Jak pisałem we wcześniejszym wątku, prezes przyszykował nam prezent z okazji św. Mikołaja: nowe minimum - 0, 13 gr. LEO, co ty na to ? A właściwie, co na to prezes? Dzwoniłeś do niego dzisiaj? Co ze "świeżymi bułeczkami"? Będzie chłop zwlekał, to mu sczerstwieją te bułeczki. Czerstwe bułeczki w prezencie od św. Mikołaja.
Do 10gr maja zysk wiec sypia. te obroty niedawno na 20 gr to byla zacheta (wymiana z raczki do raczki?) teraz sypanie bo malo sie skusilo. do 10gr zysk , Poki co -85% STRATY . Dziekujemy za te klamstwa panie prezesie czarna lista.
a jak sie pojawi TO INFO ..wyczekiwane ....bedzie to co na columbus energy ..2 dni i zamiast 20 gr jest 1 ,50 ja mam watpliwosci ale prezes powiedzial mi ze wie o niskim kursie i powiedzialem mu ze zawiodl akcjonariuszy ,,odpowiedzial ze wie i czeka na konkret ...mowil z przekonaniem ...to tyle o de mnie ...tez goraco WIERZE I NA TEN CZAS JESTEM W PLECY ..ALE TO SIE ZMIENI TAK JAK NA COLUMBUSIE LEO....
A ja się cieszę z niskiego kursu bo wciąż dokupienia za zyski z innych spółek i tak będzie tu grubo w Przyszlym oku już, sprzedam za kilkanaście może i za kilkadziesiąt zł za 1akcje będzie ładna kasa, czekam jeszcze na 10gr może jakieś leszcze syna lub kosa i odbiorę większy pakiet jak nie to nie i tak mam już dużo najwyżej dokupienia inna pętle bo wszystkiego w jedno się nie wkłada. pozdro
Z błędami, bo nie patrzylem co pisze, to wina głupiego tłumacza w telefonie. Podpowiedz: jak złoża urządzenie w firmie o której pisali we wcześniejszych raportach to umowa na 100mln euro wciąż aktualna prezes tej firmy na literę G siedzi w RN Termo2power miłych przemyśleń :)
Chłopie nikt tego nie kupi. Teraz nie ma kapitału na dobre zdrowe fundamentalnie spółki na GPW a co dopiero kupować taką wydmuszkę bez przyszłości że skonfliktowanymi zarządem
wydmuszka nie bedzie za jakis czas jak bedzie zarabiac xx mln zl rocznie ale na to potrzeba lat a ja czas mam :) po 100zeta sprzedam wam za 5lat optimusa (cdprojekt) dawniej bankruta tez nikt nie chcial a ja go mialem w samym dolku po 1zl ale do 200zl nie wytrzymalem przy 20zl juz mi sie wydal balonem a teraz przy ponad 100zl jest mega balon ale co urosl to urosl, lecz zadna okazja na chwile obecna patrzac pod katem kapitalizacji wielomiliardowej i bardzo wysokim c/z a tu sie dopiero zacznie - zaraobki pozniej dywidenda ktora powinna byc z czasem wyzsza niz obecny kurs i to jest najlepsze, ale ludzie zaczna kupowac dopiero po duzo wyzszych cenach w dolku nikt nie chce jak zwykle, a pozniej zaluja, a ja zawsze dobieram w dolkach i usredniam w dol bo nie zawsze sie kupi idealnie w dolku, wazne by oddac na koncu z zyskiem, na gorce i tylko to sie liczy :)
Dnia 2018-12-06 o godz. 20:46 ~LEO napisał(a): > a jak sie pojawi TO INFO ..wyczekiwane ....bedzie to co na columbus energy ..2 dni i zamiast 20 gr jest 1 ,50 ja mam watpliwosci ale prezes powiedzial mi ze wie o niskim kursie i powiedzialem mu ze zawiodl akcjonariuszy ,,odpowiedzial ze wie i czeka na konkret ...mowil z przekonaniem ...to tyle o de mnie ...tez goraco WIERZE I NA TEN CZAS JESTEM W PLECY ..ALE TO SIE ZMIENI TAK JAK NA COLUMBUSIE LEO....
Ty chyba masz na imie Mateusz - bo kłamiesz tak samo jak on :)