Dnia 2018-12-08 o godz. 12:25 ~daro822 napisał(a): > Dzięki za info. Z tym że chyba o 11 i 15 no ale zawsze coś. Ciekawe do kiedy bedą na jednolitych notowaniach.
przyznasz chyba,że byłby to dobry bat i jeszcze trzeba by dodać odpowiedzialność zarządu spółki z własnego majątku za szkody akcjonariuszy a ponadto byłbym za tym aby na forach spółek mogły się wypowiadać tylko osoby zweryfikowane(zarejestrowane) tzn- możliwość wypowiedzi po weryfikacji tylko osoby mające konta w DM ,które przy próbie manipulacji kursem łatwo można namierzyć i ukarać- to byłaby bajka ale poczekamy, zobaczymy, ale wtedy byłaby uczciwa gra
nikopicia ściągaj te twoje zlec S 18050 szt bo ktoś ci sprzątnie, oczywiście to zdejmiesz nie inaczej, jakby co to wystaw 200 tys PKC , chętnie kupię ale taki żebrak jak ty tyle tu nie ma a szkoda, bo kupiłbym od ciebie w promocyjnej cenie:)))))
Dnia 2018-12-10 o godz. 16:06 ~Niko_Kipas napisał(a): > Miałem 30 szt które kiedyś kupiłem, zaśmiecało mi to listę to wywaliłem dziś hehe nie tknę wschodniego gniota nawet kijem...
to potwierdza to co o tobie myśleliśmy- spekulant- i tyle.Trzymamy za słowo- znikaj stąd do nie zobaczenia,nie usłyszenia i nie pisania, jak nie to będziemy ostrzegać inwestorów na wszystkich innych spółkach ,gdzie znajdziemy ciebie i twoich kumpli.Jak dalej będziesz tu wisiał to ponownie zgłoszę was to KNF i tak bez końca aż się za was wezmą.Jak stąd nie znikniesz to zamieszczę tu skan maila na was do KNF, a może i tak się w końcu za was wezmą po tym jednym mailu
Ciekawe kiedy sobie przypomną o premii 550 tys. W raporcie rocznym? I kiedy znowu zmieni się sentyment zarządu.
Czy zostajemy na 2 firmach przez następny kwartał? Przez opóźnienie moim zdaniem specjalne ostatniego raportu kwartalnego. Kto się orientuję? Mi się wydaje że do końca marca będzie na dwóch fixach i po to właśnie było to opóźnienie i podpisanie umowy tak późno aby autoryzowany nie mógł się w to wtrącać i skontrolować ich.
A tu zawsze było tanio. Kiedy pokazywali świetne wyniki to i 2,5 było cena godziną ale wyprzedaże się z akcji i musieli coś wymyślić żeby pogłębić akcjonariat i odkupić sporo sporo taniej. Teraz będzie okres długiego zbierania ba słupy. Jak zbiorą sentyment znowu się zmieni i znowu będzie pompa. To tylko moje zdanie.
Dnia 2018-12-11 o godz. 09:43 ~stoppoint napisał(a): > Dnia 2018-12-11 o godz. 02:41 ~Daria napisał(a): > > Buahaha dzieciaki > > Buhahaha koleś który zainwestował w 2 prezentacje Powerpoint nazywa innych dzieciakami XDDDDDDD
W dodatku bardzo tanio wystawia akcje na sprzedaz.Liczy na to,ze ktos sie ze...a i pusci to co ma.Skonczy sie tak, ze w koncu sprzeda z duza strata to co ma- nikus tak gra na giedzie