Jakby ktoś sie zastanawiał nad kupnem akcji to niech poczyta komunikaty i wywiady płynące ze spółki od 2017 roku. W nich między innymi: 1. Zapewnienie o tym że nie bedzie emisji akcji, a jak już to obligacje. 2. Lipny raport okresowy, po którym spółka trafiął na fixy. 3. Kilka umów warunkowych na kilkadziesiąt milionów zł, z czego żadna nie doszło do skutku i w kasie całe 0. Życzę powodzenia potencjalnym inwestorom. Jak ktoś chce wchodzić to tylko na kółeczka, bo podobnych inf ze strony spółki pewnie nie braknie.
Polecam też posluchac wywiadu z prezesem sprzed dwóch lat czy roku (gdzieś jest na internecie jak poszukasz to znajdziesz) gdzie mówił o emisji akcji lub obligacji. Do tego nie wprowadzaj w błąd bo zrealizowali dwie umowy ( Gdańsk, Czechy), obecną realizowana umowa to też umowa z listu intencyjengo. Jak chcesz nagonic na kolejne koleczko bo nawet tego nie ukrywasz to się bardziej postaraj..
Właśnie to miałem na myśli. Zapewniał, że emisji akcji nie będzie i co? Nie bardzo wiem o jakich zrealizowanych umowach piszesz. Jeżeli chodzi Tobie o te dotowane to zgoda, ale zysku z tego żadnego nie ma. Mi chodzi o te milionowe warunkowe z których żadna nie zrealizowana. O wałku z raportem nic nie napiszesz?
Na siłę próbujesz wciskać swoje uwalajace wątki :) poszukaj to zobaczysz o co mi chodizlo z tą emisja :) a takie urządzenia, które trzeba samemu doprowadzic różnią się tym od handlu autami, że musisz wszyskto samemu zrobić, naprawić, poprawić, bo to jest coś nowego :)
Wały? Wpisali jakieś lewe faktury? Zataili jakieś zabiegi finansowe?
Żałosne jest twoje zachowanie i dobroczynne proby podważania spółki...
A ten zarząd nie pobiera pensji, ten zarząd udziela pożyczek firmie, ten zarząd nie pozbyl się ani jednej swojej akcji, ten zarząd objął połowę obecnej emisji, ten zarząd to tylko Brouwer
Tak więc chyba jakis dziwny jest, że ładuje kasę w spółkę bez przyszłości i nie sprzedaje swoich akcji
Stracilem tu duzo kasy wierzac do niedawna tak jak wy. Teraz tylko probuje ostrzec ale widze ze nie dociera wiec sobie juz daruje. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
Maniek też wisze ale wiszę godnie i nie wchodzę w dyskusję moim planem było tu wejść długo terminowo może nie udało mi się kupić na dołku ale czekam spokojnie każdy sam niech podejmuje decyzje na podstawie własnych przemyśleń ja stoję z boku i czeka co dalej będzie
O to właśnie chodzi, niech każdy myśli samodzielnie :) nie potrzeba naganianie Leo jak to jest wspaniale, bo nie jest wspaniale i też nie trzeba naganiac na wzrosty. Nie potrzeb też nagonki investow, mankow, src czy też zniewolonego. Jedni nie mają akcji, a płaczą, uzalaja się i nie wiadomo jak to udaja caritas, inni kupili wyżej są w plecy i dziennie lament jak to jest źle, ludzie to jest rynek akcje mozna kupić czy sprzedać, nie trzeba być na danej spółce. Nie podoba się, jest zła to można sprzedać iść w inne miejsce...
Jeśli ktokolwiek wierzy w produkt tej spółki i w to , że kiedykolwiek zarobią cokolwiek na poziomie netto to jest niespełna rozumu a na giełdzie straci wszystko co zainwestował. Trzymajcie się mocno bo za chwilę nowa pompa pod zrzucenie emisji. Kroi się mega kółko . Był to mój najlepszy papier w 2017, co tu kółek można było narobić. Liczę na powtórkę w 2019.
Nie za bardzo rozumiem twoja wypowiedź. jestem akcjonariuszem tak samo jak ty. Pewnie nawet mam więcej od Ciebie. W przeciwieństwie do was ani trochę nie wierzę w spółkę bo to typowy wał , trzeba być prawdziwym jeleniem żeby to łyknąć , wierzę w jej moc spekulacyjną bo takich frajerów jak ty jeszcze trochę na nc do wydojenia zostało .
Gordon to naganiacz, ma w tym interes. Od dawna i z daleka czuć tego człowieka i jego intencje. Omijać spółkę, bo Ci co stracili (łącznie ze mną) niech ostrzegają nowych naiwnych, którzy zlatują się jak muchy po 2 dniach sztucznej podbity po 40%.
Dnia 2019-01-07 o godz. 16:46 ~Janusz napisał(a): > Gordon to naganiacz, ma w tym interes. Od dawna i z daleka czuć tego człowieka i jego intencje. > Omijać spółkę, bo Ci co stracili (łącznie ze mną) niech ostrzegają nowych naiwnych, którzy zlatują się jak muchy po 2 dniach sztucznej podbity po 40%.