O ile się nie mylę to Crystalwaters należy do Panów Tuora. Szkoda, że wychodzą, nie wiem czy nie wierzą w Miraculum, czy raczej nie dogadują się z Panem Kamolą. Pamiętam ich jeszcze z Cormay-a, pozwolili zarobić drobnym inwestorom za co jestem im wdzięczny. Generalnie jak patrzę w tej chwili na akcjonariat to zebrali się tutaj ludzie sukcesu zarówno Pan Kamola z Benefitu, Pan Kierzek twórca potęgi Inter Cars, Pan Sarapata, który odnosił sukcesy z Bytomiem, no i wspomniani Panowie Tuora. Na razie udało im się postawić spółkę na nogi, żeby tylko jeszcze pokazali, że są skuteczni w sprzedaży produktów. Nowy Chopin wygląda bardzo obiecująco, szkoda, że nie zdążyli go wprowadzić na rynek przed świętami, bo już w 4 kwartale MIR pokazałaby super wyniki. Ciekawy jestem czy te Chiny wypalą czy nie.
tak tak... cała gromada skutecznych inwestorów, którzy nie mają pojęcia o tym jak budować wartość spółki kosmetycznej. zrobić emisje i spłacić długi czy zatrudnić za 1,3 mln agencje która przygotuje strategie to każdy kto ma pieniądze potrafi.... w branży kosmetycznej już byli tacy co realizowali za strategie za miliony napisaną przez ludzi bez doświadczenia... i juz ich nie ma na rynku... np. Basel Olten Pharm... załadowali kasy po kokardy.., ale pozbywając się ludzi z kompetencjami... za chwilę upadłość ich czeka.
Tak, tak, Moniś, Ty jesteś najlepsza i na branży kosmetycznej się znasz :))))
Miałaś swoją szansę i jak ją wykorzystałaś??
Spółka wygląda coraz lepiej odkąd Cię nie ma. Nie powtarzaj w kolko tej samej śpiewki, bo jest nudna.
to dobre samopoczucie obecnych zarządzających i ciągle zwalania na poprzedników to dopiero staje się nudne....2 lata to chyba wystarczający czas na poprawę wyników Tomeczku i Mareczku??? Tym bardziej jak wrzuciło się do spółki ponad 25 mln... a tu ani większych przychodów ani lepszych wyników nie widać... poza dochodami na rozwiązaniu rezerw czy na umorzeniach zobowiązań... jak na razie obecni zarządzający poza ciągłym zwalaniem winy na poprzedników nic nie pokazali... wyników brak, kurs stoi w miejscu.. mając tyle kasy do dyspozycji każdy głupi by potrafił spółką zarządzać...