Czy ja dobrze widzę, że ceny biura rachunkowego w pakietach mini i midi poszły w górę? Mialy iśc chyba od lutego ale juz teraz są wyższe. To dobry znak przy rosnacych kosztach. Ale niech ktoś potwierdzi tę zmianę.
W mailu do klientów było, że cena obowiazuje od rozliczenia stycznia, czyli faktura wystawiona w lutym. To że cena jest teraz, to znak, że są fair do nowych klientów. To info wisi już jakiś czas. Podpisanie umowy też trochę trwa, i z mojego doświadczenia, jak chesz zmienić ksiegową od stycznia, to umowe załatwaiasz koniec listopada / grudzień, a pierwszą fakturę płacisz w lutym. Mi cena na fakturze sie jeszcze nie zmieniła.
Wszystkie usługi nieobjete abonamentem są dodatkowo płatne - chyba nawet taki zapis w umowie masz, już nie pamiętam. To logiczne, nikt za darmo nie bedzie ci doksiegowywac niczego w zamknietych już miesiacach czy prostowac spraw, które spieprzyło poprzednie biuro albo sam sobie przedsiebiorca nawywijał.
jeśli ktoś robi korektę PIT tzn, że pierwsze zeznanie już poszło. Sama piszesz, że podałaś dwie liczby do podmiany ... za darmo nikt nie będzie wykonywał pracy, którą już wykonał bo Ty zmieniłaś zdanie lub nie podałaś wszystkiego prawidłowo poprawnie ....