• Cała prawda Autor: ~Jedrzej [37.47.178.*]
    Jako jedyny jeszcze w listopadzie przewidzialem co niby kupią - do sprawdzenia na forum. Piszę niby bo to wielka lipa sprawdziłem do kogo należą domeny i kiedy powstały otóż powstały w listopadzie koło 14 - więc niby jaka bazę danych niby posiadają? Założyłem sobie lipne konto na .de i zamówiłem długopisy - brak odzewu ! Lipa produkują akcje za darmo wciągają spółki które są postawione - właścicielowi dają kasę za podbijanie się tymi akcjami. Ciekawe Pani w radzie + 2 nowy pan są tylko po to abyście myśleli że coś może być a tymczasem kupujecie ciągle ich akcje za 10 gr bo niby dlaczego kurs nie spada? Abyście kupowali za 10 . Tyle płacz - ryk będzie rzeź - bo ja umiem rzeźnia
  • Re: Cała prawda Autor: ~poszkodowany [37.47.226.*]
    drugi MTrans ! to co wyprawia mafia na NC i to za przyzwoleniem KNF to wielki SKANDAL i oszukiwanie ludzi
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~laptopatrowicza [31.183.214.*]
    Dnia 2018-12-13 o godz. 00:08 ~Jedrzej napisał(a):
    > Jako jedyny jeszcze w listopadzie przewidzialem co niby kupią - do sprawdzenia na forum. Piszę niby bo to wielka lipa sprawdziłem do kogo należą domeny i kiedy powstały otóż powstały w listopadzie koło 14 - więc niby jaka bazę danych niby posiadają? Założyłem sobie lipne konto na .de i zamówiłem długopisy - brak odzewu ! Lipa produkują akcje za darmo wciągają spółki które są postawione - właścicielowi dają kasę za podbijanie się tymi akcjami. Ciekawe Pani w radzie + 2 nowy pan są tylko po to abyście myśleli że coś może być a tymczasem kupujecie ciągle ich akcje za 10 gr bo niby dlaczego kurs nie spada? Abyście kupowali za 10 . Tyle płacz - ryk będzie rzeź - bo ja umiem rzeźnia
    --------------------------------------------------------------------------------------

dzięki za ostrzeżenie

pzdr
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~Max [79.191.60.*]
    Skoro chcą nam wcisnąć akcje to czemu dostaja akcje za domene zamiast pieniadze i po drugie w komunikacie piszę wyraznie ze akcje które za domene dostaną nie będą wprowadzane na rynek i nie będzie można nimi handlować na NC. A odnosnie pakietu Oli tez nie było komunikatu ze sprzedała choć aby jedną akcje.
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~Wolf [188.146.226.*]
    Zeby wrzucic chocby pol akcji pakietu olki to kurs musi znacznie byc rozkrecony..nie wrzuca z tych poziomów, kurs musi wyjechac grubo powyzej 0.50 groszy..inaczej ciezko wrzucic wieksza ilosc, lajba trzeba bujnac,, a kiedy ? Zobaczymy
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~Max [79.191.60.*]
    Ja nie liczę na uczciwość na gpw liczę ze nawet jak będą chcieli zrobić tu przekręt to podbijają kurs kilka raz i na to czekam.
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~emte [82.168.233.*]
    arkusz świeci pustkami niewiele trzeba by to przekręcić :)
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~laptopatrowicza [31.183.214.*]
    Dnia 2018-12-13 o godz. 00:08 ~Jedrzej napisał(a):
    > Jako jedyny jeszcze w listopadzie przewidzialem co niby kupią - do sprawdzenia na forum. Piszę niby bo to wielka lipa sprawdziłem do kogo należą domeny i kiedy powstały otóż powstały w listopadzie koło 14 - więc niby jaka bazę danych niby posiadają? Założyłem sobie lipne konto na .de i zamówiłem długopisy - brak odzewu ! Lipa produkują akcje za darmo wciągają spółki które są postawione - właścicielowi dają kasę za podbijanie się tymi akcjami. Ciekawe Pani w radzie + 2 nowy pan są tylko po to abyście myśleli że coś może być a tymczasem kupujecie ciągle ich akcje za 10 gr bo niby dlaczego kurs nie spada? Abyście kupowali za 10 . Tyle płacz - ryk będzie rzeź - bo ja umiem rzeźnia
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Dnia 2018-12-13 o godz. 13:05 ~Max napisał(a):
    > Skoro chcą nam wcisnąć akcje to czemu dostaja akcje za domene zamiast pieniadze i po drugie w komunikacie piszę wyraznie ze akcje które za domene dostaną nie będą wprowadzane na rynek i nie będzie można nimi handlować na NC. A odnosnie pakietu Oli tez nie było komunikatu ze sprzedała choć aby jedną akcje.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nie jedno już widziałemn na takich spółeczkach. Nie chcę niogo pomawiac ale
    po pierwsze - na papierze to różne rzeczy potrafią wpisac i potem odwoływać ( ..np że kontrahent się nie wywiązał z umowy itp .
    po drugie - najzwyczajniej mogą być w zmowie - że jak ograbią dribnych to sie podziela łupem i tyle
    Z pierwszego postu wynika , ze kontrahenci i tak są bardzo mało warci więc co za problem się dogadac "za plecami"

laptopatrowicza

• Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~Xawery [89.182.76.*]
    ~laptopatrowicza --
    Musisz się bardziej sprężyć , bo cos nie masz posłuchu - brak chętnych na wywalanie , ale wyżej znajda się kolarze groszołapy.
    Ale belkot tego laptopa..jakby pisanie o niczym..zero merytoryki ino nicość..
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie Autor: ~mee [80.55.44.*]
    Nie muszą wprowadzać tamtych akcji w rynek.

Sypną te co mają a tamte zostaną aby czasem nie stracić kontroli nad Spółką bo jeszcze ktoś ich zrewiduje

Poziom sypania, zależy od opłacalności.
    Jak faktycznie wypompowywują kasę ze Spółki na LIPNE domeny to tu mogą i walić po 5 gr.

Jak zechcą to podbiją do 15-20 żeby sypać
    Moga ale musza zrobic to na duzych obrotach..nie widze tego na tych poziomach,nie mecza 2 lata dla 0.20 groszy..to napewno
  • Re: Cała prawda - dzięki za ostrzeżenie - No to wszystko wiadomo !! Autor: ~laptopatrowicza [31.183.214.*]

Dnia 2018-11-21 o godz. 16:34 ~Damian napisał(a): Autor: ~Damian [188.146.226.*] 
    > Może dmuchnijmy ten kursik o jedno pięterko wyżej. Razem będzie łatwiej, samemu mi jest trudno to zrobić

Dnia 2018-12-13 o godz. 18:57 ~Wolf napisał(a):Autor: ~Wolf [188.146.226.*]
    > Ale belkot tego laptopa..jakby pisanie o niczym..zero merytoryki ino nicość..

buahahahaha , ~Wolf to płocki naganiacz z ELKOP jako ~Damian - wątek z firmy ELKOP

Dnia 2018-11-21 o godz. 16:34 ~Damian napisał(a): Autor: ~Damian [188.146.226.*] 
    > Apel do majętnych
    Może dmuchnijmy ten kursik o jedno pięterko wyżej. Razem będzie łatwiej, samemu mi jest trudno to zrobić 

https://www.bankier.pl/forum/temat_apel-do-majetnych,30205127.html

Zachęcam innych i niech zobaczą co sie dizeje na ELKOP ................buahahaha

Wolf vel Damian , takich poznaję odrazu ... po ............zapachu ........................buahahaha , płockie to są takie prostaki .........................buahahahah , że jak tylko przeczytam to od razu ich wyniucham .................................buahhahahah

Nić dziwnego Wolf vel Damian , że od razu zareagowałeś na mój post ........... buahahahaha , bo znasz mnie ie ze spółek tego przekrętasa ......buahahah Patrowicza ..................

Ja w przeciwieństwie od ciebie nie zmieniam nick'u , .......... ~laptopatrowicza [31.183.214.*]...................buhahah
    , więc ty od razu wiedziałeś , że to ja i dlaczego ostrzegam buahahahaha ...................mówisz bełkot ......................buahahaha ........................a ty co żeś napisał .....................buahahaha ..................

niedość , że naganiacz, nie dość że prostak , to jeszcze głu.pi jesteś . Czułem smród na forum ale gdyby nie twoja głupota , że odpisałeś krytycznie na mój post , to bym nie szukał skąd tak śmierdzi ...........buhahah a ty gł.upku sam mi wszedłes na widelec ...........buhahaaha ,

ta..z 0,10 na 0,50 buhahhaahhaa - No to można już oficjalnie ostrzec to forum , że jest tu naganiacz ...................buahahaha

Pisałem , wiesz kiedy w Płocku śmierdzi ? buahahahaha , jak naganiacze okna w domu otwierają .....................buhahahah

Dlatego od razu od tej spólki śmierdziało ........................buahahaha , więc wchodzę , patrzę i co .........................tak jest płocki nagan........................buahahaha

Jesteś już spalony buahahaha ... przez swoja głu,potę ......................buhahahaha a mogłeś siezieć cichutko i po cichutku naganiać ............................buahahaha
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-05-08 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.