• Jedziemy!!! Autor: ~Coś_wiem [10.42.26.*]
    Czas zacząć zbierać miliony akcji od chłopaków. Kiedy jak nie teraz.?
    Panowie mający miliony sztuk, setki tysięcy i itp. Liczący na oddanie ich powyżej 1 zł, ba, niektórzy powyżej 2 zł. Wy tak na poważnie?
    Co musi się wydarzyć na tej "perełce", aby ktoś chciał przelać wam na konto miliony za wykupienie tych wszystkich akcji? Czytając między wierszami wy macie tego razem z 10 mln w dużych pakietach, a ci co mają ponizej 100 000?
    Tu nawet Svarowski by nie pomógł.
    Cieszcie się jeśli ktoś odbierze je po 0,20 lub ewentualnie 0.40(każdy mln akcji to 400 000 zł). Za co? Oni od lat nic sobą nie prezentują. Nawet nie próbują porządnie zamydlić oczu
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~Wolf [10.42.37.*]
    Kolego nie my sie mamy martwic kto odbierze od akcjonariuszy tylko oni niech sie martwia- kto odbierze od nich ? Tu jest zasadnicza roznica....
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~Coś_wiem [10.42.168.*]
    Obrońcą kilka razy w transakcjach poza rynkiem i osiągną swój cel. Posiadacze pakietów nadal będą jedynie mieć świadomość że mja miliony paiera czegoś tam
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~Jędrzej [10.42.56.*]
    Sprzedaj i uciekaj szkoda twojego czasu
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~Coś_wiem [10.42.26.*]
    Pozatym niewoadomo kto tu za kogo i dlaczego pisze. Wszyscy widzę przez VPN -
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~Wolf [10.42.56.*]
    Czekalismy 2 lata ..nastepne 2 nie zrobia roznicy..tu juz sami twardzi zawodnicy zostali..moga mieszac
    .schodzic na 0.10 groszy..nikt nie oddaje a odwrotnie dokupuje..mi od 16 pazdziernika wpadlo 300 tys akcji...a i teraz jak zejda do 0.11 chetnie dokupie 70 tys akcji..te poziomy dla mnie przy 0.10 sa atrakcyjne..
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~gracz [10.42.37.*]
    powinno dotknac 0,13 gr i do gory chyba ze dalej korytarzem to spadniemy w okolice 0,11
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~Wolf [10.42.56.*]
    Na 0.11 zaczne zakupy a jak bedzie zobaczymy..mnie tu nic nie zdziwi i w jedna i w druga stronę..niech robia co chcą...
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~bzyk [10.42.168.*]
    Ja ok 80% swojego pakietu pogoniłem wczoraj za 16gr, zostawiłem sobie 20%.
    Większość brałem po 10 i 11 gr (średnia 12gr). Czekam jak zejdzie na 10/11gr to dokupię.
    Życzę wszystkim dużych zysków.
  • Re: Jedziemy!!! Autor: ~Wolf [10.42.26.*]
    Narazie nie pojedziemy..
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-08 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.