Kurs powinien ruszać na północ a jak bedzie to zobaczymy, wedlug mnie powinno to pozytywnie wplynac na rozwój spółki, tu by sie przydala współpraca z svarowskim..zobaczymy jak dalej..
hehe rozwój - rozwój? Chcesz powiedzieć, że wierzysz w rozwój spółki która nie potrafi zrobić strony www od praktycznie roku? Zauwaz ze te bestpeny powstały w listopadzie - domeny zakupione 14 listopada - jaką mają bazę klientów? Zauważ, że nawet w bestpen.eu ceny masz w euro ? Żenada. gastgift czy coś to nawet strona nie działa a zaplacili za wszystko prawie 1 mln zł ? przecież za te strony na 1 szablone z domenami można zrobić za 20 tys. zł . A za co reszta? Sprawiają pozory tylko i wyłącznie ze coś robią. Nieudolność i tyle w temacie. Zresztą rynek ich weryfikuje - zaloguj się na bestpen albo present i kup coś - ja próbowałem i co ? błąd nie można nic kupić.
Podaż na 13 gr się zwiększyła. Dokładają papier co im zleciał ze zleceń na koniec roku. Na razie infa nie mają przełożenia na cenę papieru bo są słabe... Trzeba czekać.
Tak ..zabraklo pradu a ulica sama nie pociagnie papieru..od 1 marca zmienia sie system notowan..takze musza sie juz bujac bo ich nastepna zima znowu zastanie...