Te 'hehehe' to rechot rozpaczy rozumiem? Skrywanie negatywnych emocji? Nikt tutaj nie ma akcji taniej, więc wszyscy my akcjonariusze jesteśmy umoczeni.
Dnia 2018-12-12 o godz. 08:14 ~666 napisał(a): > 3 gr do końca roku hehehe.tak to jest jak się akcjonariuszy tylko okrada ,nie tylko na NC ale na większości tej bananowej giełdy .......do piachu.
Witam. Tutaj akurat nie ma konkretnego okradania akcjonariuszy. 3 gr do końca roku ? fajnie, przynajmniej się coś dzieje.
no jak nie okradanie jak okradanie,skoro zwykły akcjonariusz kupił akcję za realną kasę a potem idzie dodruk darmowych akcji to jak to nazwać a spółka nigdy od początku działalności nie wykazała zysku tylko stratę rok w rok ,księgowe zabiegi to ja już sam nie wiem .Oszuści.tutaj akcje niedługo będzie widłami można brać po 1 groszu pomyliłem się srogo ,,,,,,,,,,nie 3 gr tylko 1gr potem piach........mafia i tyle w temacie.sprzedawajcie za byle jaką kasę bo potem dostać 5gr to bedzie cud.
Wtopiłby jakby teraz sprzedał. Wg mnie dzisiejsza cena nie jest racjonalna. Cena reprezentuje maximum strachu wśród inwestorów, nikt tutaj akcji nie kupi dopóki spółka nie pokaże wyników. Będą wyniki, będą też wzrosty.