• Skup akcji Autor: ~Pozdrawiam [83.24.10.*]
    Witam kiedy i gdzie w ramach skupu będzie można sprzedać akcje ?
  • Re: Skup akcji Autor: ~Cierpliwy [195.85.196.*]
    Na razie wiadomo tylko, że skup będzie w styczniu. Musimy czekać na oficjalny komunikat. W poprzednim wezwaniu deklaracje przyjmował BDM. Ciekawy jest zapis w uchwale w par. 1 pkt.7 "Upoważnia się Zarząd Spółki do podjęcia wszelkich czynności prawnych oraz faktycznych niezbędnych do nabycia Akcji Własnych przez Spółkę, które nie zostały określone w niniejszej uchwale. " Może chodzi o zabezpieczenie pełnego pełnomocnictwa do przeprowadzenia wezwania a może także o negocjacje do kupna akcji także poza ogłoszonym wezwaniem.
  • Re: Skup akcji Autor: ~pozdrawiam [83.24.10.*]
    Dzięki za info myślałem że gdzieś coś przeoczyłem bo szukałem komunikatu i nigdzie nic nie ma prócz infa z walnego
  • Re: Skup akcji Autor: ~kazio [89.186.12.*]
    Ja nie sprzedaję po 32. Jak spadnie do 30 to dokupię. Tu będzie się działo .
  • Re: Skup akcji Autor: ~pozdrawiam [83.24.10.*]
    a ja potrzebuję kasy, a sprzedaz na GPW po 20-70 akcji na dzien mnie nie bawi - mam lepszy interes niż GPW i tam mi kasa potrzebna; zreszta kiedys sprzedałem tez w wezwaniu po 27 i potem raz tym obróciłem i kupiłem srednio po 25-26 zł czyli taniej niz sprzedałem:-) i tak tu wróciłem. Teraz może sprzedam im po 32 bo normalnie na rynku nie moge jakos sie tego wyzbyć, a nie chce sprzedawac niżej 32 zł dlatego pytam. No chyba że podrozeją i bedzie jakis obrót to się pożegnam z nimi na sesjach gpw :-)
  • Re: Skup akcji Autor: ~blueshine [185.39.161.*]
    mam tą spółkę i mam dekorę od 10zł

na decorze też był skup po 11,40 dwa miesiące temu -teraz jest po 16,45 -i wcale nie myslę jej sprzedawać

tu będzie podobnie

PS. EnterAir też bardzo perspektywiczna spółka

myślę że wszystkie 3 dadzą mocno zarobić.
  • Re: Skup akcji Autor: ~re [82.177.246.*]
    ropki jak ruszą to dopiero będzie zdziwienie :)
[x]
ROPCZYCE 3,14% 23,00 2026-05-19 13:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.