Spółka w przedziale innych spółek z tej branży jest skrajnie nie dowartościowania powinna być wyceniana jedna akcja na poziomie 1,43 zł a 1,97 zł na obecną chwilę dla czego bo zamówienia które ma i jak są realizowane wskazują że zyski szybko będą wzrastać. Możecie sprawdzić jak spółka funkcjonowała przed wejściem na GPW . Ci co kupili akcje po cenie ponad 1 zł wiedzą że nie przepłacili a sporo zyskali , a ci co myślą że kupią teraz akcje to się mogą sporo rozczarować .
Potwierdzam. Skrajnie niedowartościowana. Spółka czysta i rozwojowa. Ostatnia misja z pp właśnie weszła,a była po 10 gr. Transport to podstawa każdej gospodarki.Kiedyś tu będzie bardzo dobrze.
Dwie osoby lub dwie instytucje kupują akcje Mtrans coś na pewno jest na rzeczy bo nawet zlecenia kupna idą z zagranicy ktoś kto kupuje przeszło 2 mln akcji nie dla zabawy . A od poniedziałku może być ciekawie bo w piątek pod koniec sesji ktoś wystawił zlecenie kupna po 1ZŁ w ilości 458 tyś akcji to na prawdę się wydarzyło obserwowałem notowania . Może jakiś fundusz kupuje albo ktoś kto jest od dawna w tej spółce tylko stał z boku .
Dnia 2018-12-09 o godz. 17:01 ~INVEST napisał(a): > Dwie osoby lub dwie instytucje kupują akcje Mtrans coś na pewno jest na rzeczy bo nawet zlecenia kupna idą z zagranicy ktoś kto kupuje przeszło 2 mln akcji nie dla zabawy . A od poniedziałku może być ciekawie bo w piątek pod koniec sesji ktoś wystawił zlecenie kupna po 1ZŁ w ilości 458 tyś akcji to na prawdę się wydarzyło obserwowałem notowania . Może jakiś fundusz kupuje albo ktoś kto jest od dawna w tej spółce tylko stał z boku .
A ty co jasnowidz ??? zlecenia z zagranicy ? A może z księżyca ?
A takie TKO to na rozbudzenie fantazji leszcza żeby wór nadstawiał co by było gdzie się wysypać !
Dnia 2018-12-10 o godz. 14:53 ~CwanyGapaCWANsieZnal napisał(a): > LITOŚCI !!! Napisz po ile chcesz kupić będzie szybciej LITOŚCI.....
A co prawda w oczy kole. Poczytaj troche i nie rób z siebie więcej .................
A na pytanie ci odpowiem. Jeżeli to Minox sypie (a jest duże prawdopodobieństwo)- to nie chce tego nawet za 1 gr. Bo wtedy tą spółkę bedzie można włożyć pomiędzy ECR a FAV i inne gnioty z batonem pkc na S.
Powiem wam że kiedyś dzięki INVEST zarobiłem sporo a też pisali tak jak teraz że się nie zna itd. Ale zauważyłem że tam gdzie INVEST jest tam spółki rosną tak jest od 8 miesięcy więc gadajcie co chcecie ale ja jestem bardzo zadowolony z tego gościa.
Nie podniecajcie się tak. Zobaczcie na ilość akcji mtrans oraz Minox. Zobaczcie dokładnie ostatnie raporty kwartalne . To jest biznes tych samych osób. Minox powinien kosztować 5 zł skoro Invest uważa że mtrans wart 1.4 do 1.9
Nie porównuj rynku transportu międzynarodowego do tamtych lat inne przepisy inne myślenie innestawki . Nic nie wiesz o tej branży niestety chcesz tylko kupić akcje po niskiej cenie z nadzieją że ktoś ci sprzeda zmień swoje IP bo masz pełno śmieci w sprzęcie swoim . A po za tym to wszędzie widać wypisujesz głupoty podobne .