• ZGŁOSIĆ Autor: ~AM [83.30.144.*]
    jestem zainteresowany do zgłoszenia do KNF i prokuratury !!!! kasa wpłacona na pp musi być zwrócona na konta Akcjonariuszy !!!! ponieważ akcje nie zostały zarejestrowane i dopuszczone do obrotu !!!!!! w innym przypadku jest to przestępstwo !!!!!!
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Hillela [46.238.239.*]
    czas na prezesa żeby powrócił i ruszył
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: lewy85 [195.189.85.*]
    Ktoś już coś zgłasza ?
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Obserwator [83.7.212.*]
    Każdy poszkodowany powinien zgłosić oszustwo nie otrzymania nowej emisji za którą zapłacił , kasę wzięli i podejrzewam uciekli na Ukrainę.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~tolek [83.8.120.*]
    nic grupowo nie robimy
    jak zalatwie wnioski zgloszenia gotowe do knf i prokuratury wrzuce na strone i kazdy z osobna bedzie zawalal te instytucje
    po miesiacu zawalimy ministra sprawiedliwosci takimi samymi wnioskami .

• Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~tolek [83.8.120.*]
    nie gadajcie duzo na forum nie deklarujcie sie ilu was tu jest
    bedzie wniosek skladajcie wszyscy a jest oszukanych setki!!!
    Nie sluchajcie innych o przylaczeniu sie do czegos czego nie ma to podpucha dla wyciszenia
    tylko prawdziwe wnioski i zawalanie instytucji za to odpowiedzialnych
    oni juz maja srodki na zalatwienie takich oszustow .
    BEDZIE GRUBO dajcie mi 2 tygodnie i wszystko przygotuje!
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Radzę Wam powołać instytucję z członkami oraz zarządem, jakieś zrzeszenie lub fundacja, wtedy prawnie możecie więcej zdziałać bo w pojedynkę to was zjedzą.

• Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~tolek [79.186.186.*]
    Rozglosnimy sprawe
    media rzad itp
    abicja ziobry bedzie wyjasnienie sprawy i na to liczymy
    to jest bez precedensu afera ktora musi ujrzec swiatlo dzienne na caly kraj!
    Do galopu pójdą słupy co naganiały a potem poszły na ALS i tam też ludzi oszukiwali z komputerów PGG to jest wał na całą unię bolszewicką.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~vv [185.135.2.*]
    Nie zapomnijcie mnie pochwalić w tych pismach, że jako jeden z trzech tutaj piszących, ostrzegałem przed tym wałkiem. Drugi był chyba erk, trzeci wprawdzie później dołączył, lakiluk
    leszcze nadawały na tych co ostrzegali przed wałem a na ALS gdzie ta sama grupa dała się oszukać przez tych samych naganiaczy, pisała pisma do KNF na tych co ostrzegają, to już trzeba być januszem inwestowania.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Piotr [188.146.167.*]
    Super pomysl. Byle, zeby dzałać, siedzenie w ciszy nic nie da. Tylko dokładnie, gdzie znajdziemy w necie Twoje wnioski. Poza tym, powinnismy działac w grupie. Ja straciłem mnostwo kasy, ale pewnie podobnych jest więcej
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~gumior [193.109.244.*]
    popieram zgłoszenie
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Szakal [176.61.91.*]
    Jak najbardziej jestem za.
    Do KNF można on line zglaszać.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Invest [5.173.41.*]
    Złodzieje, kpina ten cała giełda. Jak można zabrać pieniądze i zawinąć się z nimi to jest złodziejstwo, kto ich chroni???
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Macogajmowiec [88.156.142.*]
    Zgłosiłem.

sygnaly@knf.gov.pl 

Wystarczy po krótko opisać sytuację. Pierwszy krok. Zobaczymy
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~pasikonik [109.207.108.*]
    Nic Wam to nie da.
    Postawię Wam stronę internetową gdzie ludzie będą się zgłaszać i deklarować. Trzeba powołać stowarzyszenie i zarejestrować go prawnie w sądzie. Potem należy zgłosić sprawę do KNF i do mediów. Jeżeli KNF nie odpowie to należy wynająć prawników i razem z nimi złożyć zawiadomienie do prokuratury wraz z kopiami wniosków do KNF.
    KNF oczywiście należy poinformować o tym iż brak reakcji spowoduje wniosek do prokuratury.
    Wszyscy jako jeden prawny podmiot będziecie mieli łatwiej, jest to najlepszym rozwiązaniem w razie procesów, prawnicy każdego z osobna Was ograbią a jako jeden podmiot będziecie mieli lepszą pozycję. Stronka to bez dyskusji musi być postawiona bo to podstawa, przepływ informacji, kontakt, weryfikacja poszkodowanych itp. itd. Jak coś chcecie razem zdziałać to zapraszam priv kipasosnikos@gmail.com
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Macogejmowiec [188.146.173.*]
    Póki co racja. Nawet nie odpowiedzieli, że przyjęli zawiadomienie.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: shonsu27 [109.231.63.*]
    Witam, jak idzie sprawa MGames? Można się jeszcze dopisać do tego wniosku ?
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Obserwator [83.7.209.*]
    W normalnym kraju jest to przestępstwo ale u nas 1 milion trzeba ukraść. Konto zostało dawno wyczyszczone , żadnej kasy nie dostaniecie. GPW winna zgłosić do prokuratury ten przypadek sama. Mamy rynek regulowany prowadzony przez GPW , która reguluje złodziejstwem i na Was trafiło.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~zxc [83.9.79.*]
    Już było wielu, którzy deklarowali że będą wnioskować do prokuratury knf itd. Mijają lata i dalej cisza i spokój, a złodziejom uszło na sucho.

Tylko w polszy można ukraść coś, perfidnie oszukać innych i po prostu sobie wyjechać na Ukrainę. GPW już nawet nie wysyła swoich super upomnień bo wie że to bez sensu. Niech tam ludzie sobie tracą.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~prokurator [95.160.159.*]
    Dnia 2019-07-26 o godz. 11:04 ~zxc napisał(a):
    > Już było wielu, którzy deklarowali że będą wnioskować do prokuratury knf itd. Mijają lata i dalej cisza i spokój, a złodziejom uszło na sucho.
    >
    > Tylko w polszy można ukraść coś, perfidnie oszukać innych i po prostu sobie wyjechać na Ukrainę. GPW już nawet nie wysyła swoich super upomnień bo wie że to bez sensu. Niech tam ludzie sobie tracą.

bo jak była akcja zbierania poszkodowanych to niewielu pisało i się zrzeszało. Ci co napisali i się zrzeszyli to wiedzą co się w sprawie dzieje a wy na forum smutki wylewacie zamiast coś zrobić. Nie chcieliście się zrzeszyć i razem ponieść koszty zawiadomienia to teraz sami to róbcie.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~kwasny [185.249.230.*]
    czy jest w tej sprawie prowadzone juz gdzies postępowanie? jezeli tak to gdzie?
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: lakiluuk [109.207.108.*]
    Dnia 2019-08-12 o godz. 21:22 ~kwasny napisał(a):
    > czy jest w tej sprawie prowadzone juz gdzies postępowanie? jezeli tak to gdzie?

Na tym forum, eksperci analizują i wyciągają wnioski z własnej naiwności.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~sonsiad [89.231.76.*]
    Mówisz Macrogames, myślisz Jaguar!
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~nk [109.207.108.*]
    Jaguar prosperuje i ma się dobrze, poza giełdą. Mgames to od początku był wał ślepy trolu
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Piotr [188.146.225.*]
    Zgadzam się, róbmy wspólnie
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Marek [89.228.208.*]
    Kto jest zainteresowany procesem przeciwko spółce i ludziom którzy byli za nią i nasze pieniądze odpowiedzialni?
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~PoszkodowaniMGS [85.203.44.*]
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~inwestor [83.4.206.*]
    witam chętnie dołożę się do kosztów czy ktoś założył sprawę lub zgłosił do prokuratury ???? Tylko organy ścigania ,mogą sprawą się zająć i to pilnie bo nie wiem po jakim okresie jest przedawnienie !!!!!! zgłosić cały zarząd i radę nadzorczą i prezesa....
    TO jest podejrzenie o popełnienie przestępstwa....i oszustwa.... musimy to zgłosić wszyscy do prokuratury ....
    Wynajmujemy biuro prawne ,niech zgłosi do prokuratury i ściga wszystkich to nie będą wielkie koszta ...nie darujmy im....proszę wszystkich... nie darujmy ,bo śmieją się Nam w twarz...
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~tomexx [185.75.36.*]
    Ale jak?? Ja też mogę się dołożyć tylko trzeba to zorganizować.
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Popo [193.193.181.*]
    Również mam akcje tej spółki i bardzo dużą stratę w związku z tą spekulacją. Orientuje się ktoś czy będzie pozew zbiorowy?
    CO w temacie zwrotu kupionych akcji w związku z nielegalnym ich obrotem przez spółkę.
  • PYTANIE RETORYCZNE !!! Autor: ~koralina [51.68.205.*]
    Dzień dobry mili Panowie po latach :)

ja tu tylko przejazdem :)

czy możecie uprzejmie podać mili Panowie swoje nicki z czasów notowań

WARTO może je sobie przypomnieć co?

i to co wówczas wypisywaliście całymi dniami i nocami o

O MEGA SPÓŁCE ........ MEGA PRZYSZŁYCH ZYSKACH........I OCZYWIŚCIE NIE ZAPOMINAJMY O NAJWAŻNIEJSZYM....

O MEGA UMOWACH Z WIELKIMI FIRMAMI NA CAŁM SWIECIE SPÓŁKI

MACRO GAMES

prawie w kosmosie jak dobrze pamiętacie też taką zawarto

https://www.bankier.pl/forum/temat_umowa-z-nasa,25492677.html 

Z jednej strony oczywiście mi jest Was najnormalniej w świecie tak po ludzku żal

z drugiej jednak strony mimo że mało co juz pamietam ;) chyba niezbyt tutaj radośnie przyjmowano moje wpisy czy się mylę ???........

Powodzenia

Ps. pozew zbiorowy jest złym pomysłem, bez żadnych kosztów bez adwokatów, opisujesz całą sytuację zgłaszasz do Prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa ich psim obowiązkiem jest weryfikacja przedstawionych dowodów i podjęcie ewentualnie decyzji o ściganiu lub umorzeniu sledztwa.
  • Re: PYTANIE RETORYCZNE !!! Autor: ~Marek [37.190.243.*]
    To mam propozycję aby to zrobić wspólnie, czekam na konkretne propozycję
  • Re: PYTANIE RETORYCZNE !!! Autor: ~ncgames [37.109.33.*]
    prezesa musza miec i odwiesic po 1 gr .mpzns by kupowac gaminga
  • Re: PYTANIE RETORYCZNE !!! Autor: ~Szakal [109.78.248.*]
    Czy coś tu się dzieje w tej sprawie?
    Ktoś coś zgłosił?
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~piapia [195.160.252.*]
    KNF nie pomoże w tej sprawie. Pisałem i otrzymałem następującą odpowiedź:
    Jeżeli w Pana w ocenie zachodzi przesłanka do uznania, iż w przypadku Macro Games S.A. mogło dojść do oszustwa w związku z emisją akcji i praw poboru tej spółki, organami właściwymi w zakresie ścigania przestępstw są policja i prokuratura, do których należy złożyć stosowne zawiadomienie. W przypadku gdyby złożył Pan zawiadomienie do organów ścigania, Urząd KNF zwraca się z prośbą o wskazanie, kiedy i do jakiej prokuratury zostało złożone zawiadomienie oraz podanie, jeśli jest Pan w posiadaniu tych informacji, pod jaką sygnaturą prowadzone jest postępowanie.

• Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~bo [178.235.176.*]
    A w ich ocenie oczywiście nic nie zaszło... komisja kjm
  • Re: ZGŁOSIĆ Autor: ~Qba [138.199.26.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_nowe-sukcesy-glownego-bylego-udzialowca-macro-games,45449709.html
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.