• Zetkama- Mangata Autor: ~Mario [95.40.94.*]
    A co tu za jaja Jurczyki odstawiają ??
    Zetkama - 7 zł
    Zetkama -150 zł
    Zmiana nazwy na Mangata :::))), próby dystrybucji ,upchnięcia towaru.
    Ale nikt nie chce kupować
    Mangata-58 zł
    I co dalej ???

• Re: Zetkama- Mangata Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.34.*]
    Kupiłem dzisiaj. Spółka ma niskie współczynniki c/z i c/wk. Od 1 lipca wchodzi PPK który będzie inwestował zarówno w spółki WIG20 jak i w segment małych spółek z WIG80. Jeśli kurs spadnie to jeszcze dokupię.
  • Re: Zetkama- Mangata Autor: ~duduś [89.64.51.*]
    Moja średnia zakupu to 63,4 , po paru zakupach bo wydawało się że niżej nie zleci, a jedna spadło do 54 , nie wiem co sądzić ? fundusze wyprzedają ?. Trzymam, przy mojej cenie zakupu wyjdzie mi co najmniej 7 % dywidendy.
  • Re: Zetkama- Mangata Autor: ~fdfd [83.10.107.*]
    efekt abcdaty ? 
    zaniżanie przed wezwaniem ? niska cena średnia wyjdzie , można przejąć za bezcen spółkę, tylko fundusze zamiast dbać o klientów dbają o swoje czyli prezesów kieszenie :( smutne czasy na GPW w jaki sposób okrada się drobnych akcjonariuszy na GPW przez zaniżanie kursu w celu przejęcia ( mnóstwo przykładów można mnożyć jak choćby ostatnio ABcdata Orbis czy jakiś zcas temu FAM,Komputronik itd .) 
    POPIS Zrobił takie prawo że drobnych się wyciska bez problemu i często ze startą muszą oddawać :(
  • Re: Zetkama- Mangata Autor: ~Mario [31.1.246.*]
    Jestem zaskoczony,że tu jeszcze ktoś jest i to kupuje.
    Zetkamę miałem gdzieś od 2004 i to dużo 12.tys akcji.
    Wyciskali mnie ładnie i mocno i wycisnęli.Wtedy nikt nie kupował tylko automat animatora tasował i mieszał.
    Nie miałem szans . Resztki sprzedałem gdzieś w 2016 po 32 zł.Póżniej to popchali do góry i teraz szukają odbiorcow.
    Ogólnie fundamentalnie spółka jest dobra.
    Obecnie powol,ostrożnie ,skupuję ,podbieram Patentus .Zamierzam jednak na tym zkończyć przygodę z tą szulernią.
[x]
MANGATA -0,36% 55,80 2025-09-26 16:23:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.