• cos czuje ze to odpali Autor: ~kolorowy-swiat [31.0.124.*]
    jw
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~Piter1982 [5.184.222.*]
    Tylko jak, jak nie ma chętnych, żeby brać. Najbardziej zapomniana spółka na naszej giełdzie, jak już pisałem na innych wątku. Szkoda no, smutne ale prawdziwe.
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~kolorowy-swiat [31.0.121.*]
    info pozytywne no i pgnige
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~Wojtek [109.173.156.*]
    Ja dzisiaj pożegnałem się z Lukardi.do dnia dzisiejszego nikt nie odpowiedział na e-mail wysłany do spółki.Płynność mała stąd postanowiłem ulokować swój kapitał gdzie indziej.Życze wam powodzenia akcjonariusze.
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~xxx [217.67.209.*]
    Aquinet - obecny właściciel/e wedle parytetu być może badzie siłą rzeczy musieli mieć odpowiedni udział w połączonym już tworze a co za tym idzie prędzej dodruku można się spodziewać niezmiennie jak od 3 lat tu sugerowanego przez same uchwały nie mające uprzednio dotąd poparcia. Pozdrowienia dla wytrwałych
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~Piter1982 [94.232.35.*]
    Ciekawe, tylko czy dodruk z prawem poboru dla zwykłych akcjonariuszy, nas, czy bez. Bo wtedy od tej informacji zaczęły się spadki, bo niby brakowało akcji. Potem się z tego wycofali, tak obrót i kurs spadł i zamarł, w wielkim skrócie tak to było jeśli dobrze pamiętam.
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~xxx [217.67.209.*]
    Wszystko możliwe, ale zjechali z 17zł poniżej 1zł i troche papiera zapewne poszło w rynek. Nikt o zdrowych zmysłach nie pcha się w te okolice ceny za akcje mając cały wolumen w spółce 6,6mln bo mówiąc krótko jeśli spółka zdrowa i ma potencjał - a ta zakładam i przypuszczam ma - może się pozbawić udziału. Dlatego przypuszczalnie takie ryzykanckie zagrywki są usprawiedliwione tylko jednym mianowicie za chwile dodrukiem za darmoche i śmianie sie w twarz tym co brali od 17zł aż po jeszcze niższe poziomy. Czas pokaże chwilowe podbitki dopuszczalne a moga i wyciągnąć jeszcze wyżej niz dotychczasowe maxima by wyzbyc się papiera na jeżdzie w górke a potem zrzut. Ale liczą sie że jak naw stepie trochę poszło w rynek i będą musieli dopłacać od pewnych poziomów. Pozdro dla wytrwałych Na giełdzie jak i w życiu przewrotnie tylko to co dla nas jest niemożliwe jest możliwie.
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~ted123 [109.231.53.*]
    chyba nie w tym roku. kto wie jak ma połączyć się spółka z NC z spółką nie notowaną nigdzie. ktoś musi kogoś przejąć chyba ?
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~Balon [89.77.252.*]
    Jedyna opcja to kierunkowa emisja akcji.
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~piter1982 [77.111.247.*]
    Kto tam tak z rana skupuje? ;))
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~Piter1982 [5.184.217.*]
    Jest, jadymy maksymalnie, ino że w dół, przebijemy 60 groszy?
    Dnia 2018-12-17 o godz. 10:15 ~Piter1982 napisał(a):
    > Jest, jadymy maksymalnie, ino że w dół, przebijemy 60 groszy?

zbijanie kursu do właściwego parytetu w połaczeniu nie ma sensu kopać się z koniem i bronić kursu więc odpuszczam.
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~pargon [178.183.157.*]
    ktoś to zbiera? Czy zaniżają celowo przed połączeniem ?
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~Zdzich [195.158.247.*]
    Wydawać się może, że jest to celowe zaniżanie. Koniec roku to pierwszy powód (kwestie podatkowe), a drugi to zaniżanie przed połączeniem. Więc tak czy inaczej grudzień będzie pewnie na minimach.
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~luk [185.201.68.*]
    to kto te straty podaktowe robi? tymi kilkoma tys zl?
    dajcie spokoj
    niech wlasciciele powaznie mysla o biznesie, to rynek doceni i nie trzeba spekulacji
  • Re: cos czuje ze to odpali Autor: ~Piter1982 [94.232.35.*]
    Tutaj tylko ruch w dół albo wcale. Ktoś tylko ratuje kurs kupnem 100 akcji. Dno, żenada. Nie wiem już ile można. Płakać, czy śmiać się. Niech się lepiej wycofia z giełdy. To by było najlepsze co by mogli zrobić.
    Dnia 2018-12-27 o godz. 15:40 ~Piter1982 napisał(a):
    > Tutaj tylko ruch w dół albo wcale. Ktoś tylko ratuje kurs kupnem 100 akcji. Dno, żenada. Nie wiem już ile można. Płakać, czy śmiać się. Niech się lepiej wycofia z giełdy. To by było najlepsze co by mogli zrobić.

żeby kupić 100 akcji po 0.80 najpierw muszę kupić 1500 po 0.73 i tak jest od dawna nazbierałem tego już za dużo i zaczyna mnie to już wkur..iać. komu zależy na zwalaniu kursu i sprzedaży po 1000 akcji ?
[x]
LUKARDI 0,00% 0,51 2025-05-30 13:25:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.