Jako jedyny jeszcze w listopadzie przewidzialem co niby kupią - do sprawdzenia na forum. Piszę niby bo to wielka lipa sprawdziłem do kogo należą domeny i kiedy powstały otóż powstały w listopadzie koło 14 - więc niby jaka bazę danych niby posiadają? Założyłem sobie lipne konto na .de i zamówiłem długopisy - brak odzewu ! Lipa produkują akcje za darmo wciągają spółki które są postawione - właścicielowi dają kasę za podbijanie się tymi akcjami. Ciekawe Pani w radzie + 2 nowy pan są tylko po to abyście myśleli że coś może być a tymczasem kupujecie ciągle ich akcje za 10 gr bo niby dlaczego kurs nie spada? Abyście kupowali za 10 . Tyle płacz - ryk będzie rzeź - bo ja umiem rzeźnia
Dnia 2018-12-13 o godz. 00:08 ~Jedrzej napisał(a): > Jako jedyny jeszcze w listopadzie przewidzialem co niby kupią - do sprawdzenia na forum. Piszę niby bo to wielka lipa sprawdziłem do kogo należą domeny i kiedy powstały otóż powstały w listopadzie koło 14 - więc niby jaka bazę danych niby posiadają? Założyłem sobie lipne konto na .de i zamówiłem długopisy - brak odzewu ! Lipa produkują akcje za darmo wciągają spółki które są postawione - właścicielowi dają kasę za podbijanie się tymi akcjami. Ciekawe Pani w radzie + 2 nowy pan są tylko po to abyście myśleli że coś może być a tymczasem kupujecie ciągle ich akcje za 10 gr bo niby dlaczego kurs nie spada? Abyście kupowali za 10 . Tyle płacz - ryk będzie rzeź - bo ja umiem rzeźnia --------------------------------------------------------------------------------------
Skoro chcą nam wcisnąć akcje to czemu dostaja akcje za domene zamiast pieniadze i po drugie w komunikacie piszę wyraznie ze akcje które za domene dostaną nie będą wprowadzane na rynek i nie będzie można nimi handlować na NC. A odnosnie pakietu Oli tez nie było komunikatu ze sprzedała choć aby jedną akcje.
Zeby wrzucic chocby pol akcji pakietu olki to kurs musi znacznie byc rozkrecony..nie wrzuca z tych poziomów, kurs musi wyjechac grubo powyzej 0.50 groszy..inaczej ciezko wrzucic wieksza ilosc, lajba trzeba bujnac,, a kiedy ? Zobaczymy
Dnia 2018-12-13 o godz. 00:08 ~Jedrzej napisał(a): > Jako jedyny jeszcze w listopadzie przewidzialem co niby kupią - do sprawdzenia na forum. Piszę niby bo to wielka lipa sprawdziłem do kogo należą domeny i kiedy powstały otóż powstały w listopadzie koło 14 - więc niby jaka bazę danych niby posiadają? Założyłem sobie lipne konto na .de i zamówiłem długopisy - brak odzewu ! Lipa produkują akcje za darmo wciągają spółki które są postawione - właścicielowi dają kasę za podbijanie się tymi akcjami. Ciekawe Pani w radzie + 2 nowy pan są tylko po to abyście myśleli że coś może być a tymczasem kupujecie ciągle ich akcje za 10 gr bo niby dlaczego kurs nie spada? Abyście kupowali za 10 . Tyle płacz - ryk będzie rzeź - bo ja umiem rzeźnia -------------------------------------------------------------------------------------- Dnia 2018-12-13 o godz. 13:05 ~Max napisał(a): > Skoro chcą nam wcisnąć akcje to czemu dostaja akcje za domene zamiast pieniadze i po drugie w komunikacie piszę wyraznie ze akcje które za domene dostaną nie będą wprowadzane na rynek i nie będzie można nimi handlować na NC. A odnosnie pakietu Oli tez nie było komunikatu ze sprzedała choć aby jedną akcje.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nie jedno już widziałemn na takich spółeczkach. Nie chcę niogo pomawiac ale po pierwsze - na papierze to różne rzeczy potrafią wpisac i potem odwoływać ( ..np że kontrahent się nie wywiązał z umowy itp . po drugie - najzwyczajniej mogą być w zmowie - że jak ograbią dribnych to sie podziela łupem i tyle Z pierwszego postu wynika , ze kontrahenci i tak są bardzo mało warci więc co za problem się dogadac "za plecami"
Dnia 2018-11-21 o godz. 16:34 ~Damian napisał(a): Autor: ~Damian [188.146.226.*] > Może dmuchnijmy ten kursik o jedno pięterko wyżej. Razem będzie łatwiej, samemu mi jest trudno to zrobić
Dnia 2018-12-13 o godz. 18:57 ~Wolf napisał(a):Autor: ~Wolf [188.146.226.*] > Ale belkot tego laptopa..jakby pisanie o niczym..zero merytoryki ino nicość..
buahahahaha , ~Wolf to płocki naganiacz z ELKOP jako ~Damian - wątek z firmy ELKOP
Dnia 2018-11-21 o godz. 16:34 ~Damian napisał(a): Autor: ~Damian [188.146.226.*] > Apel do majętnych
Może dmuchnijmy ten kursik o jedno pięterko wyżej. Razem będzie łatwiej, samemu mi jest trudno to zrobić
Zachęcam innych i niech zobaczą co sie dizeje na ELKOP ................buahahaha
Wolf vel Damian , takich poznaję odrazu ... po ............zapachu ........................buahahaha , płockie to są takie prostaki .........................buahahahah , że jak tylko przeczytam to od razu ich wyniucham .................................buahhahahah
Nić dziwnego Wolf vel Damian , że od razu zareagowałeś na mój post ........... buahahahaha , bo znasz mnie ie ze spółek tego przekrętasa ......buahahah Patrowicza ..................
Ja w przeciwieństwie od ciebie nie zmieniam nick'u , .......... ~laptopatrowicza [31.183.214.*]...................buhahah , więc ty od razu wiedziałeś , że to ja i dlaczego ostrzegam buahahahaha ...................mówisz bełkot ......................buahahaha ........................a ty co żeś napisał .....................buahahaha ..................
niedość , że naganiacz, nie dość że prostak , to jeszcze głu.pi jesteś . Czułem smród na forum ale gdyby nie twoja głupota , że odpisałeś krytycznie na mój post , to bym nie szukał skąd tak śmierdzi ...........buhahah a ty gł.upku sam mi wszedłes na widelec ...........buhahaaha ,
ta..z 0,10 na 0,50 buhahhaahhaa - No to można już oficjalnie ostrzec to forum , że jest tu naganiacz ...................buahahaha
Pisałem , wiesz kiedy w Płocku śmierdzi ? buahahahaha , jak naganiacze okna w domu otwierają .....................buhahahah
Dlatego od razu od tej spólki śmierdziało ........................buahahaha , więc wchodzę , patrzę i co .........................tak jest płocki nagan........................buahahaha
Jesteś już spalony buahahaha ... przez swoja głu,potę ......................buhahahaha a mogłeś siezieć cichutko i po cichutku naganiać ............................buahahaha