• Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~Opoj [188.146.160.*]
    Jak obstawiacie??
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~Mirek [31.178.99.*]
    tobie Chyba bardzo na tym zależy bo ciagle naganiasz na spadki..
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~Opoj [188.146.160.*]
    Tak się składa, że jestem nieźle zapakowany. Pytania to wynik przerażenia raczej.
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~Remigiusz [5.174.182.*]
    Bardzo małe zainteresowanie, a osoby podsypujące co jakis czas sie uaktywaniją..
    Spółka jest ok, ale płynność bardzo słaba. Myśle ze w czasach niepewnosci ludzie wolą bardziej płynne walory.
    A tutaj jakies dziwne transakcje po 22akcje itp... i co jakis czas sypanie przez zmęczone osoby (tak sądze).
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~steph [159.220.74.*]
    czego się boisz?

dostajesz regularną dywidendę, po prostu ją reinwestuj po coraz niższej cenie
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~Mirek [80.54.0.*]
    Panie Prezesie,

Może jakiś komentarz z Pana strony co się dzieje z bieżącymi projektami, jaka jest sytuacja w firmie itp. na zaspokojenie nerwowej sytuacji, która wynika z coraz bardziej pogłębiającego się spadku kursu . W przeciągu roku kurs nurkuje o prawie 50%.
    Wiem, że takie rzeczy przekazuje się w raportach, ale skoro Pan aktywnie co jakiś czas uczestniczy w dyskusji na tym forum to może i warto na ten temat się wypowiedzieć, oraz załagodzić nerwowe zachowanie akcjonariuszy.

• Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~WN [194.181.148.*]
    Dnia 2018-12-13 o godz. 16:20 ~Mirek napisał(a):
    > Może jakiś komentarz z Pana strony co się dzieje z bieżącymi projektami, jaka jest sytuacja w firmie itp. na zaspokojenie nerwowej sytuacji, która wynika z coraz bardziej pogłębiającego się spadku kursu . W przeciągu roku kurs nurkuje o prawie 50%.

Sytuacja jest dobra, projekty - in statu nascendi.

> Wiem, że takie rzeczy przekazuje się w raportach, ale skoro Pan aktywnie co jakiś czas uczestniczy w dyskusji na tym forum to może i warto na ten temat się wypowiedzieć, oraz załagodzić nerwowe zachowanie akcjonariuszy.

Moje słowa nie mają takiej mocy sprawczej.
    > Moje słowa nie mają takiej mocy sprawczej.

Wydaje mi się, że mają bardzo dużą moc.

Widzę komunikat o nabyciu przez Pana akcji dziś to też jakiś swojego rodzaju odpowiedź.. Pan Prezes przecież doskonale wie, że każda informacja, każdy ruch jest jakoś odbierany.

Mam jeszcze jedno pytanie.

W kilku ostatnich raportach możemy przeczytać ' Zarząd ocenia stan prac nad system Octo na koniec III kwartału 2018 jako adekwatny do poniesionych kosztów '

Na jakim etapie jesteśmy w tym momencie ?

Informacje w raportach są bardzo omijające, bez żadnych konkretów. Celowe ?

Proszę o rozwinięcie tego tematu.

• Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~Realista [37.47.10.*]
    WN nie wie co robi w tej kwestii lub może nawet gorzej wie bardzo dobrze, więc oczywiście że celowe. To człowiek któremu się wydaje, więc zamiast spojrzeć trzeźwo na sytuację i skupić na ifirmie, oddać resztę kasy akcjonariuszom i być szczęśliwym, będzie przepalał Wasze pieniądze. Bo tak. I bo tak mu się wydaje. I też będzie zadowolony bo w końcu Wielki prezes giełdowy i akcjonariusz
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~opoj [83.8.229.*]
    nie chce rosnąć będzie spadać, sprzedawajcie póki jeszcze jest powyżej 2zł
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~Opoj [188.146.113.*]
    Nie małpuje mojego nicka. To ja jestem opoj. Totalny :)
  • Re: Spadnie poniżej 2 zł? Autor: ~WN [78.8.11.*]
    Dnia 2018-12-13 o godz. 17:59 ~Mirek napisał(a):
    > Informacje w raportach są bardzo omijające, bez żadnych konkretów.

Jakie to miałyby być konkrety?
    Na jakim etapie jesteśmy z systemem Octo, czy wszystko idzie zgodnie z planem, kiedy jest planowane zakończenie prac, ile wynosi łączny koszt tego projektu.. Pan Prezes powinien najlepiej wiedzieć co przekazać akcjonariuszom spółki.

Na pewno informacje z raportów nie są tym czego oczekują akcjonariusze na temat systemu Octo.
[x]
IFIRMA 0,19% 27,05 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.