wiesz na czym polega twoj blad, ze myslisz ze twoj tok rozumowania jest wlasciwy...a kurs swoje i tyle buduja co...wiec nie mieszaj juz w głowach ludziom , spolka ma zla reputacje a to bardzo istotne niestety
oczywiscie ze wierze ze moj tok rozumowania jest wlasciwy i nie uwazam tego za problem, czy zatem Ty uwazasz ze Twoj tok rozumowania nie jest wlasciwy? jesli tak to raczej Ty robisz ludziom wode z mozgu a nie ja
tylko głupiec wierzy, że jego tok rozumowania jest właściwy to, że myślę w pewien sposób nie oznacza, że jest to jedyna słuszność każdy wypowiada swoje spojrzenie na prawdę, możemy z tego korzystać albo nie, ale myśląc, że to nasze spojrzenie jest słuszne zamykamy się na inne spojrzenia, jesteśmy jak ślepiec, który nie dostrzega rzeczywistości, który działa w myśl stwierdzenia "Jeśli rzeczywistość jest inna niż zakładamy, to tym gorzej dla rzeczywistości"
to ja odpowiem krótko bez zbędnej filozofii.. jesli ktos cos mowi, a z drugiej strony nie wierzy ze jego tok rozumowania jest wlasciowy to po prostu bezczelnie okłamuje innych
Tak jak ty pisząc o porozumieniu,tak na marginesie sprzedawał fundusz czy panB kupił choć jedną akcje następna bajka o przymusowym wykupie wiarygodność zerowa
nigdy nie piszę przeciwnie do tego w co wierzę, czasem się pomylę, ale zawsze pisze tak jak wierze i uważam za słuszne ps. 1 to kto to kupił? kto kupił prawie 1 000 000 sztuk? ps. 2 oj boli cie temat porozumienia boli i uwiera, ale nie martw sie jak bedzie potrzeba powstanie, choc to zupełnie nie twoja sprawa
Typowy wyznawca teorii spiskowej ,a kwestia porozumienia oby to nie było jak z adresforum itp ,a zupełnie na marginesie po co pan B miałby ogłaszać wezwanie ?
powtarzam po raz kolejny nie interesuj się porozumieniem bo to nie była, nie jest i nie bedzie Twoja sprawa, a co do Twojego pytania odpowiadam... zeby głupi miał zagadkę... i nie zaczepiaj mnie bo nie mam namjniejszej ochoty z toba dyskutowac
Głupi to to jest twoje credo gdy ktoś ma inny pogląd niż ty to jest głupi to wymień osiągnięcia mądrego G oprócz bezrozumnego wklejania nie widzę żadnych ,za to do mądrowania jesteś pierwszy ,a co do wikany będą wyniki będzie pozytywna zmiana kursu a ty masz na to taki wpływ jak mrówka na bieg rzeki !!!!!!
przeciez ty nie masz zadnych pogladów, nie masz nawet stalego nicka, pojawiasz sie tu tylko od czasu do czasu pozasmiecac forum swoimi niemajacymi nic ze spolka wspolnego wypocinami, ewentualnie mnie poobrazać, Ja nigdy nie twierdzilem ze mam jakikolwiek wplyw na kurs i powtarzam po raz kolejny, nie zaczepiaj mnie bo nie mam najmniejszej ochoty z toba dyskutowac wiec mnie do tego nie prowokuj, żegnam