"Ograniczenia umowne Zgodnie z postanowieniami umowy pomiędzy akcjonariuszami zawartej w dniu 30.11.2016 r. akcjonariusze Emitenta, posiadający akcje serii A-J zobowiązali się, iż nie będą sprzedawać swoich akcji przy okazji upublicznienia akcji Emitenta: • przez okres 2 (dwóch) lat kalendarzowych licząc od dnia przydziału akcji w wykonaniu oferty prywatnej akcji serii K, tj. do dnia 6 marca 2020 r. lub • do dnia przyszłej oferty publicznej akcji, w zależności od tego, które ze zdarzeń nastąpi wcześniej. "
CZYLI obracamy TYLKO serią k) 667.000 (sześćset sześćdziesiąt siedem tysięcy) akcji zwykłych na okaziciela serii K o wartości nominalnej 0,23 zł (dwadzieścia trzy grosze) każda.
Ostatecznie w marcu 2018 roku objętych zostało 667 000 szt. akcji serii K, cena emisyjna wyniosła 12 zł za jedną akcję, a łączna wartość emisji wyniosła ponad 8 mln zł.
Już o tym pisałem. Naprawdę uważacie że Trigon tak męczy kurs? Raczej podbił by na ponad 20 i sprzedał napaleńcom. Coś jak na TBulu. Nie chcieli po 20 a potem łykali po 40. Hehe. Rockbridge dokupował ostatnio. I pytanie. Pilnuje żeby nie spadło niżej 12 zeta czy pilnuje żeby nie urosło ponad 12 bo dalej zbiera? Taka moja teoria może z czapy ale nie mam innego pomysłu... Hakowych o takie akcje nie podejrzewam :)
To tylko kółkowicze oraz hakowi robiący stratę podatkową. Sam taką zrobię więc się nie przestraszcie - będę odkupywał od siebie parę k na fixie. Ale nie powiem kiedy bo zawsze się znajdzie jakiś cwaniak co mi będzie chciał akcje zabrać. Najpierw musze zrobić symulację pitu.
Gratuluj ale uwazam ze jest jeszcze na pokladzie.moze po dzisiejszym dniu sie w koncu wysypal ale nikt inny nie wywala wiec niektore teorie spiskowe ktore sie pojawiaja na forum mnie smiesza. Brakuje tylko obcej cywilizacji i elvisa.