Tylko blokadę . Najlepiej osobiście _Lista_Punktow_Obslugi_Klienta_Noble_Securities_201812141463419672.pdf albo przez Pełnomocnictwo https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-11/_-_Pelnomocnictwo_udzielane_przez_Akcjonariusza_bedacego_osoba_fizyczna_final_201811300814334293.pdf. Wszystko jest w Zaproszeniu
Link poniżej zawiera na dole ogólnej informacji załącznik (jest spakowany) jak go rozpakujesz ostatnia pozycja "Zaproszenie do składania ofert sprzedaży" dokładnie wszystko opisuje. Jak jesteś z małego miasta to załatwienie tego jest bardzo trudne bo tam w placówkach panuje ciemnota.
Hej dzwoniłem do oddziału krakow to faktycznie goście średnio ogarnięci , nie bardzo pomogli nie wiem czy skutecznie uda mi się zapisać na ten skup. Może to ich celowe działanie? Mam 20k akcji więc nie odpuszczę
Kolego rob tak jak ja, jestem z Zielonej Gory nie w moim miescie mojego biura maklerskiego, wiec jade do Poznania, oni mi robia wszystkie potrzebne papiery, ktore zanosze Noble w Poznaniu i po temacie
1. Idź lub zadzwoń do swojego biura w sprawie pełnomocnictwa i jeśli to możliwe to załatw to u nich albo 2. Wybierz sobie najbliższe miasto, w którym jest biuro maklerskie twojego banku oraz biuro Noble Securities i załatw to osobiście w ciągu jednego dnia. Nie wiem jakie są koszty pełnomocnictwa ale te informacje powinien podać ci twój makler. Zanim wybierzesz 2.- wypełnij dyspozycję przez internet i wskaż miasto, w którym blokadę akcji chcesz odebrać.Zaoszczędzisz czas.
Do prokuratury policji i KNF to jest beszczelne złodziejstwo kiedy tych dwoch zostanie zatrzymanych maja na tych przekretach prawie 100% a drobni inwestorzy nic jedna banda złodzieji
O jeszcze spadło a te dwa złodzieje wmawiaja ludzią ze to dobra społka i opylają własne alcje po 4,20 zł jak na rynku są po 2,70 zł pytam prokurature policje KNF od czego jestescie i za co płaci wam Państwo Polskie kiedy tych dwoch zostanie zatrzymanych
Witam Kolego jak masz jakieś przesłanki że robią jakieś wały to zgłaszaj do Knf-u bo tu nie ma na co czekać . Bo jeżeli rzeczywiście te ścierwa kręcą jakieś wały to trzeba ich dojechać. Jak nie wiesz co i jak to skontaktuj się z Rzeszeniem inwestorów Indywidualnych tam Ci pomogą .
Mnie się wydaje że jedna z uchwał o skupie nie jest w pełni zrealizowana i zostało jeszcze do skupu 1,5 mln. Czy ta dystrybucja i związany z tym spadek jest spowodowany zbliżającym się terminem publikacji wyników ? Jeśli tak to te gnoj** po raz kolejny oszukały.
Zołcik i Kwieciński wyprowadzili ze społki pieniądze na swoje prywatne konta po 4,20 zł to byly nasze wspolne wszystkich acjonariuszy pieniadze a teraz są Zołcika i Kwiecińskiego z przebitką prawie 100% tak sie okrada firme przez siebie zarządzana i drobnych akcjonariuszy a prokuratura policja i KNF są ślepi i głusi mimo tylu apeli pytam prokurature policje i KNF za co płaci wam Panstwo Polske
Dziekuje Panie Jarosławie za wsparcie wszyscy powinni tak pisac moze w koncu tych dwoch zostanie zatrzymanych skamleli o pieniadze robili prawa poboru firma sie rozwinela dzieki naszym pieniądzą a teraz Zołciki Kwieciński uznali ze pewne dzwgi sa niepotrzebne i sobie sprzedali wspolny majatek + dochody podzielili sie z fuduszami i wyprowadzili po 4,20 zł pieniądzr z firmy na swoje prywatne konta okradając firme i drobnych akcjonariuszy wszyscy powinniśmy pisac otym kolejnym złodziejstwie bo tu wały idą cały czas moze w koncu organa Panstwa Polskiego prokuratura policja i KNF zaczna działac i skończy sie notoryczne okradanie ludzi