Zerknij dzieciaku na Datę jak ją zdjęli z giełdy...
A przecież wg naszego insajdera dzieciaka mieli dołować i szmacić własną spółkę ( Datę) by potem ją oddać za zeszmaconą cenę olbrzymowi Also... pewnie resztę wg dzieciaka dostaną pod stołem w walizkach...
Ja p....ę z kim ja tu dyskutuję...
Jak chcesz ugryźć za nogawkę to podskocz wyżej bo nie sięgasz
Żegnam...
Tak dla przypomnienia jak naganiałeś bezczelnie ludzi na sprzedaż:
Dnia 2018-10-01 o godz. 13:14 zyga_1 napisał(a):> oczekiwanej przez wielu optymistów ...... dywidendzie? Ha, ha,ha! Będziecie ją widziec, jak świnia niebo. Od teraz możecie sobie tylko prawdopodobnie pomarzyc, zresztą i tak z niej pożytku żadnego NIGDY nie było , wręcz przeciwnie. Ta spółka od dawna, za sprawą nią rządzących została brutalnie ..... "upośledzona"
. To klasyczna wydmuszka, w którą nikt rozsądny już nie zainwestuje, zresztą widac to po dzisiejszym zachowaniu się kursu, który i tak jest dla wielu za wysoki. Wypłacenie w lecie dywidendy było li tylko "wysuszeniem" kasy spółki, bo przecież dla drobnicy był to tylko ochłap, resztą podzielili się ........, jak myślicie - kto? Pisałem o zamiarze ucieczki tego tworu - nazwanego spółką - z giełdy , teraz patrząc na zachowanie się kursu ( pomijam informację z piątku) jestem przekonany o słuszności mojego założenia. Wyjście z giełdy - moim zdaniem - to
tylko kwestia czasu i żeby był śmieszniej, jak najniższym kosztem - byc może nawet bez wezwania
- będziecie się jeszcze prosic,żeby ktoś chcial kupic wystawione przez was do sprzedaży akcje po cenie, no właśnie ........ moim zdaniem 0,XX.https://www.bankier.pl/forum/temat_a-moze-teraz-cos-o,29602021.html