• wznowienie obrotu Autor: ~ktoś [31.0.120.*]
    od 10 grudnia- jest komunikat na stronie GPW
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~ktoś [31.0.120.*]
    Dnia 2018-12-08 o godz. 08:15 ~ktoś napisał(a):
    > od 10 grudnia- jest komunikat na stronie GPW

https://newconnect.pl/
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~daro822 [185.238.122.*]
    Dzięki za info. Z tym że chyba o 11 i 15 no ale zawsze coś. Ciekawe do kiedy bedą na jednolitych notowaniach.
    Dnia 2018-12-08 o godz. 12:25 ~daro822 napisał(a):
    > Dzięki za info. Z tym że chyba o 11 i 15 no ale zawsze coś. Ciekawe do kiedy bedą na jednolitych notowaniach.

http://www.sii.org.pl/12642/ochrona-praw/biezace-interwencje/spolki-wykluczone-z-gpw-beda-musialy-odkupic-akcje.html#ak12642

czytałeś?- może wart zapisać się do SII
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~daro822 [185.238.122.*]
    Widziałem artykuł, narazie nie myślałem o zapisywaniu się. Nie żyję aż tak bardzo giełdą może kiedyś :)
    przyznasz chyba,że byłby to dobry bat i jeszcze trzeba by dodać odpowiedzialność zarządu spółki z własnego majątku za szkody akcjonariuszy a ponadto byłbym za tym aby na forach spółek mogły się wypowiadać tylko osoby zweryfikowane(zarejestrowane) tzn- możliwość wypowiedzi po weryfikacji tylko osoby mające konta w DM ,które przy próbie manipulacji kursem łatwo można namierzyć i ukarać- to byłaby bajka ale poczekamy, zobaczymy, ale wtedy byłaby uczciwa gra
    nikopicia ściągaj te twoje zlec S 18050 szt bo ktoś ci sprzątnie, oczywiście to zdejmiesz nie inaczej, jakby co to wystaw 200 tys PKC , chętnie kupię ale taki żebrak jak ty tyle tu nie ma a szkoda, bo kupiłbym od ciebie w promocyjnej cenie:)))))
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~Niko_Kipas [109.207.108.*]
    Miałem 30 szt które kiedyś kupiłem, zaśmiecało mi to listę to wywaliłem dziś hehe nie tknę wschodniego gniota nawet kijem...
    Dnia 2018-12-10 o godz. 16:06 ~Niko_Kipas napisał(a):
    > Miałem 30 szt które kiedyś kupiłem, zaśmiecało mi to listę to wywaliłem dziś hehe nie tknę wschodniego gniota nawet kijem...

to potwierdza to co o tobie myśleliśmy- spekulant- i tyle.Trzymamy za słowo- znikaj stąd do nie zobaczenia,nie usłyszenia i nie pisania, jak nie to będziemy ostrzegać inwestorów na wszystkich innych spółkach ,gdzie znajdziemy ciebie i twoich kumpli.Jak dalej będziesz tu wisiał to ponownie zgłoszę was to KNF i tak bez końca aż się za was wezmą.Jak stąd nie znikniesz to zamieszczę tu skan maila na was do KNF, a może i tak się w końcu za was wezmą po tym jednym mailu
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Jak na takie męczenie to i tak ten arkusz jest pusty moim zdaniem. Myślałem że wszyscy się rzucą do sprzedaży i spadnie na grosze.
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~maksymilinan [165.225.72.*]
    Po prostu jest już tanio
    Ciekawe kiedy sobie przypomną o premii 550 tys. W raporcie rocznym? I kiedy znowu zmieni się sentyment zarządu.
    Czy zostajemy na 2 firmach przez następny kwartał? Przez opóźnienie moim zdaniem specjalne ostatniego raportu kwartalnego. Kto się orientuję? Mi się wydaje że do końca marca będzie na dwóch fixach i po to właśnie było to opóźnienie i podpisanie umowy tak późno aby autoryzowany nie mógł się w to wtrącać i skontrolować ich.
    A tu zawsze było tanio. Kiedy pokazywali świetne wyniki to i 2,5 było cena godziną ale wyprzedaże się z akcji i musieli coś wymyślić żeby pogłębić akcjonariat i odkupić sporo sporo taniej. Teraz będzie okres długiego zbierania ba słupy. Jak zbiorą sentyment znowu się zmieni i znowu będzie pompa. To tylko moje zdanie.
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~Daria [94.254.176.*]
    Buahaha dzieciaki
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.138.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~stoppoint [165.225.36.*]
    Dnia 2018-12-11 o godz. 02:41 ~Daria napisał(a):
    > Buahaha dzieciaki

Buhahaha koleś który zainwestował w 2 prezentacje Powerpoint nazywa innych dzieciakami XDDDDDDD
  • Re: wznowienie obrotu Autor: ~ktos [5.172.238.*]
    Dnia 2018-12-11 o godz. 09:43 ~stoppoint napisał(a):
    > Dnia 2018-12-11 o godz. 02:41 ~Daria napisał(a):
    > > Buahaha dzieciaki
    >
    > Buhahaha koleś który zainwestował w 2 prezentacje Powerpoint nazywa innych dzieciakami XDDDDDDD

W dodatku bardzo tanio wystawia akcje na sprzedaz.Liczy na to,ze ktos sie ze...a i pusci to co ma.Skonczy sie tak, ze w koncu sprzeda z duza strata to co ma- nikus tak gra na giedzie
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.