• KNF ????? Autor: ~mamkupioneakcje [185.246.208.*]
    Wg KNF jest porządek jak kupiłem akcje będąc w przekonaniu że nic się w danym dniu nie wydarzy, ponieważ nie było złych informacji, żaden komunikat ze strony KNF o zawieszeniu w ciągu dnia nie pojawił , wypuścili po sesji - to w czyim imieniu oni występują chyba nie takich drobnych jak ja czy inni mali.

Komunikat powinien być z ostrzeżeniem dla inwestorów z wyprzedzeniem żeby każdy miał świadomość w co wchodzi.

Nie ma się czemu dziwić że ludzie podenerwowani takim zachowaniem KNF- bo przecież jak można komuś zablokować pieniądze nie odpowiadając za zło które wyrządzili małym inwestorom.

• Re: KNF ????? Autor: ~verte [89.64.19.*]
    masz racje a wogole czemu to jest zawieszone jaka podstawa do tego? tez mam akcje nie dość ze mam drogo to jeszcze nie moge ich sprzedac teraz to wogole strach cos kupic bo zawiesza i wywala z giełdy!
  • Re: KNF ????? Autor: ~gg [138.68.98.*]
    ja osobiscie skieruje sprawe do sadu! to skandal!,powinni poinformowac ze maja zamiar zawiesic!,ta instytucja to polska w pigulce!!
  • następna odsłona KNF Autor: ~mamkupioneakcje [185.246.208.*]
    https://fakty.interia.pl/polska/news-nowe-informacje-w-aferze-knf-po-chce-pilnego-powolania-komis,nId,2716294
[x]
DITIX -0,98% 0,20 2026-03-25 14:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.