• Przypominam............................................................. Autor: zyga_1 [81.190.231.*]
    ........... o swoich poprzednich wpisach dotyczących MCI -poczytajcie, łatwo znajdziecie po nicku....zyga_1. Poza jednym błędnym w którym proponowałem nie odpowiadać na wezwanie ( brak wtedy wiedzy o zamiarach cwaniaków zarządzających spółką), następne wpisy zawierały już informacje zasłyszane od ludzi dużo wiedzących o zamiarach cwaniaków władających firmą. Pisałem , że w razie nieudanego wezwania wezmą was na tzw. wymęczenie ( niejaki białoczerwony..... twierdził, ze tworzę bzdury) podając kazdego dnia po niewiele akcji doprowadzając cenę do poziomu najpierw ok.8 zł, potem poprawiłem, że celem tego towarzystwa jest wykopulowanie niewiele znaczących akcjonariuszy przy cenie nawet...... poniżej 5zł. Nie wierzycie? Poczekajcie - pytanie tylko....... jak długo?. Oni maja czas, bo na bieżąco doją spółkę, a wy - no cóż, żyjcie nadzieją, ze cwaniacy zmienią się w ludzkie paniska. Zrozumcie, że oni ( tego przecież nie ukrywają) mają li tylko jeden cel: pozbycia się nic nie znaczących i zaprzestanie bycia spółką giełdową, a przede wszystkim pozbycia się obowiązków wynikających z uczestnictwa w notowaniach GPW.
  • Re: Przypominam................................................ Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Może i bym nawet się odgryzł i coś skomentował, ale do czego i co komentować?

Wesołych Świąt dzieciaku...

• "Szanowny"................................................ Autor: zyga_1 [81.190.231.*]
    .......".białoczerwony 1972. " z ciebie taki akcjonariusz, jak z koziej....... trąba. Już tyle razy wypowiadałeś sie na temat o którym nie masz zielonego tzn. o MCI, że wychodzisz na wyśmiewanego pajaca. Coś usiłujesz dowieść, co nijak ma się do rzeczywistości. Pokaż choć jeden twój wątek ( dot. MCI), który pokryłby się z faktami. Nie ma takiego. Żywisz sie tylko nadzieją, że będzie może inaczej, niż jest i będzie, a będzie tylko gorzej., czami nastąpi być może efekt odbicia tzw." zdechłego kota" ale zapewniam ......tylko na krótko. Może święta spowodują, że zaczniesz ogarniać temat inwestowania w spółki notowane na GPW , choćby np. w rządzonej przez cwaniaków .......MCI
  • Re: "Szanowny"................................................ Autor: ~Ityle [5.173.73.*]
    Widzę że bredzących nie brakuje.
    A tymczasem szykuje się bb po 0,7 NAV
  • Re: "Szanowny"................................................ Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Zerknij dzieciaku na Datę jak ją zdjęli z giełdy...

A przecież wg naszego insajdera dzieciaka mieli dołować i szmacić własną spółkę ( Datę) by potem ją oddać za zeszmaconą cenę olbrzymowi Also... pewnie resztę wg dzieciaka dostaną pod stołem w walizkach...

Ja p....ę z kim ja tu dyskutuję...
    Jak chcesz ugryźć za nogawkę to podskocz wyżej bo nie sięgasz
    Żegnam...

Tak dla przypomnienia jak naganiałeś bezczelnie ludzi na sprzedaż:
    Dnia 2018-10-01 o godz. 13:14 zyga_1 napisał(a):
    > oczekiwanej przez wielu optymistów ...... dywidendzie? Ha, ha,ha! Będziecie ją widziec, jak świnia niebo. Od teraz możecie sobie tylko prawdopodobnie pomarzyc, zresztą i tak z niej pożytku żadnego NIGDY nie było , wręcz przeciwnie. Ta spółka od dawna, za sprawą nią rządzących została brutalnie ..... "upośledzona". To klasyczna wydmuszka, w którą nikt rozsądny już nie zainwestuje, zresztą widac to po dzisiejszym zachowaniu się kursu, który i tak jest dla wielu za wysoki. Wypłacenie w lecie dywidendy było li tylko "wysuszeniem" kasy spółki, bo przecież dla drobnicy był to tylko ochłap, resztą podzielili się ........, jak myślicie - kto? Pisałem o zamiarze ucieczki tego tworu - nazwanego spółką - z giełdy , teraz patrząc na zachowanie się kursu ( pomijam informację z piątku) jestem przekonany o słuszności mojego założenia. Wyjście z giełdy - moim zdaniem - to tylko kwestia czasu i żeby był śmieszniej, jak najniższym kosztem - byc może nawet bez wezwania - będziecie się jeszcze prosic,żeby ktoś chcial kupic wystawione przez was do sprzedaży akcje po cenie, no właśnie ........ moim zdaniem 0,XX.

https://www.bankier.pl/forum/temat_a-moze-teraz-cos-o,29602021.html 
  • Re: "Szanowny"................................................ Autor: ~Ityle [5.173.73.*]
    O czym ty chłopczyku bredzisz?
    Pytanie do chłopczyka zygusia oczywiście
  • Re: "Szanowny"................................................ Autor: ~wowa [5.184.51.*]
    Są tacy fachowcy,szczególnie jeden na forum Parkietu,kiedy na giełdach trwała hossa a mci w niej nie brało udziału,twierdzili że to super bo nav nam urośnie.Teraz też możemy się cieszyć bo tu i ówdzie spada bardziej.A poza tym zawsze można pobiegać.
  • Re: "Szanowny"................................................ Autor: ~lola [31.0.33.*]
    Ten młoddy udający wielkiego znawcę to etatowy naganiacz.To wszystko manipulacja i ustawki.Niby jest po stronie drobnych ale ewidentnie gra pod dyktando T.Cz.Gra jeszcze nie skończona.Liczy się końcowy wynik.Kto teraz sprzedaje to słup albo miał akcje sprezentowane po groszu.
  • Re: "Szanowny"................................................ Autor: ~wowa [37.47.5.*]
    Młoddy zaleca uparte trzymanie mci dotąd aż będziecie prosić łaskawcę,żeby je od was wziął po jakiejkolwiek cenie.
  • Re: "Szanowny"................................................ Autor: ~wowa [37.47.5.*]
    Sytuacja wygląda tak,że alternatywą jest sprzedać(jedyny chętny to T.Cz.)albo trzymać.O tym że taniocha i warto dokupić nikt już nie wspomni.
    Jak inwestorzy oceniają poczynania T.Cz.najlepiej obrazuje kurs PEM który w szybkim tempie zmierza do zera.Oczywiście młoddy chyba stoi na głowie bo uważa że jest przeciwnie.Chwilowe zamroczenie Prezesa wynika ze złego odżywiania i nadludzkiego wysiłku fizycznego.Wiara młoddego w uzdrowienie szefa i kursu PEM to chyba trochę mało.
    Szanowny panie młoddy,przecież od dłuższego czasu rekomendujesz pan kupno PEMu.A co do p.Prezesa,to raz pan piszesz że niedobry to człowiek,bo obiecuje i nie daje,a kiedy indziej że za dużo biega i chwilowo stracił formę.Ja myślę,że jak ją odzyska to nas dociśnie jeszcze bardziej.A pańska wiara w niezawisłość sądu jest budująca.
[x]
MCI -0,34% 29,70 2025-11-14 14:25:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.