• ARA Autor: ~ZANIŻANIe [88.156.143.*]
    W WEZWANIU NIE BYŁO SPRZEDAŻY ANI JEDNEJ AKCJI PO 4,4 A DZISIAJ JEST SPRZEDAŻ PO 4,05. PRZECIEŻ TO GŁUPIE ŻEBY KTOŚ MÓGŁ ZAROBIĆ WIĘCEJ WCZEŚNIEJ NIE SPRZEDAŁ A TERAZ SPRZEDAJE TANIEJ.
    CZY TO NIE JEST EWIDENTNE ZANIŻANIE KURSU.

• Re: ARA Autor: ~Adam [193.169.19.*]
    Super perspektywy zarząd powinien w końcu coś na ten temat napisać.Umowy wreszcie podpisane na budowę gazociągów zachód - wschód oraz północ - południe.Tu będzie się działo !
  • Re: ARA Autor: domwarszewo [89.229.232.*]
    Jak widzisz głupich nie sieją, sami się rodzą. Też myślałem, że jeżeli ktoś w październiku miał możliwość sprzedaży po 4,39, to raczej teraz nie sprzeda po 4. Niestety, albo nie ma świadomości tego faktu, albo mikro-obroty i małe zainteresowanie spółką powodują, że ktoś kto chce sprzedać 100 akcji i mieć święty spokój może zrzucić kurs o 5%. W akcję weszło też trochę spekuli liczącej na szybki zarobek, która wychodziłą z papiera, bo rozczarował bidaków swoim zachowaniem ;-). Potrzeba dobrej informacji ze spółki. Może ich nie ma, może czekają na dobry moment. Ja bym się zbytnio nie przejmował tym lekkim marazmem. Mam po prostu korektę długoterminowego trendu wzrostowego, choć trzeba przyznać dość mizernego. Zakładam, że w najbliższych 3 - 4 tygodniach wrócimy lekko w górę.
[x]
FERRUM 0,98% 4,12 2024-09-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.