• Oleeee! Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Jest umowa z autoryzowanym doradcą :D
  • Re: Oleeee! Autor: ~Lolo [31.0.42.*]
    W końcu tyle kasy zablokowane
  • Re: Oleeee! Autor: ~Alek [37.248.138.*]
    Teraz moim zdaniem wodospad i marazm
  • Re: Oleeee! Autor: ~Lolo [31.0.42.*]
    Wycena spółki na teraz 2 mil wydaje się malo
    Przyjdzie komunikat że ten któremu dali pożyczkę nie spłaca rat lub coś w tym stylu. Ja wam to mówię. Tak na przyszłość. Ale jeśli zastosuje aż takie chwyty to naprawdę trzeba się za to wziąć i sprawę zgłosić do prokuratury, bo to już byłby szczyt
  • Re: Oleeee! Autor: ~daro822 [185.238.122.*]
    Z tą prokuraturą to już przestań bo to śmiesznie już z Twojej strony brzmi.

• Re: Oleeee! Autor: ~abc [91.216.192.*]
    Alek ile jeszcze lat będziesz powtarzał, że trzeba się będzie za to wziąć? Ośmieszasz się.
    A co wy się zrobili? Pytam się?
    Odezwie się któryś co zrobił.
  • Re: Oleeee! Autor: ~kaban [109.207.108.*]
    Uwierzcie naiwni w gniota hehe będziecie wszyscy wołać do prokuratury o pomoc gdy wszystko powychodzi.
  • Re: Oleeee! Autor: ~Alek [89.73.66.*]
    Juz powychiodziło , dlaczego więc tak usilnie jeszcze chesz dolac oliwy do ognia, przeciez tu kazdy spierdo jak tylko bedzie okazja .
    Czemu wiec marnujesz swój cenny czas ?
  • Re: Oleeee! Autor: ~Alek [89.73.66.*]
    ale co do tego masz racje daro , umowa z doradca była dlatego po raporcie, bo znikneło w nim 550 tys z premii od dostawców o której wczesniej pisali .
    Nawet czytajac miesieczne, zawsze pisali że zysk mimo wycofania ze wschodu na niezmienionym poziomie, kreca że szok , juz nawet za to mozna ich oskazyć
  • Re: Oleeee! Autor: ~stoppoint [165.225.36.*]
    Dnia 2018-12-03 o godz. 20:54 ~kaban napisał(a):
    > Uwierzcie naiwni w gniota hehe będziecie wszyscy wołać do prokuratury o pomoc gdy wszystko powychodzi.

Śmieciu pisałeś niedawno, zę nie będie umowy z autoryzowanym doradcą. Gnida wszawa to byłby dla ciebie komplement. Leczysz dalej kompleks Gordona?
    Następny mundury. Co nadzialales?
    Ty nawet pisać nic nie piszesz. Siedzisz jak mysz pod miotla i wychodzisz tylko na ser. Jaki to mundry
  • Re: Oleeee! Autor: ~daro822 [5.173.96.*]
    Alek odgrywasz się odpyskiwaniem a już którąś osoba Ci piszę o tych Twoich pogrozkach bez pokrycia w czynach. Daj sobie spokój już.
    Wiesz gdzie to mam. Weź tu twórz stowarzyszenie, by Cie do grobu doprowadzili prędzej niż się mieliby zebrać w jednym miejscu i porozumieć. Ja to pozwól że będę działał sam. Też mogę się przyłączyć, tylko niech któryś z tych mądrali coś zorganizuje.
    To jak tam, po otwarciu na ile spada waszym zdaniem
  • Re: Oleeee! Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Dnia 2018-12-04 o godz. 16:41 ~Alek napisał(a):
    > Wiesz gdzie to mam. Weź tu twórz stowarzyszenie, by Cie do grobu doprowadzili prędzej niż się mieliby zebrać w jednym miejscu i porozumieć. Ja to pozwól że będę działał sam. Też mogę się przyłączyć, tylko niech któryś z tych mądrali coś zorganizuje.

No ale Ty juz 2 lata organizujesz. Jeszcze żeś nie zorganizował?
  • Re: Oleeee! Autor: ~abc [165.225.36.*]
    Dnia 2018-12-03 o godz. 20:28 ~Alek napisał(a):
    > A co wy się zrobili? Pytam się?
    > > Odezwie się któryś co zrobił.

W przeciwieństwie do ciebie nie piszę co 2 dni, ze trzeba się za to wziąć.
    Ośmieszasz się nie tym, ze nic nie robisz, tylko tym że w kółko piszesz że coś zrobisz a nie robisz.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.66.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.