• Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: aneczkaa [178.43.78.*]
    Witam Wszystkich,

Planuję otworzyć małą firmę i szukam dobrego i prostego programu do fakturowania na nowy rok. Znajomy polecił mi program Faktura Small Business: link jako program do fakturowania 2019. Szukam prostego rozwiązania, które będzie wyposażone w wiele funkcji a z tego co widzę program ma dużo ciekawych opcji. Czy korzystacie z niego? Zależy mi na zdaniu osób, które mają styczność z programem.

Pozdrawiam, 
    Anna
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~Marek [81.219.210.*]
    Wybór masz raczej sporawy jesli chodzi o tego typu programy.
    Wszystko zależy od tego czego potrzebujesz.
    My na przykład korzystamy z programu Faktura VAT -> rafsoft.net ale
    - potrzebujemy mieć magazyny
    - wystawiamy faktury w kilku jezykach (najcześciej PL, EN czasem DE)
    - latwe rozliczenie z klientami
    - i jeszcze pare innych przydatnych funkcji.
    Ale chyba najwazniejsze w tym wszystkim to dobry support - bo jak coś nie działa to zaczynaja sie problemy.
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~jurul [37.190.176.*]
    polecam "mala ksiegowosc RP " roczne oplaty ok 120zl program mam juz 12 lat...
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~ben [10.42.168.*]
    polecam kawę ekspresso
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~er [195.8.97.*]
    Mało mnie to obchodzi. Rób co chcesz.
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~SzymonW [178.21.136.*]
    A z jakiego programu korzystacie w 2020 roku? Ja zdecydowałem się na RafSoft link i przyznam, że naprawdę jestem zadowolony. Wygodny w obsłudze, dodatkowe funkcje co do archiwizacji, importu, eksportu ewidencji Vat itd. Cen za a rok licencji optymalna i obsługa techniczna zawsze szybko reaguje jak mam pytania.  
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~Bartekzi [193.238.66.*]
    To wszystko masz też w programie od Mega-Tech Faktura Small Business handel: https://www.mega-tech.com.pl. Na twoim miejscu pobrałbym wersje testową i sprawdził. Program jest bogato wyposażony w przydatne przedsiębiorcy funkcjonalności. Na pewno też nie jest tego za dużo, łatwa nawigacja wszystko upraszcza. Fajne jest też to że można wystawić faktury z split payment, dla mnie rewelacja.
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: lavardgermanygmbh [185.96.120.*]
    Dobry programem do faktur będzie oprogramowanie comarch, natomiast ja podepnę się pod temat czy przy obsłudze transakcji zagranicznych, z sklepu onlinie to będzie działać? Szukamy czegoś do obsługi firmy www.lavard.de 
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~Karol78 [46.171.245.*]
    Sprawdź Melpe - masz bezpłatnie 30 dni. Możesz też dopytać ich poprzez biuro obsługi klienta o wszystkie kwestie
  • Re: Jaki program do faktur 2019 wybrać? Autor: ~Karolina [93.174.24.*]
    Wszystko zależy od Twoich potrzeb, czy potrzebne jest Ci narzędzie do księgowania czy tylko do wystawiania dokumentów księgowych, czy chcesz mieć z programem do faktur magazyn czy nie. Ja osobiście korzystam z https://fakturownia.pl/ działa w SaaSie, ma mnóstwo ciekawych funkcji, a przede wszystkim jest tania i bardzo intuicyjna. Ci co wystawiają mało faktur w miesiącu tez będą zadowoleni bo dla nich narzędzie jest bezpłatne. Mają chyba dostępny miesiąc okresu próbnego, więc można sprawdzić czy jest to dobre rozwiązanie do danej osoby/firmy. Jakby co to pytaj, w miarę możliwości mogę udzielić odpowiedzi na podstawie własnych doświadczeń.