• Taka cisza.. Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Gorzej niż na stypie...Nawet Złotousty m nie ogłasza rewelacyjnych zmian na spółkach...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.254.133.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Marcin [37.47.105.*]
    Nie taka cisza jeszcze chwila i bedą dopłacać do akcji TXM
  • Re: Taka cisza.. Autor: ~Martines [194.33.73.*]
    Gdzie się podziewasz Jaco !?
  • Re: Taka cisza.. Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Jak to gdzie , tam gdzie mieszkam...Byłem dziś w TXM ludzie chodzą kupują....Znajoma też 100zł tam zostawiła..Pytam kobiety tam pracujące.Jak to jest.pracujecie . ludzie kupją a firma straty pokazuje...One mówią .same się tym dziwią , bo obserują to , co sie dzieje z firmą i kursem..
  • Re: Taka cisza.. Autor: ~Gdanszczanin [37.47.233.*]
    Kłamiesz,kupuj Vistal Gdynia
  • Re: Taka cisza.. Autor: ~redanik [155.133.48.*]
    Jaco niesamowite...a ja Ci napiszę, że w Piotrkowie Tryb zamknęli TXM w galerii Auchan. Sam byłem tam kilka razy i niestety byłem tym sklepem rozczarowany, totalna chińszczyzna, bałagan, i odpychająca obsługa... jeżeli inne TXM taki poziom reprezentują to nie dziwię się, że tak to się kręci... generalnie jak pamiętasz kiedy decydowaliśmy się nie sprzedawać akcji na wezwaniu tak teraz modlę się, żeby to była dobra decyzja.
    pzd
  • Re: Taka cisza.. Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Słaba jakość towaru jest bi w Redanie a szczególnie w TXM...Ludzie mają więcej pieniędzy..I Ci najbiedniejsi mają teraz 500+....Czyli wybierają , z tgo wynika lepsze sklepy..W Pepco jest więcej ludzi....Ten słaby towar to domena Redanu i jakoś prawie przez dekade nic tam się nie zmienia....Twardogłowy zarząd i kiepski fason ciuchów....Pisałem to już mnóstwo razy...
[x]
REDAN 0,00% 0,05 2025-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.