• Taka mała dygresja... Autor: ~dani [91.216.213.*]
    ...Odnośnie rezygnacji z raportów miesięcznych :D

"Wszelkie istotne informacje Spółka przekazuje za pomocą raportów bieżących" -Aj sprzeczałbym się, no ale nie ważne :D ", a informacje podsumowujące prezentowane są w raportach okresowych (kwartalnych oraz rocznych). W opinii Zarządu Spółki zapewnia to akcjonariuszom oraz osobom zainteresowanym nabyciem akcji Emitenta dostęp do kompletnych i wystarczających informacji dających obraz sytuacji Emitenta."

I tu się może czepiam :D kompletne i wystarczające :D W zasadzie nikt tu nie mówi o prawdziwych, aktualnych, pozbawionych błędów. Po prostu kompletne i wystarczające :D

Może ja się nie znam, ale korzystajcie z usług kompetentnych osób :D Korzyści z tego faktu nie sposób wyliczyć, ale pomoże Wam to przy wzrostach :D O fundamentalnych nie mówię.. sami już przecież spekulujecie tą spółką :D
  • Re: Taka mała dygresja... Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Dla zarządu lepiej teraz podawać jak najmniej informacji. Niech akcjonariat żyje w nieświadomości. brak informacji nawet tych raportów z błędami stwarza im większe pole do spekulacji. To dobitnie pokazuje jakie są ich zamiary
  • Re: Taka mała dygresja... Autor: ~ktoś [37.248.156.*]
    Dnia 2018-12-12 o godz. 13:46 ~Alek napisał(a):
    > Dla zarządu lepiej teraz podawać jak najmniej informacji. Niech akcjonariat żyje w nieświadomości. brak informacji nawet tych raportów z błędami stwarza im większe pole do spekulacji. To dobitnie pokazuje jakie są ich zamiary

Alek zauważ,że wycofują się lub już wycofali z rynku wschodniego,więc po co mają raportować co miesiąc, z bieżącej działalności?, nie mają już się czym chwalić- to teoretycznie logiczne ale czy prawdziwe?, jak dobrze zadziałają na polskim rynku i może trochę europejskim, to powinno być dobrze:))) pod warunkiem,że czegoś nie knują
  • Re: Taka mała dygresja... Autor: ~daro822 [194.242.62.*]
    Ciekawe jak tam ten portal ukraińsko-tematyczny...Yambe widzę zamkneli
  • Re: Taka mała dygresja... Autor: ~ktoś [37.248.156.*]
    uważam,że powinni się skupić tylko i wyłącznie na sprzedaży i może czym innym z czego jest żywy pieniądz, bo cała reszta to iluzja
  • Re: Taka mała dygresja... Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Ja nie powiedziałem że się wycofują z rynku wschodniego. Ja podejrzewam że przerzucili to na East Trade. Nie ma żadnych tłumaczeń co do płatności. Normalnie handluje się ze wschodem. Ja myślę to co już wcześniej powiedziałem. Zaczęli to przynosić gruby hajs z którego nic nie mogą ruszyć. Zresztą już ruszyli bo wyprowadziła w postaci pożyczki o której nic nie wiemy. to jest podstawą do prokuratury
  • Re: Taka mała dygresja... Autor: ~dani [91.216.213.*]
    Nie będą podawać miesięcznych, bo po prostu to już nie ma sensu :) Co nie zmienia faktu, że mogliby się w końcu zreflektować nad raportami okresowymi-kwartalnymi i ilością błędów, ktoś to ładnie ujął- biorą stary raport i kleją jak z szablonu :) Pożyczka zostanie spłacona, nie można być aż takim the.billem żeby wystawić się na konsekwencje karne... :) Spekulują, ale legalnie lub na granicy prawa i ryzyka. Ciekawe czy te szumnie zapowiadane warsztaty od x miesięcy już funkcjonują :D
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.