Przyjdzie komunikat że ten któremu dali pożyczkę nie spłaca rat lub coś w tym stylu. Ja wam to mówię. Tak na przyszłość. Ale jeśli zastosuje aż takie chwyty to naprawdę trzeba się za to wziąć i sprawę zgłosić do prokuratury, bo to już byłby szczyt
Juz powychiodziło , dlaczego więc tak usilnie jeszcze chesz dolac oliwy do ognia, przeciez tu kazdy spierdo jak tylko bedzie okazja . Czemu wiec marnujesz swój cenny czas ?
ale co do tego masz racje daro , umowa z doradca była dlatego po raporcie, bo znikneło w nim 550 tys z premii od dostawców o której wczesniej pisali . Nawet czytajac miesieczne, zawsze pisali że zysk mimo wycofania ze wschodu na niezmienionym poziomie, kreca że szok , juz nawet za to mozna ich oskazyć
Dnia 2018-12-03 o godz. 20:54 ~kaban napisał(a): > Uwierzcie naiwni w gniota hehe będziecie wszyscy wołać do prokuratury o pomoc gdy wszystko powychodzi.
Śmieciu pisałeś niedawno, zę nie będie umowy z autoryzowanym doradcą. Gnida wszawa to byłby dla ciebie komplement. Leczysz dalej kompleks Gordona?
Wiesz gdzie to mam. Weź tu twórz stowarzyszenie, by Cie do grobu doprowadzili prędzej niż się mieliby zebrać w jednym miejscu i porozumieć. Ja to pozwól że będę działał sam. Też mogę się przyłączyć, tylko niech któryś z tych mądrali coś zorganizuje.
Dnia 2018-12-04 o godz. 16:41 ~Alek napisał(a): > Wiesz gdzie to mam. Weź tu twórz stowarzyszenie, by Cie do grobu doprowadzili prędzej niż się mieliby zebrać w jednym miejscu i porozumieć. Ja to pozwól że będę działał sam. Też mogę się przyłączyć, tylko niech któryś z tych mądrali coś zorganizuje.
No ale Ty juz 2 lata organizujesz. Jeszcze żeś nie zorganizował?
Dnia 2018-12-03 o godz. 20:28 ~Alek napisał(a): > A co wy się zrobili? Pytam się? > > Odezwie się któryś co zrobił.
W przeciwieństwie do ciebie nie piszę co 2 dni, ze trzeba się za to wziąć.
Ośmieszasz się nie tym, ze nic nie robisz, tylko tym że w kółko piszesz że coś zrobisz a nie robisz.