Witajcie, To wiadomość dla wszystkich niedowiarków. Oficjalnie Maciej Okniński w dniu dzisiejszym rozpoczął (ponownie) pracę w Unified Factory. Dla osób typu "daj linka..." odpowiadam a znajdź se sam... I teraz pytanie retoryczne. Czy osoba, która miałaby postawione ciężkie zarzuty związane z działalnością spółki wyszłaby ot tak z aresztu a dodatkowo wróciła do spółki?
Pozdrawiam wytrwałych akcjonariuszy!!! od ostatniego kursu wiele zmieniło się na plus. Przypominałem o tym w pozostałych postach. A najważniejsze info przed wznowieniem notowań to, że były prezes, główny akcjonariusz, założyciel i pomysłodawca spółki WRÓCIŁ do niej!!!
Życzę wszystkim odrobienia utraconego kapitału!!! groceries
Litości, mordoksiążka... szedłem przez wieś, na płocie było napisane słowo, którego zacytowanie spowodowałoby, że moder natychmiast usunąłby ten wpis - chciałem pogłaskać, to mi zadra w palec wlazła...
Niech jeszcze zaświerka, to może uwierzę. Sądzę, że chcecie pogonić swoje akcje na pierwszej dogrywce :P
Hmmm. No wpis jest na stronie byłego prezesa. Oświadczenie było wcześniej. Nawet jeśli to nie jest manipulacja, to nie przełożyło się na popyt. W zasadzie podaż też nikła. No cóż, wciąż tu jest więcej niewiadomych, niż ustawa przewiduje. No to teraz czekamy na informację, że kontrola nad spółką za wodą została odzyskana.Hehe.
Żadna to nie jest manipulacja. Prezes objął oficjalnie stanowisko w spółce od dnia wczorajszego. Jak już niektórzy zauważyli na fb można zmianę zobaczyć. Ale nie tylko to. Co do kursu... 7 tys akcji zmieniło właściciela... do 2,15 zł 2 tys akcji... Na temat notowań możemy porozmawiać przy obrotach powyżej 100 tys akcji
Wrócił i guano z tego macie. Redaktory nie chcą z nim gadać?Kontrola nad llc odzyskana? Pewnie niedługo zobaczymy komunikat, że spółka w ostatnich 4 kwartałach skupiła całą energię na walkę z największym w historii spółki kryzysem, nie na działalności operacyjnej. Haha...