czyli takie "scalenie" akcji od tyłu ,..... do tej pory scenariuszem "obowiązkowym" na śmieciach z N C było scalenie 1000 : 1 ( lub jeszcze "lepiej") , a później zjazd ceny po scaleniu o kolejne 99,99% do kolejnego 1 gr .....
po tym "scaleniu" od tyłu jak zwykle : Kto pierwszy, ten Lepszy ci co sprzedadzą zaraz po takim 'zabiegu' może jeszcze uratują jakiś ułamek "zainwestowanego" kapitału
Chyba jeleń jakis haha po to by kupic po 0,001zl a oddac po 0,0005 zl
W koncu wzieli sie za te smieci i oczysci sie ten rynek z cwaniaków i waleniu akcjami po 1 gr czu ustalaniu wirtualnych i nierealnych wycen. Oczywiscie w tym wszystkim drobni dostana najbardzie bo po za4zadach, insaiderach czy innych szemranych cwaniakach to splynie jak po kaczce. Znajda sobie innych lub inne sposoby do strzyzenia.
Pytanie jaka bedzie cena bazowa bo nie wydaje mi sie ze ulameg grosza. Uwazam ze 1 grosz ale kolejne ruchy juz wlasnie 1,0001 grosz a nie od razu 0,0001. To dosyć istotne w obecnej sytuacji.
Jak to sie bedzie mialo do cen nominapnych akcji ?
Beda robic emisje po 0,01 grosz watpie.
Spodziewam się jednak bardzo wyraźnego wzrostu wolumenów. Może jakaś znacząca podbitka na początku? Być może pojawią się nowe "atrakcyjne" wieści ze spółki, np., że podpisali kontrakt na 10mln izolatorów:) Będą zapewne próbowali znaleźć jeleni na te 2mld akcji nawet po groszu, zawsze lepiej niż po 0,0001.
Jeśli nie zrobią niczego ciekawego do marca to rzeczywiście jak nie teraz to kiedy możliwość składania zleceń do 4 miejsc po przecinku to czysty idiotyzm nikt kto ma mózg większy od tiktaka nie kupi po groszu aby wystawić i ryzykować wartości 0.0001 0.0002 0.005 po takim zagraniu powinna giełdą opustoszec i dać debilom do myślenia
Startować beda od min 1 grosza ale pozniej kroki juz beda co ulamek grosza by wyeliminowac wzrosty co 100 % czy spadki o 50%.
Nikt nie bedzie sprzedawal czy kupowal po pół grosza tak mi sie wydaje.
W przypadku spółek Darka nie ma to znaczenia brak produkcji brak informacji transparentność oraz kreowanie marki mówi wszystko jak nie zrobią produkcji na ecr to nawet nie pojawią się zlecenia kupna będą tylko na sprzedaży leżały po PKC
tak jak już to opisywałem kilka dni temu znajdą się tacy , którzy bedą się chcieli wysypać z tego syfu (mam na myśli cały ten Nju Śmieć) i raz na zawsze pozbyć się niepotrzebnego balastu - garbu .
Ale też zgadzam sie z niektórymi , którzy tu piszą , że jeśli znajdzie się jakiś 'mocny' to może rozbujać jeszcze tą tonącą łajbą
Tak ale pod warunkiem, że nie będą to listy od świętego Mikołaja tylko konkrety np. Produkcja podpisana umowa wtedy owszem że wszystko się może zdażyc ale bez realnej produkcji nikt w opowieści zarzadu nie uwierzy co jest potwierdzeniem ilości zleceń kupna