uważajcie bo od dawna trwa nagonka na sprzedaż i chcą wyłuskać od was akcje za grosze !!! rodzina Patro sprzedawała akcje powyżej 5 zł. i musi skupić za grosze bo to tańsze niż emisja nowych a ilość akcji ciągle ta sama !!!!! uważać na naganiaczy na spadki !!!!!!!!!!!!!!!!!! .....
Dnia 2019-01-08 o godz. 17:17 ~Mazur napisał(a): Ktos sie podszywa pod Mazura i Fotto ma podobne zdanie do Hlllela ale fakt służba knura nagania na spadki.
to napisal ja Fotto ,nie Mazur ale kto to wie , służba knura nagania i spadki .
[10.42.26.*] gość podszywa się pod mój nick !!!!!!!!!!!!!!!!! Modelator gdzie jesteś ? Ale to jest element nagonki naganiaczy i próby aby doprowadzić do dalszych spadków.
Dnia 2019-01-08 o godz. 19:57 ~Fotto napisał(a): > [10.42.26.*] gość podszywa się pod mój nick !!!!!!!!!!!!!!!!! > Modelator gdzie jesteś ? > Ale to jest element nagonki naganiaczy i próby aby doprowadzić do dalszych spadków.
>Ale to jest element nagonki naganiaczy i próby aby doprowadzić do dalszych wzrostów.
Dnia 2019-01-08 o godz. 20:19 ~Hillela napisał(a): > teraz będziesz nagrodzony 60 zet
Dnia 2019-01-08 o godz. 20:14 ~der napisał(a): > już 3 lata skupują i nie mogą skupić :D
Gdyby chcieli to by skupili a oni zbierają za grosze . Sprzedaż była od kilkunastu złotych a teraz masz jak dobrze liczę to 4 grosze i takie wałki to wychodzą co kilka lat ?
Dnia 2019-01-08 o godz. 15:19 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-01-08 o godz. 12:02 ~Mazur napisał(a): > > uważajcie bo od dawna trwa nagonka na sprzedaż i chcą wyłuskać od was akcje za grosze !!! rodzina Patro sprzedawała akcje powyżej 5 zł. i musi skupić za grosze bo to tańsze niż emisja nowych a ilość akcji ciągle ta sama !!!!! > > uważać na naganiaczy na spadki !!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... > > Autor: [10.42.26.*] - uważać na takich ..... !!! > > służba knura w akcji ! Uważać na tego [10.42.26.*]
Dnia 2019-01-08 o godz. 22:04 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-01-08 o godz. 15:19 ~Fotto napisał(a): > > Dnia 2019-01-08 o godz. 12:02 ~Mazur napisał(a): > > > uważajcie bo od dawna trwa nagonka na sprzedaż i chcą wyłuskać od was akcje za grosze !!! rodzina Patro sprzedawała akcje powyżej 5 zł. i musi skupić za grosze bo to tańsze niż emisja nowych a ilość akcji ciągle ta sama !!!!! > > > uważać na naganiaczy na spadki !!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... > > > > Autor: [10.42.26.*] - uważać na takich ..... !!! > > > służba knura w akcji ! > Uważać na tego > [10.42.26.*]
to .......ja już nie wiem , czy ja ,,, to napisałem !??..... no chyba ja ,ale do końca nie jestem pewien ?
o , matko ! o co tu chodzi ? .
Dnia 2019-01-09 o godz. 07:24 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-01-08 o godz. 22:04 ~Fotto napisał(a): > > Dnia 2019-01-08 o godz. 15:19 ~Fotto napisał(a): > > > Dnia 2019-01-08 o godz. 12:02 ~Mazur napisał(a): > > > > uważajcie bo od dawna trwa nagonka na sprzedaż i chcą wyłuskać od was akcje za grosze !!! rodzina Patro sprzedawała akcje powyżej 5 zł. i musi skupić za grosze bo to tańsze niż emisja nowych a ilość akcji ciągle ta sama !!!!! > > > > uważać na naganiaczy na spadki !!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... > > > > > > Autor: [10.42.26.*] - uważać na takich ..... !!! > > > > służba knura w akcji ! > > Uważać na tego > > [10.42.26.*] > > to .......ja już nie wiem , czy ja ,,, to napisałem !??..... > no chyba ja ,ale do końca nie jestem pewien ? > > o , matko ! o co tu chodzi ? . > > > ...jakie to wszystko skomplikowane .
Autor: ~Bonzo [10.42.26.*] Bonzo to jestem ja ! ....i ja to napisałem , ty jesteś klonem !!!
Dnia 2019-01-08 o godz. 15:19 ~Fotto napisał(a): > Dnia 2019-01-08 o godz. 12:02 ~Mazur napisał(a): > > uważajcie bo od dawna trwa nagonka na sprzedaż i chcą wyłuskać od was akcje za grosze !!! rodzina Patro sprzedawała akcje powyżej 5 zł. i musi skupić za grosze bo to tańsze niż emisja nowych a ilość akcji ciągle ta sama !!!!! > > uważać na naganiaczy na spadki !!!!!!!!!!!!!!!!!! ..... > > Autor: ~Mazur [10.42.168.*] - uważać na takich ..... !!! > > służba knura w akcji !
....? te , pukadełko ! powiedz damkowi ;żeby kupował ! - nie sprzedawał !!!
A gdzie te naganiacze z pisaniem o 1 groszu i gdzie służba Patro czemu nie straszycie dalej ludzi . Ale zapomniałem piszą nowe wątki jedne i te same i ciągle naganiają na spadki i ciągle straszą ludzi a Don się cieszy bo zbiera za grosze. Gdyby ciągle sprzedawał i scal to dawno nie miał by pakietu większościowego bo brak nowych emisji. Sprzedawał ale po 5 zł.a teraz powolutku zbiera za grosiki.
Dnia 2019-01-09 o godz. 17:46 ~Fotto napisał(a): > A gdzie te naganiacze z pisaniem o 1 groszu i gdzie służba Patro czemu nie straszycie dalej ludzi . > Ale zapomniałem piszą nowe wątki jedne i te same i ciągle naganiają na spadki i ciągle straszą ludzi a Don się cieszy bo zbiera za grosze. > Gdyby ciągle sprzedawał i scal to dawno nie miał by pakietu większościowego bo brak nowych emisji. > Sprzedawał ale po 5 zł.a teraz powolutku zbiera za grosiki. >
ciepła klusko ! zapamiętaj sobie raz na zawsze : knur zawsze SPRZEDAJE ! i tylko SPRZEDAJE , nawet za 1 grosz -vide ELKOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak samo jest tutaj ! ...jest już na samym dnie ! a , ty razem z nim ! ... złodzieje tak kończą ! bez naganiania !
Dnia 2019-01-09 o godz. 19:37 ~bobek napisał(a): > Dnia 2019-01-09 o godz. 17:46 ~Fotto napisał(a): > > A gdzie te naganiacze z pisaniem o 1 groszu i gdzie służba Patro czemu nie straszycie dalej ludzi . > > Ale zapomniałem piszą nowe wątki jedne i te same i ciągle naganiają na spadki i ciągle straszą ludzi a Don się cieszy bo zbiera za grosze. > > Gdyby ciągle sprzedawał i scal to dawno nie miał by pakietu większościowego bo brak nowych emisji. > > Sprzedawał ale po 5 zł.a teraz powolutku zbiera za grosiki. > > > > ciepła klusko ! > zapamiętaj sobie raz na zawsze : knur zawsze SPRZEDAJE ! i tylko SPRZEDAJE , nawet za 1 grosz -vide ELKOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > tak samo jest tutaj ! ...jest już na samym dnie ! a , ty razem z nim ! > ... złodzieje tak kończą ! > bez naganiania !
odezwał się naganiacz na spadki ! a wytłumacz jakim sposobem jeszcze ma pakiet większościowy ! a wiesz akcje sprzedawał powyżej 5 zł. a wiesz prywatna emisja 0,27x5=1,35zł. była robiona aby mieć pakiet większościowy a wiesz jaki ma udział ? Odezwał się na służbie naganiacz na spadki .