• Bardzo Ważne-lock up Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    strona 21 prospektu informacyjnego w 3.1.3.

"Ograniczenia umowne Zgodnie z postanowieniami umowy pomiędzy akcjonariuszami zawartej w dniu 30.11.2016 r. akcjonariusze Emitenta, posiadający akcje serii A-J zobowiązali się, iż nie będą sprzedawać swoich akcji przy okazji upublicznienia akcji Emitenta: • przez okres 2 (dwóch) lat kalendarzowych licząc od dnia przydziału akcji w wykonaniu oferty prywatnej akcji serii K, tj. do dnia 6 marca 2020 r. lub • do dnia przyszłej oferty publicznej akcji, w zależności od tego, które ze zdarzeń nastąpi wcześniej. "

CZYLI obracamy TYLKO  serią k) 667.000 (sześćset sześćdziesiąt siedem tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii K o wartości nominalnej 0,23 zł (dwadzieścia trzy grosze) każda. 
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    Strona 143 prospektu - ucinam Wasze spekulacje

Ostatecznie w marcu 2018 roku objętych zostało 667 000 szt. akcji serii K, cena emisyjna wyniosła 12 zł za jedną akcję, a łączna wartość emisji wyniosła ponad 8 mln zł. 

W OBROCIE SĄ AKCJE W CENIE EMISYJNEJ PO 12 zł.
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~Mk [46.134.10.*]
    Dlatego jedynie trigon wywala resztki ktore mu zostaly. Mam nadzieje ze juz konczy lub dzis skonczyl.
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~tokio [5.184.60.*]
    Już o tym pisałem. Naprawdę uważacie że Trigon tak męczy kurs? Raczej podbił by na ponad 20 i sprzedał napaleńcom. Coś jak na TBulu. Nie chcieli po 20 a potem łykali po 40. Hehe. Rockbridge dokupował ostatnio. I pytanie. Pilnuje żeby nie spadło niżej 12 zeta czy pilnuje żeby nie urosło ponad 12 bo dalej zbiera? Taka moja teoria może z czapy ale nie mam innego pomysłu... Hakowych o takie akcje nie podejrzewam :)
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~kuba [89.72.191.*]
    zbierac to nie ma chyba po co, jak kolejna gra dopiero za 3lata
    samo info w tym miesiacu jaka ona bedzie chyba trwalych wzrostow nie da
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~tokio [5.184.60.*]
    To mówisz że fundusze wchodzą tylko pod premiery? :)
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~Minifund [37.47.117.*]
    Dnia 4 marca 2020 znowu będę falloutem
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~Que [89.64.52.*]
    Jak ktos mysli, ze Trigon jeszcze jest na pokladzie to gratuluje!
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~Steamapp [89.68.87.*]
    To tylko kółkowicze oraz hakowi robiący stratę podatkową. Sam taką zrobię więc się nie przestraszcie - będę odkupywał od siebie parę k na fixie. Ale nie powiem kiedy bo zawsze się znajdzie jakiś cwaniak co mi będzie chciał akcje zabrać. Najpierw musze zrobić symulację pitu.
  • Re: Bardzo Ważne-lock up Autor: ~Mk [46.134.10.*]
    Gratuluj ale uwazam ze jest jeszcze na pokladzie.moze po dzisiejszym dniu sie w koncu wysypal ale nikt inny nie wywala wiec niektore teorie spiskowe ktore sie pojawiaja na forum mnie smiesza. Brakuje tylko obcej cywilizacji i elvisa.
[x]
CFG -3,01% 1,61 2026-05-25 16:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.