Serio uwierzyleś w te "Chiny "...??? na kazdym bankrucie są zawsze...19.11. lewy komunikat o chinczyku...20.11...zejscie ponizej progu przez fundusz...22listopad fundusz nie ma zadnej akcji w portfelu....łosie połapane.....
....a nawet ....za dyszke biedaka uziemnią......a ...Tutaj od poniedziałku do piątku to się w pare nie mieści -jeden wielki kocioł ,,,,,,brak słów -ustawki za ustawką.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Coś pisałem ku przestrodze co się stanie od 30-go listopada i się sprawdza....w kazdym bądź razie czekamy na radosny komunikat zapowiedziany w prospekcie emisyjnym obligacji.....wstępnie -10% piatek i -10% poniedzialek....a komunikatu brak.....także RODEO jeszcze przed wami niestety
TAK TAK redo tu bedą marne groszaki, stracimy prawie wszystko - kto uciekł wygrał, fundy uciekały po 80xx gr bo wiedziały ze to nic nie warte ale cwaniaki podbiły kurs i ubrały takich naiwnych jak ja.. po emisji od razu 50 gr
A Arek ostrzegał, na giełdzie najpierw trzeba stracić aby coś zyskać. Nauka kosztuje, giełda to godziny spędzone na obserwacji czytaniu analizowaniu, lub na lewej wiedzy! Jest mi Was bardzo szkoda!. Tutaj grać trzeba było tylko na krótko. To widać było gołym okiem, że coś jest na rzeczy, ale jaki pisałam wcześniej obserwować analizoać! Takie półki nigdy nie powinny być na giełdzie!!
....pomimo tych złych-niedobrych pseudo-ludzi.....to wierzę,że dobrym ludziom ta inwestycja będzie wynagrodzona-tylko trzeba być cierpliwym ....i nie słuchać tych różnych -GŁUPOT.!!!!!! Pozdr.!