...przestrzegam was iści, że rok 2019 wielkim kryzysem was obdarzy a naganiane i inne złośliwości pokarane będą....wielki smok potęgą gospodarczą się stanie i każda spółka która w konszachty z wielkim smokiem wejdzie dużym majątkiem zostanie obdarowana.....widziałam domy walące się i włoskie dzieci, które płakały - to wyglądało jak atak niewiernych na Europę. Wydaje mi się, że jakaś wielka tragedia spotka Włochy. Część buta włoskiego łącznie z biomasami znajdzie się pod wodą...czy ktoś widział moją białą laskę ???
Ło matko...druga część Włoch prąd tylko z urządzeń T2P mieć będzie, wszyscy Włosi modły dziękczynne do nieba wznosić będą, a najwierniejsi akcjonariusze spółki w miodzie i mleku kąpać się będą.
Na razie jedyna strategia jaka sie sprawdza to mydlenie oczu drobnym akcjonariuszom infami. Przypomne tylko o tym jak dzieki przekreconemu raportowi spolka trafila na fixy. I to na pewno bie byl przypadek. Prezes sie pod tym podpisal.
Napisale ze na tych warunkach to moga u mnie na dzialce zamontowac to urzadzenie a nie jezdzic po Wloszech ,to po co mnie skasowales...I wtedy modlbym was na biezaco informowac, a tak po roku Wloch odkreci srubke i powie s......c
Musialo uplynac rok czasu zeby sie wszystko pozkladalo do kupy .Pan Kosinski sprzedaje akcje ,bo wie ze nigdy to urzadzenie nie wejdzie do masowej produkcji jest za drogie a produkcja pradu nie oplacalna ,dlatego Pan Prezes zalozyl druga spolke zeby sie ewakulowac.Tylko i wylacznie do ludzi ktorzy maja dostep do smieci i je segreguja .Wyobrazcie sobie spalanie smieci w swoich domach albo zakladach ,szkolach i kto by je dostarczal .Tylko to sie nadaje do Muzelum Techniki taka to prawda .....tylko ewakucja..,,