał o ostrożności. Pamiętam jak pan Premier RP mówił, że niestety tylko 1 na 10 start up-ów ocaleje po najbardziej wymagającej próbie czyli wchodzeniu na rynek/rynki .
tzn. zem podejrzany typ? „ jaki byl jaki jest“ a co to to za konstrukcja? Wstan lepiej z kolan: mozesz spoko pisac Morawiecki bez pan premier..toz to taka sama wydmuszka jak braster