• Uwaga Autor: ~INVEST [83.22.252.*]
    Spółka w przedziale innych spółek z tej branży jest skrajnie nie dowartościowania powinna być wyceniana jedna akcja na poziomie 1,43 zł a 1,97 zł na obecną chwilę dla czego bo zamówienia które ma i jak są realizowane wskazują że zyski szybko będą wzrastać.
    Możecie sprawdzić jak spółka funkcjonowała przed wejściem na GPW . Ci co kupili akcje po cenie ponad 1 zł wiedzą że nie przepłacili a sporo zyskali , a ci co myślą że kupią teraz akcje to się mogą sporo rozczarować .
  • Re: Uwaga Autor: ~JAro [89.64.47.*]
    Czyli co? Nie będzie notowany Mtrans, że się nie da kupić???
    Co do niedoeartosciowania to zgoda ale po emisjach to 1 PLN jest przesadą
  • Re: Uwaga Autor: ~Jan [91.56.117.*]
    Potwierdzam. Skrajnie niedowartościowana. Spółka czysta i rozwojowa. Ostatnia misja z pp właśnie weszła,a była po 10 gr. Transport to podstawa każdej gospodarki.Kiedyś tu będzie bardzo dobrze.
  • Re: Uwaga Autor: ~ścigamZłodzieiZnc [37.47.239.*]
    KTO TO SPRZEDAJE PO 3GR NC TO JEDNA WIELKA USTAWKA!!!
  • Re: Uwaga Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.36.*]
    Dnia 2018-12-09 o godz. 13:16 ~Jan napisał(a): Transport to podstawa każdej gospodarki. Kiedyś tu będzie bardzo dobrze.

Argument bez sensu. Czy każda firma transportowa jest z definicji skazana na sukces?

• Re: Uwaga Autor: ~Remek [89.64.6.*]
    Każda? Zobacz co stało się z RICO!
  • Re: Uwaga Autor: ~INVEST [83.22.252.*]
    Dwie osoby lub dwie instytucje kupują akcje Mtrans coś na pewno jest na rzeczy bo nawet zlecenia kupna idą z zagranicy ktoś kto kupuje przeszło 2 mln akcji nie dla zabawy . A od poniedziałku może być ciekawie bo w piątek pod koniec sesji ktoś wystawił zlecenie kupna po 1ZŁ w ilości 458 tyś akcji to na prawdę się wydarzyło obserwowałem notowania . Może jakiś fundusz kupuje albo ktoś kto jest od dawna w tej spółce tylko stał z boku .
  • Re: Uwaga Autor: ~ulala [89.231.68.*]
    Dnia 2018-12-09 o godz. 17:01 ~INVEST napisał(a):
    > Dwie osoby lub dwie instytucje kupują akcje Mtrans coś na pewno jest na rzeczy bo nawet zlecenia kupna idą z zagranicy ktoś kto kupuje przeszło 2 mln akcji nie dla zabawy . A od poniedziałku może być ciekawie bo w piątek pod koniec sesji ktoś wystawił zlecenie kupna po 1ZŁ w ilości 458 tyś akcji to na prawdę się wydarzyło obserwowałem notowania . Może jakiś fundusz kupuje albo ktoś kto jest od dawna w tej spółce tylko stał z boku .

A ty co jasnowidz ??? zlecenia z zagranicy ?
    A może z księżyca ?

A takie TKO to na rozbudzenie fantazji leszcza żeby wór nadstawiał co by było gdzie się wysypać !
  • Re: Uwaga Autor: ~fanelus [80.53.122.*]
    Ciekawe czy dadzą po 2 grosze ???
    Od 2 stycznia na 2 fixach będą oddawać po 2 gr. z pocałowaniem w rączkę.
  • Re: Uwaga Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    A dlaczego na 2 fix , bo nie kumam , czyżby coś przeskrobali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Dnia 2018-12-10 o godz. 13:37 ~Baca napisał(a):
    > A dlaczego na 2 fix , bo nie kumam , czyżby coś przeskrobali !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LITOŚCI !!!!
    Toż to podstawowa wiedza !

Tacy ludzie wchodzą na giełde ! a potem płacz, że wałki, ustawki, gdzie knf-y itp, itd.
  • Re: Uwaga Autor: ~CwanyGapaCWANsieZnal [5.173.48.*]
    LITOŚCI !!! Napisz po ile chcesz kupić będzie szybciej LITOŚCI.....
    Dnia 2018-12-10 o godz. 14:53 ~CwanyGapaCWANsieZnal napisał(a):
    > LITOŚCI !!! Napisz po ile chcesz kupić będzie szybciej LITOŚCI.....

A co prawda w oczy kole.
    Poczytaj troche i nie rób z siebie więcej .................

A na pytanie ci odpowiem.
    Jeżeli to Minox sypie (a jest duże prawdopodobieństwo)- to nie chce tego nawet za 1 gr. Bo wtedy tą spółkę bedzie można włożyć pomiędzy ECR a FAV i inne gnioty z batonem pkc na S.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.26.196.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Baca [83.26.196.*]
    Usuwaj , usuwaj naganiaczu , zobaczymy za jakiś czas gdzie będzie kurs. Znfca spółki się znalazł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    I jak dalej uważacie że nie mam racji
  • Re: Uwaga Autor: ~wojtas [188.146.113.*]
    Powiem wam że kiedyś dzięki INVEST zarobiłem sporo a też pisali tak jak teraz że się nie zna itd.
    Ale zauważyłem że tam gdzie INVEST jest tam spółki rosną tak jest od 8 miesięcy więc gadajcie co chcecie ale ja jestem bardzo zadowolony z tego gościa.
  • Re: Uwaga Autor: ~Hybrid [37.128.64.*]
    Nie podniecajcie się tak. Zobaczcie na ilość akcji mtrans oraz Minox. Zobaczcie dokładnie ostatnie raporty kwartalne . To jest biznes tych samych osób. Minox powinien kosztować 5 zł skoro Invest uważa że mtrans wart 1.4 do 1.9
  • Re: Uwaga Autor: ~Paracelsus [5.173.32.*]
    Pięknie z wami grają. Dziś pewnie jeszcze 2 grosze. To są numery jak na presto czy Minox.
    Będziecie brać po PKC jak tylko info się pojawi . Zacznie się spore skoki kursu akcji .
  • Re: Uwaga Autor: ~Paracelsus [94.254.232.*]
    Kolego nie będę brał pod fałszywe widzę że jesteś w gronie naiwnych.
    Zobaczymy kto miał rację ...
  • Re: Uwaga Autor: ~MAREK [188.146.168.*]
    Chyba INVEST ma rację , coś mnie się zdaje że będzie wysoko ktoś zbiera z rynku na pewno nie bez powodu .
  • Re: Uwaga Autor: ~WOJTAS [188.146.162.*]
    Nie porównuj rynku transportu międzynarodowego do tamtych lat inne przepisy inne myślenie innestawki . Nic nie wiesz o tej branży niestety chcesz tylko kupić akcje po niskiej cenie z nadzieją że ktoś ci sprzeda zmień swoje IP bo masz pełno śmieci w sprzęcie swoim .
    A po za tym to wszędzie widać wypisujesz głupoty podobne .
[x]
MTRANS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.