• marek g z zarzutami Autor: ~mareg [94.254.232.*]
    https://www.radiowroclaw.pl/articles/view/83302/Zarzuty-dla-rektora-wroclawskiego-Uniwersytetu-Medycznego-i-szefa-spolki-Data-Techno-Park-1
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~xxx [79.110.194.*]
    zarzuty to nie wyrok, czyli jak im cofną tą transakcję, to będą musieli oddać z powrotem kasę i mieć udziały w bankrucie - super deal ;)
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~asdf [5.173.32.*]
    A jaki wklad byl tych lebkow niedawno powolanych? To trzeba platformy zeby to wyjasnic
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~London [82.152.41.*]
    Reka reke myje -pieniadze dawno wyciagniete i zabezpieczone na koncie na kajamach - czemu umorzenie wieksozciowe udzialow uniwersytetu bylo zatwierdzone i nikt nie znal prawa przy zbywaniu udzialow w tamtym czasie? Acha czyli ktos podstwil mu papier do podpisania i zwyczajnie Rektor bez mozgu sie [podpisal? Ja to widze tak podsuneli mi dziw.e w hotelu ,nagrali i zaszantazowali.Ktos ogladal fil Pitbull Ostatni Pies??Macie wszystko czarno na bialym.
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~asdf [5.173.41.*]
    Gdyby tak bylo nie potrzebna bylaby szopka z corka :)
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~cub [94.254.233.*]
    Prokuratura fascynuje się tematem za 4 miliony, super gratuluje. Natomiast cały projekt kosztował 200 milionów i ciekawe kiedy ktoś w końcu przyjrzy się jak były wyciągane z tego pieniądze, do syna felczera (firemka SI Alma), kolegi z Simple, ludzi z Oracle, IBM i paru innych. Jeżeli ktoś komus podstawiał panienki, to właśnie oni znaleźli naiwniaka, któremu się wydawało, że jest wielki i go skubali.
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~Kazio [83.26.233.*]
    Ta podstawka z panienką w sekretariacie Prezesa Banku Zbożowego to byl majstersztyk. Syn Felczera dwa razy probowal. Najpierw z Blond Małgośką od mafii (ochrona ja przechwyciła), a potem z własna kuzynka (posterunkową)....
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~Mikołaj [82.102.20.*]
    Możesz coś więcej w tym temacie napisać ? Jak opisywana przez ciebie sprawa ma się do postawionych PBZ zarzutów ?
  • Re: marek g z zarzutami Autor: ~pbz [94.254.233.*]
    A może tak, że syn felczera w tym rownież palce maczał ?
[x]
CUBEITG 0,33% 0,20 2019-05-06 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.