• Dobiera, dobiera, a... Autor: ~steph [159.220.74.*]
    ... rynek jakby nic:

link
  • Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: ~tjw [31.178.250.*]
    ciekawa sytuacja......kurs albo wystrzeli w 2019, albo będzie sowita dywidenda......, a może zbierją po wycofanie z GPW...?
  • Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: ~TERE [85.221.153.*]
    Na razie za mało udziałów mają. Poza tym teraz już nie tak łatwo wycofać, a przepisy jeszcze powinny się zaostrzyć Inaczej GPW nie będzie istniało za rok, bo zostaną same bezwartościowe spółki z właścicielami na Cyprze.
  • Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: ~sss [87.248.73.*]
    skąd takie wzrosty?? warto jeszcze kupić??
  • Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: ~steph [159.220.74.*]
    no w końcu coś tam penkuo :)

warto, warto - jak widać w newsach, wierzą w sukces ;-)
  • Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: ~tjw [31.178.250.*]
    czy warto kupić...., fakty są takie,że
    wyniki firmy są OK
    zarząd dokupuje , OK
    dywidenda garantowana, OK
    potencjał wzrostu wedgług mnie to 20 PLN

.......ale decydować każdy musi za siebie, ja zapakowałem się po 14+ i czekam .....
  • Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: mykkamyk [83.23.92.*]
    Optymiści wierzą, że kurs dojdzie do ok. 22 zł. NN chce wprowadzić zmiany, które uniemożliwią skup akcji własnych poniżej tej ceny.
    Nie wiem, czy tak będzie, czy nie, ale potencjał do wzrostu jest jeszcze na poziomie 35%.

Prezes skupuje wszystko jak leci, gdy cena schodzi w okolice 15 zł. Jeśli nie przestanie (a nie zanosi się), to ogranicza to ryzyko spadku do jakichś 8%, przy kursie 16,45 z chwili obecnej.

To jest giełda, nigdy nic na pewno nie wiadomo, ale moim zdaniem większe są szanse na dalsze wzrosty niż na spadek.

• Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [37.47.13.*]
    Małe sprostowanie....
    Optymiści (tacy jak ja) wierzą, że 22zł to minimalny poziom wzrostów. A niedługie walne, myślę że będzie tego tylko klepnięciem tematu.
  • Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: mykkamyk [91.222.71.*]
    Mam nadzieję, że masz rację i że moje przewidywania dotyczące optymizmu ... były pesymistyczne. :)

• Re: Dobiera, dobiera, a... Autor: ~Edek_z_krainy_kredek [37.47.7.*]
    Ja na miejscu, OFE-rm proponując 20zł sam bym podkupował do 20stu. I być może tak się dzieje, albo zacznie się dziać. To na rękę każdemu również prezesowi. I tu ukłony za konkretne wsparcie zabawy na giełdzie.
[x]
DECORA -3,75% 71,80 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.