• czy to już pora? Autor: ~nolo [77.114.105.*]
    Tego nie wiem, ale Altus już chyba za bardzo nie ma czym straszyć.
    Coś im jeszcze zostało?
    Pora nie pora, ja dzisiaj się skusiłem
    Jak już z prawej nie będą dokładać na kupno może być za póżno, dzisiaj więc dmuchnąłem na zimne;)
  • Re: czy to już pora? Autor: ~timer [81.190.214.*]
    czy zna ktoś albo wie gdzie znaleźć w raporcie jaki jest udział spółki 3LP w przychodach i zyskach TIM ?
    będę wdzięczny za odpowiedź
  • Re: czy to już pora? Autor: ~Dec [5.173.168.*]
    Na stronie 55. Przychody wzrosły kilkukrotnie. Zysk na razie mały, ale w ostatnim kwartale 10 000 M2 powierzchni zostało uruchomione pod klienta, więc w 2019 powinny być już całkiem solidne zyski. mBank bodaj ebidta w 3lp prognozował nawet na 10-12 mln w 2019-2020.
  • Re: czy to już pora? Autor: ~Monikaa98 [89.231.199.*]
    Altus swoich akcji nie sprzeda bez dobrej premii tak czytam dzisiejszy komunikat .
  • Re: czy to już pora? Autor: ~karkalis [89.64.31.*]
    W jaki sposób łączysz altus i zmiany w statusie spółki?
  • Re: czy to już pora? Autor: ~DoMonikaa98 [5.173.248.*]
    Zarząd TIM SA w dniu 2 stycznia 2019 r został poinformowany, że fundusze inwestycyjne (dalej: „Fundusze”) zarządzane przez Rockbridge Towarzystwo Funduszy Inwestycyjnych SA z siedzibą w Warszawie (dalej: „Towarzystwo”) przekroczyły próg 10 % w ogólnej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki.

Zgodnie z zawiadomieniem otrzymanym od Towarzystwa, zwiększenie stanu posiadania liczby głosów w Spółce powyżej 10 % nastąpiło na skutek przejęcia przez Towarzystwo w dniu 11 grudnia 2018 r od ALTUS TFI SA zarządzania funduszami inwestycyjnymi ( dalej:„ Transakcja”). Zgodnie z ww. zawiadomieniem w składzie portfeli przejętych funduszy inwestycyjnych znajdują się akcje Spółki w liczbie 1 492 289 (jednego miliona czterystu dziewięćdziesięciu dwóch tysięcy dwustu osiemdziesięciu dziewięciu), które stanowią 6,72 % kapitału zakładowego Spółki oraz uprawniają do 1 492 289 (jednego miliona czterystu dziewięćdziesięciu dwóch tysięcy dwustu osiemdziesięciu dziewięciu) głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki oraz reprezentują 6,72 % ogólnej liczby głosów w Spółce.
  • Re: czy to już pora? Autor: ~Dalej [5.173.248.*]
    Zgodnie z zawiadomieniem otrzymanym od Towarzystwa, zwiększenie stanu posiadania liczby głosów w Spółce powyżej 10 % nastąpiło na skutek przejęcia przez Towarzystwo w dniu 11 grudnia 2018 r od ALTUS TFI SA zarządzania funduszami inwestycyjnymi ( dalej:„ Transakcja”). Zgodnie z ww. zawiadomieniem w składzie portfeli przejętych funduszy inwestycyjnych znajdują się akcje Spółki w liczbie 1 492 289 (jednego miliona czterystu dziewięćdziesięciu dwóch tysięcy dwustu osiemdziesięciu dziewięciu), które stanowią 6,72 % kapitału zakładowego Spółki oraz uprawniają do 1 492 289 (jednego miliona czterystu dziewięćdziesięciu dwóch tysięcy dwustu osiemdziesięciu dziewięciu) głosów na Walnym Zgromadzeniu Spółki oraz reprezentują 6,72 % ogólnej liczby głosów w Spółce.
  • Re: czy to już pora? Autor: ~karkalis [89.64.31.*]
    Racja:) umknęło mi info o zmianach w akcjonariacie:)
  • Re: czy to już pora? Autor: ~kc [178.217.249.*]
    już pora , powoli kupuje .
  • Re: czy to już pora? Autor: ~Kris [78.154.71.*]
    A to nie kupowales po 6 ?? Glowny akcjonariusz przytulil 5 mln i nic nie kupuje. Moze za wczesnie, moze bedzie po 4?
  • Re: czy to już pora? Autor: ~pele [37.248.167.*]
    Co tu taka cisza? Na kursie nic się nie dzieje.
  • Re: czy to już pora? Autor: ~kc [178.217.249.*]
    Dnia 2019-01-13 o godz. 10:36 ~Kris napisał(a):
    > A to nie kupowales po 6 ?? Glowny akcjonariusz przytulil 5 mln i nic nie kupuje. Moze za wczesnie, moze bedzie po 4?

Dnia 2019-01-13 o godz. 10:36 ~Kris napisał(a):
    > A to nie kupowales po 6 ?? Glowny akcjonariusz przytulil 5 mln i nic nie kupuje. Moze za wczesnie, moze bedzie po 4?

kupowałem po 6,05 , potem przerwałem ,a teraz kupuje np. dziś po 6,50 ,jutro po ile , zobaczymy .
  • Re: czy to już pora? Autor: ~Kris [185.9.127.*]
    chyba wracamy na południe, podaż uktywnia się przy popycie. dobrze że nie jest nachalna, bo tak byłoby już 50 groszy mniej
  • Re: czy to już pora? Autor: ~Kris [185.9.127.*]
    No to idziemy na 5 zeta, niestety, brak popytu, podaz przygniata
[x]
TIM 0,00% 50,50 2024-03-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.